Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Υπογραφή σύμβασης ύψους 33 εκ. ευρώ για έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου της Πάρου

Δημιουργία σύγχρονων υποδομών αερομεταφορών και τουρισμού

Παιανία, 11 Ιανουαρίου 2023 – Σε υπογραφή σύμβασης με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών για το έργο «Ανάπτυξη και Βελτίωση των Υποδομών του Νέου Αεροδρομίου Πάρου» ύψους 33 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ προχώρησε η Intrakat, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες εξυπηρέτησης πολλαπλασίου αριθμού επισκεπτών στο ιδιαίτερα δημοφιλές και αναπτυσσόμενο νησί των Κυκλάδων. Το έργο θα συμβάλει σημαντικά στη διευκόλυνση της αυξανόμενης επιβατικής κίνησης της Πάρου, ενισχύοντας περαιτέρω την εικόνα του νησιού διεθνώς, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Το αναπτυξιακό αυτό έργο υποδομών της χώρας μας περιλαμβάνει εργασίες που θα εκτελεστούν για την κατασκευή νέου κτηρίου αεροσταθμού και νέου Πύργου Ελέγχου του Αεροδρομίου, συνολικής επιφάνειας 12.117 τ.μ., με όλες τις προβλεπόμενες Η/Μ εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης και διαχείρισης επιβατικής κίνησης, την αμφίπλευρη επέκταση του υφιστάμενου διαδρόμου προσγειώσεων/απογειώσεων συνολικά κατά 400 μέτρα, με τα συνοδευτικά έργα διαμόρφωσης ζωνών ασφαλείας και επέκτασης φωτοσήμανσης και διαγράμμισης και την αμφίπλευρη κατά πλάτος επέκταση του υφιστάμενου χώρου στάθμευσης αεροσκαφών κατά 140 μέτρα.

Επιπλέον, η Intrakat θα προχωρήσει σε διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του νέου κτηρίου, συνολικής επιφάνειας περίπου 47.000 τ.μ., στον οποίο θα περιλαμβάνονται χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, λεωφορείων, πεζοδρόμια, χώροι πρασίνου, υδραυλικά έργα, οδοφωτισμός κλπ., καθώς και στη σύνδεση του οδικού δικτύου της Πάρου με τον Αερολιμένα. Στη σύμβαση περιλαμβάνονται, επίσης, η κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού και η επέκταση της δυναμικότητας της υφιστάμενης εγκατάστασης βιολογικού καθαρισμού λυμάτων.

Η βελτίωση των υποδομών του νέου αεροδρομίου της Πάρου, το οποίο λειτουργεί από το 2016 και έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από την Intrakat, θα βοηθήσει σημαντικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο του σημαντικού αριθμού επισκεπτών του νησιού, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία έτη, όσο και των μόνιμων κατοίκων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία της ΥΠΑ, περισσότερα από 176.000 άτομα μετακινήθηκαν αεροπορικώς προς και από το νησί της Πάρου κατά τη θερινή περίοδο του 2022.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Intrakat διαθέτει  σημαντικότατη εμπειρία και μοναδική τεχνογνωσία στην υλοποίηση έργων που αφορούν σε αεροδρόμια, ως ανάδοχος EPC (engineering, procurement and construction) των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Fraport Greece τα οποία εκτελέστηκαν ταυτόχρονα και με επιτυχία κατά το διάστημα 2017–2021, σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά, Ρόδο, Σάμο, Μυτιλήνη, Σκιάθο, Άκτιο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κω και Κεφαλονιά.


Σχετικά με την Intrakat

Η Intrakat είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 2001 και κατέχει πτυχίο 7ης τάξης του Μητρώου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων. Ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή έργων δημόσιας υποδομής, ΣΔΙΤ, περιβαλλοντικών έργων, έργων καινοτομίας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και Real Estate στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας συσσωρεύσει στην 35χρονη παρουσία της στην αγορά, σημαντική εμπειρία, τεχνογνωσία καθώς και εκτεταμένη εξειδίκευση.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ναυτιλίας – ΑΙ στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2024

Η ναυτιλιακή βιομηχανία, που συχνά θεωρείται συντηρητική και μετρημένη στον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία στη λειτουργία της, βρίσκεται στο κατώφλι μιας εποχής μετασχηματισμού, με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) να αναδεικνύεται σε κεντρικό παίκτη. Οι απόψεις που καταθέτουν εκθέτες της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια αποκαλύπτουν ένα νέο τοπίο, μέσα στο οποίο οι ηγέτες του κλάδου ευθυγραμμίζονται στρατηγικά με τη δυναμική άνοδο της AI και κινούνται ήδη προς την υιοθέτησή της.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Βώκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε., η ζήτηση εκθεσιακού χώρου από εταιρείες προηγμένης τεχνολογίας και καινοτομίας που παρέχουν υπηρεσίες στη ναυτιλιακή βιομηχανία έχει αυξηθεί σημαντικά στα φετινά Ποσειδώνια, που θα πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Βώκος, «μία διεξοδική μελέτη για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης στον ναυτιλιακό τομέα, με τίτλο ‘Out of the box’, η οποία εκπονήθηκε από το Lloyd’s Register και την εταιρεία συμβούλων ναυτιλιακής καινοτομίας Thetius, δείχνει ότι η αγορά συστημάτων ΑΙ και αυτονομίας στη ναυτιλιακή βιομηχανία αναμένεται να αγγίξει σε συνολική αξία τα 5 δισ. δολάρια έως το 2028. Σύμφωνα με τη μελέτη, σήμερα υπάρχουν ήδη 276 ενεργές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης για τη ναυτιλία. Η μελέτη υπογραμμίζει τη σημασία της προδραστικής επένδυσης από τους ναυτιλιακούς οργανισμούς για την ενίσχυση της κατανόησης της Τεχνητής Νοημοσύνης σε διάφορα επίπεδα. Ταυτόχρονα, προτείνει να δοθεί έμφαση σε πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και κατάρτισης του εργατικού δυναμικού, που θα ενισχύσουν την ευαισθητοποίηση γύρω από μέτρα ασφαλείας και κανονισμούς που σχετίζονται με προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα της ναυτιλίας».

Η EMMIS MARINE S.A., κατασκευαστής συστημάτων ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και ποιότητας ισχύος, εντοπίζει μια ευρύτερη αλλαγή κλίματος στον κλάδο. Ο Ανδρέας Μισερλής, Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος, δίνει έμφαση στην τεχνολογικά προηγμένη κατάσταση του κλάδου, όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη αναγνωρίζεται ως ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων. Ο κ. Μισερλής διατυπώνει μια προδραστική θέση, που ευθυγραμμίζει την τεχνολογία με τις ανάγκες του κλάδου ενσωματώνοντας την Τεχνητή Νοημοσύνη στην έρευνα και την ανάπτυξη. «Η Τεχνητή Νοημοσύνη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των τεχνολογικών απαιτήσεων της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Η δέσμευσή μας να ενσωματώσουμε την ΑΙ στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και στις γραμμές παραγωγής μας, αντανακλά την προδραστική προσέγγισή μας προκειμένου να παραμείνουμε μπροστά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού», εξηγεί.

Συνολικά, ο κατασκευαστικός κλάδος της ναυτιλίας προβλέπει ταχεία υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως φαίνεται και από την εταιρεία Captain Nemo. Η έμφαση που δίνει στην ανάλυση δεδομένων και στην ανάπτυξη έργων αντικατοπτρίζει την αναγνώριση των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες και να δώσει ώθηση στην καινοτομία. «Με τα πρώτα έργα Τεχνητής Νοημοσύνης να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, προσβλέπουμε στην ενσωμάτωσή της στην ανάλυση δεδομένων, στην αυτοματοποίηση προτύπων και στην ανάπτυξη νέων έργων στον κλάδο των ναυτιλιακών κατασκευών», δήλωσε ο Μερκούρης Πανουτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που ετοιμάζεται για την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της στα Ποσειδώνια.

Όμως, η εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν περιορίζεται μόνο στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά υιοθετείται με γρήγορους ρυθμούς και από τους τομείς των υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το Bureau Veritas, «η Τεχνητή Νοημοσύνη υιοθετείται ήδη από τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Οι επενδύσεις στην ΑΙ δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι γίνεται βασικός παράγοντας στην ψηφιοποίηση της ναυτιλιακής βιομηχανίας, προσφέροντας οφέλη όπως μειωμένο κόστος, λιγότερους κινδύνους, μειωμένες εκπομπές αερίων, βελτιωμένες προβλέψεις και ταχύτερες παραδόσεις μέσω βελτιστοποιημένων διαδρομών. Ως νηογνώμονας χρησιμοποιούμε την ΑΙ ως μέσο για να κάνουμε την εργασία μας – και τη ναυτιλία – ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη», δήλωσε ο Laurent Henges, Αντιπρόεδρος Ψηφιακών Λύσεων και Μετασχηματισμού. Ως νηογνώμονας, το BV αξιοποιεί δεδομένα και την Τεχνητή Νοημοσύνη για να βελτιστοποιήσει τους τρόπους λειτουργίας και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Πιο συγκεκριμένα, η Τεχνητή Νοημοσύνη μειώνει την ανάγκη για φυσικές επιθεωρήσεις σε ένα πλοίο, καθώς τις υποκαθιστά με απομακρυσμένες και ψηφιακώς υποστηριζόμενες επιθεωρήσεις, αξιοποιώντας δεδομένα για τη δημιουργία βελτιστοποιημένων προγνωστικών μοντέλων επιθεώρησης, συνδυάζοντας τεχνικές εξαγωγής δεδομένων όπως το OCR με Robotics Process Automation για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας διαδικασιών, και ενεργοποιώντας το Generative AI (LLM Large Language Model), άρα δημιουργώντας chatbot, τα οποία βοηθούν να απαντώνται τεχνικά ερωτήματα πελατών και να παρέχουν ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η Verifavia, εταιρεία που ειδικεύεται σε υπηρεσίες ναυτιλιακών επιθεωρήσεων και ελέγχων, ήδη εξετάζει τις ευκαιρίες που δημιουργεί η Τεχνητή Νοημοσύνη. Η εταιρεία πιστεύει ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη φέρνει συναρπαστικές δυνατότητες στη ναυτιλία, βελτιώνοντας την πλοήγηση, την προληπτική συντήρηση και τη συμμόρφωση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει έμφαση στην υπεύθυνη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης, ενσωματώνοντας τη βιωσιμότητα στο αφήγημά της. «Στη Verifavia, χρησιμοποιούμε την Τεχνητή Νοημοσύνη εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία, ιδιαίτερα στη βελτιστοποίηση των ταξιδιών, στη βελτίωση της ποιότητας δεδομένων και στη διαφάνεια της αγοράς άνθρακα. Στηρίζουμε την υπεύθυνη Τεχνητή Νοημοσύνη, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις μας συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον», δήλωσε ο Nicolas Duchene, Πρόεδρος.

Κρατικές υπηρεσίες νηολογίου πλοίων, με αντιπροσωπευτικό δείγμα το Ship Register του Σαν Μαρίνο, προβλέπουν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα επισπεύσει τις διοικητικές διαδικασίες και προσβλέπουν στο να βοηθήσει στην επιτάχυνση της εγγραφής πλοίων, αποδεικνύοντας τις πρακτικές εφαρμογές της πέρα από το επιχειρησιακό πλαίσιο. «Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα εφαρμοστεί σύντομα για να επιταχύνει τη διαδικασία νηολόγησης πλοίων, φέρνοντας αποτελεσματικότητα στις διοικητικές λειτουργίες στον ναυτιλιακό τομέα», δήλωσε ο Gianluca Tucci, Γενικός Διευθυντής του νέου Νηολογίου, το οποίο θα αξιοποιήσει τη συμμετοχή του στα Ποσειδώνια 2024 για να παρουσιάσει τις υπηρεσίες του.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη διαδραματίζει επίσης ρόλο στον τομέα των περιφερειακών υπηρεσιών της ναυτιλιακής βιομηχανίας, βοηθώντας εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών ναυτιλιακών εταιρειών, όπως η GMT Greece, στην πρόβλεψη ταξιδιών και διαδρομών για εξοικονόμηση κόστους. Επιπλέον, οι εταιρείες καθαρισμού πλοίων, όπως η Greensea IQ, χρησιμοποιούν ρομπότ εξοπλισμένα με AI για να βελτιώσουν τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού, επιτρέποντας πιο αποτελεσματικές και ταχύτερες υπηρεσίες καθαρισμού κύτους.

Όμως, κάθε επαναστατική αλλαγή πρέπει να προσεγγίζεται με προσοχή, γι’ αυτό εταιρείες όπως η N. Bogdanos Marine Bureau Ltd. φέρνουν μια νηφάλια προσέγγιση για την Τεχνητή Νοημοσύνη στη ναυτιλία. Ο Αδαμάντιος Παπαπέτρος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, υπογραμμίζει τη σύνεση του κλάδου, ο οποίος θα περιμένει να δοκιμαστεί περαιτέρω η τεχνολογία AI πριν την υιοθετήσει πλήρως και την εφαρμόσει στα πλοία. «Η ναυτιλία περιμένει ιστορικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα πριν υιοθετήσει νέες τεχνολογίες. Εφαρμογές όπως η μη επανδρωμένη πλοήγηση εξακολουθούν να μην εφαρμόζονται, ωστόσο, η έλλειψη ειδικευμένων ναυτικών θα επιταχύνει την εισαγωγή παρόμοιων εφαρμογών», ανέφερε.

Συμπερασματικά, το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης στη ναυτιλία φαντάζει δυναμικό και έτοιμο να τη μετασχηματίσει. Καθώς η βιομηχανία οδεύει προς την ψηφιακή ωριμότητα, η Τεχνητή Νοημοσύνη πρόκειται να διαδραματίσει ολοένα και πιο καθοριστικό ρόλο στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών, τη διασφάλιση της ασφάλειας και την ώθηση του κλάδου προς ένα βιώσιμο και τεχνολογικά προηγμένο μέλλον. Η ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια αναδεικνύει τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης, σηματοδοτώντας την αυγή μιας νέας εποχής στη ναυτιλιακή καινοτομία.

Τα Ποσειδώνια 2024 διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και της Επιτροπής Ελληνικής Ναυτιλιακής Συνεργασίας.

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

«Ιστορίες Γυναικών» που κατακτούν την κορυφή στον αθλητισμό και στη ζωή στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε!

«Venus & Serena, The Game Changers» (5/3), «Alexia: Labor Omnia Vincit Part.1&2» (12/3), «Alexia: Labor Omnia Vincit Part.3» (19/3) και «Girl’s Can’t Surf» (26/3) έρχονται να καθηλώσουν τον Μάρτιο

Εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Κάθε Τρίτη στις 21:00 στο Novalifε οι συνδρομητές απολαμβάνουν ντοκιμαντέρ με άρωμα γυναίκας. Αληθινές ιστορίες, εγκλήματα, βιογραφίες, επιτεύγματα ζωής, σύμβολα του στιλ και της μόδας, στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε. Τον Μάρτιο τα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν «Venus & Serena, The Game Changers» (5/3), «Alexia: Labor Omnia Vincit Part.1&2» (12/3), «Alexia: Labor Omnia Vincit Part.3» (19/3) και «Girl’s Can’t Surf» (26/3) είναι αφιερωμένα σε γυναίκες πρωταθλήτριες στον αθλητισμό και στη ζωή, γυναίκες που ξεπερνούν τα όρια κατακτώντας την κορυφή.

Ο Μάρτης κάνει…σερβίς στις «Ιστορίες Γυναικών» με το ντοκιμαντέρ «Venus & Serena, οι Game Changers» (5/3, 21:00) όπου οι συνδρομητές θα απολαύσουν μια αφιλτράριστη ματιά στην αξιοσημείωτη ζωή της μεγαλύτερης ομάδας αδερφών που έχει δει ποτέ το επαγγελματικό τένις.

Η συνέχεια (12/3 & 19/3, 21:00) ανήκει στην «Alexia: Labor Omnia Vincit». Πρόκειται για μια ισπανική μίνι σειρά αθλητικού ντοκιμαντέρ για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα και την Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια Alexia Putellas.

H τελευταία Τρίτη του Μαρτίου (26/3, 21:00) φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών το ντοκιμαντέρ «Girl’s Can’t Surf» το οποίο αφηγείται την άγνωστη ιστορία του πώς μια ομάδα κοριτσιών σέρφερ που αποστάτησαν στη δεκαετία του 1980 πάλεψε για να δημιουργήσει το δικό της επαγγελματικό άθλημα, αλλάζοντας για πάντα την κουλτούρα του σερφ.
Απόλαυσε τις «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Continue Reading

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η συναρπαστική EuroLeague επιστρέφει στη δράση με Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός AKTOR και Ζάλγκιρις Κάουνας-Ολυμπιακός στο Novasports!

Μπασκετικό υπερθέαμα με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των «αιωνίων» στην 27η αγωνιστική
Όλες οι αναμετρήσεις ζωντανά και αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports και φυσικά οι Playmakers καλύπτουν όλη τη δραστηριότητα
Πλούσιο θέαμα και στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από διακοπή δύο εβδομάδων και οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα στο παρκέ του Novasports! Φυσικά δεσπόζουν οι εκτός έδρας αποστολές των ελληνικών ομάδων, Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός AKTOR (29/2, 21:45) και Ζάλγκιρις Κάουνας-Ολυμπιακός (1/3, 20:00) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν LIVE και όλους τους υπόλοιπους αγώνες της EuroLeague με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις αναμετρήσεις Βίρτους Μπολόνια-Βαλένθια, Παρτίζαν-Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα-Μονακό.

Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου, η Δώρα Παντέλη και όλη η δημσιογραφική ομάδα αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

 

Η Δώρα Παντέλη, κάθε Τετάρτη στις 22:30 στο Novasports4, μέσα από την εκπομπή «Ανάλυσέ το» υποδέχεται στο studio της Novibet εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ και μαζί σχολιάζουν και αναλύουν την αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague.

Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challenge https://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα! Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup .

Παράλληλα, οι φίλοι του κολεγιακού πρωταθλήματος NCAA θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικό θέαμα με τους αγώνες Auburn-Tennessee και Duke-NC State

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (29/2-5/3) έχει ως εξής στο Novasports:

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου
02:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Auburn-Tennessee Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου
20:30 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντελη
21:00 EuroLeague – 27η αγωνιστική: Άλμπα Βερολίνου-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Βαλένθια Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου
21:30 EuroLeague: Παρτίζαν-Αναντολού Εφές Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός AKTOR Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
23:45 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη

Παρασκευή 1 Μαρτίου
19:00 Playmakers Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη
19:45 EuroLeague – 27η αγωνιστική: Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια Novasports2 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
20:00 EuroLeague: Ζάλγκιρις Κάουνας-Ολυμπιακός Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
21:00 EuroLeague: Βιλερμπάν-Αρμάνι Μιλάνο Novasports5 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
21:30 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Μονακό Novasports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
21:30 EuroLeague: Μπάγερν Μονάχου-Ερυθρός Αστέρας Novasports Start σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
22:00 Playmakers Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη

Ξημερώματα Τρίτης 5 Μαρτίου
02:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Duke-NC State Novasports4

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ