Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του «My style rocks».

«Δεν θέλω να ευνοήσω ή να καταδικάσω κάτι πριν δω τι γίνεται. Μέχρι στιγμής το υλικό δε μου δείχνει ότι είναι κάποια συνταγή πετυχημένη.

Επειδή ασχολήθηκα ξανά με τα ρούχα, για μία συλλογή που αφορά στο sustainability, έπρεπε να ταξιδέψω, να πάρω ιδέες, άρα είχα κάποια προγράμματα που δεν μου επέτρεπαν να εγκλωβιστώ σε κάποιο project που είχε απαιτήσεις 10 ωρών τη φορά.

Έπρεπε να επιλέξω. Στην πορεία κατάλαβαν ότι μπορούν να κάνουν και χωρίς εμένα και έτσι δεν το ψάξαμε ιδιαίτερα», ανέφερε στην εκπομπή ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την αναφορά του περί «αξιοπρεπούς κλίματος», ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήθελα μία πρόοδο. Για μένα δεν είναι αρκετά αξιοπρεπές σήμερα ως concept όμως.

Τα παιδιά μεμονωμένα, οι κριτές και η παρουσιάστρια μπορεί να είναι μία χαρά. Δεν ξέρω τι άλλη δικαιολογία να βρω!»

«Αν ένας σταθμός έχει σαν έννοια την ίντριγκα, δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να βγάζουμε κάτι κορίτσια που το καθένα θεωρεί ότι ασχολείται με τη μόδα, αλλά μας χρησιμοποιεί για ένα καλύτερο Instagram ή να κάνει διαφήμιση σε προϊόντα, να κάνουν τη βολή τους, και να θεωρούν ότι ασχολούνται με τη μόδα και να είναι και στα trends και ότι είναι και influencer, αυτό που το πας;», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Σήμερα τη λέξη influencer τη βαριέμαι, βαρέθηκα τον Λάκη Γαβαλά να κάνει “καραγκιοζιλίκια” εμφανίσεις, και θέλω σήμερα να είμαι διαφορετικός. Όταν δεν έχουν καταλάβει πού να σε τοποθετήσουν, άκουσα ότι ήθελαν κάτι πιο ”σοβαρό”», είπε στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Λάκης Γαβαλάς.

NEWSIT