Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Grammy Awards 2023: Οι εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις της βραδιάς

Τα φετινά βραβεία Grammy έγιναν με όλη την ελίτ της μουσικής βιομηχανίας να δίνει το παρών. Διάσημοι αστέρες της μουσικής αλλά και celebrities, συγκεντρώθηκαν για μία λαμπερή βραδιά!Το Tlife σου μεταδίδει τον παλμό από το red carpet της βραδιάς με εμφανίσεις εντυπωσιακές που ξεχώρισαν για το στιλ τους!

Η Doja Cat με vinyl gown σε μαύρο χρώμα και έναν ώμο, Atelier Versace.

Η Cardi B εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί με μπλε δημιουργία Gaurav Gupta Haute Couture.

Reuters

Βeyonce με metallic-nude φόρεμα του οίκου Gucci και opera γάντια.

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Η Lizzo έκανε την viral εμφάνιση της βραδιάς με floral cape dress Dolce & Gabbana.

Reuters

Taylor Swift με Roberto Cavalli sequin σύνολο με crop top και maxi φούστα.

Photo by Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images

Η Rita Ora με μπλε metallic φόρεμα που είχε open back σχέδιο.

Photo by Jon Kopaloff/WireImage

Lourdes Leon με sexy κόκκινο μάξι φόρεμα Area και ασορτί τσαντάκι.

Reuters

Η Shania Twain με polka dot look του Harris Reed που είχε εντυπωσιακό καπέλο.

Reuters

Η Anitta με vintage στράπλες μάξι gown Vintage Versace και κοσμήματα Tiffany & Co.

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Η Charlotte Lawrence με σέξι σύνολο σε μαύρο χρώμα Saint Laurent.

Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Η Kacey Musgraves εντυπωσιακή με jumpsuit και feather cape του οίκου Valentino.

Photo by Phillip Faraone/Getty Images for The Recording Academy

Η Jennifer Lopez με maxi μπλε φόρεμα του οίκου Gucci που είχε sheer και sequin details και κοσμήματα Bulgari.

Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Harry Styles με ολόσωμη φόρμα σε στιλ αρλεκίνος, Gucci.

Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

H.E.R. με βελούδινη δημιουργία Bach Mai και round frame γυαλιά ηλίου.

Reuters

Η Viola Davis με color block φόρεμα Naeem Khan.

Reuters

Η Amanda Gorman με μάξι ρομαντικό μαύρο φόρεμα Prada.

Photo by Amy Sussman/Getty Images

Η Heidi Klum με chain μάξι φόρεμα που είχε εντυπωσιακό ντεκολτέ από το brand Τhe Blonds.

Photo by Francis Specker/CBS via Getty Images

Madonna με το signature black look της και μπλε πλατφόρμες Versace.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

H Adele με maxi βελούδνο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton σε berry χρώμα.

Photo by Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy

Megan Fox με λευκή maxi gown του σχεδιαστή Zuhair Murad που είχε embellished σχέδια στην μέση.

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Ο James Hetfield «χτύπησε» τατουάζ από την τέφρα του Lemmy Kilmister των Motörhead

Ένα ασυνήθιστο τατουάζ έκανε ο frontman των Metallica, James Hetfield. «Χτύπησε» στο μεσαίο του δάχτυλο έναν «άσσο μπαστούνι» προς τιμήν του θρυλικού Lemmy Kilmister των Motörhead χρησιμοποιώντας την…τέφρα του!

Ο εμβληματικός frontman και μπασίστας του μέταλ συγκροτήματος Motörhead πέθανε σε ηλικία 70 ετών και προς τιμήν του ίδιου και της μπάντας ο φίλος του James Hetfield έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ στο χέρι. Ο τραγουδιστής των Metallica χρησιμοποίησε την τέφρα του Lemmy Kilmister και με τη βοήθεια του tattoo artist του απέκτησε ένα σχέδιο πολύ χαρακτηριστικό που θυμίζει Motörhead.

Όπως δείχνει το στιγμιότυπο που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Ιnstagram, αποτύπωσε το σύμβολο του μπαστουνιού τράπουλας μέσα σε έναν σιδερένιο σταυρό στο μεσαίο του δάκτυλο και το μελάνι που χρησιμοποιήθηκε περιείχε λίγο από την τέφρα του αείμνηστου μουσικού.

 

«Με το σταθερό χέρι του φίλου μου και tattoo artist Κόρι Μίλερ απέκτησα αυτό το τατουάζ. Ένα αφιέρωμα στον φίλο και την πηγή έμπνευσής μου, τον Λέμι Κίλμιστερ. Χωρίς αυτόν, ΔΕΝ θα υπήρχαν οι Metallica» έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής. «Μαύρο μελάνι αναμεμειγμένο με λίγη από την τέφρα του που μου παραχωρήθηκε τόσο ευγενικά. Έτσι, τώρα μπορεί ακόμα να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλό του στον κόσμο» συμπλήρωσε.

Το τατουάζ θυμίζει τον «άσσο μπαστούνι» το οποίο παραπέμπει στο θρυλικό «Ace of Spades», ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των Motörhead, που έχει αφήσει ιστορία.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2015, ο frontman των Motörhead πέθανε από καρκίνο του προστάτη, καρδιακή αρρυθμία και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια σε ηλικία 70 ετών.

Έξι χρόνια μετά το θάνατο του Λέμι Κίλμιστερ από καρκίνο οι στενοί του φίλοι μοιράστηκαν λίγη από την τέφρα του η οποία ήταν τοποθετημένη μέσα σε μικρές ασημένιες σφαίρες.

NEWSIT

Ο James Hetfield «χτύπησε» τατουάζ από την τέφρα του Lemmy Kilmister των Motörhead

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Η ριζική μεταμόρφωση του Τζόνι Ντεπ: Υπέρκομψος, αδυνατισμένος και κοντοκουρεμένος στο Λονδίνο

Άλλος άνθρωπος είναι ο Τζόνι Ντεπ λίγο πριν από τα 61α γενέθλιά του. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει υποβληθεί σε μια ριζική μεταμόρφωση, θυμίζοντας ελάχιστα τον μποέμικο εαυτό του, όπως τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) εθεάθη τον Φεβρουάριο στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου σκηνοθετεί τη νέα του ταινία Modi, για τη ζωή του διάσημου Ιταλού καλλιτέχνη και γλύπτη Αμεντέο Μοντιλιάνι.

Εκεί ο φακός τον αποθανάτισε φορώντας ένα σκουφάκι, ένα σακάκι παραλλαγής με μπάλωμα Τσε Γκεβάρα και μαλλιά μακριά που έφθαναν κάτω από τους ώμους του.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έκτοτε έχει κάνει ένα σημαντικό make-over. Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail φαίνεται εντελώς διαφορετικό καθώς φθάνει το βράδυ της Δευτέρας (15.04.2024) στην κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne Du Barry» στο Λονδίνο.

Ο Ντεπ έχει χάσει αρκετά κιλά, έδειχνε υπέρκομψος με το κοστούμι Dior που αναδείκνυε την αδυνατισμένη φιγούρα του ενώ είχε τα μαλλιά του κοντοκουρεμένα.

Φίλοι του σταρ του Χόλιγουντ, που τον Ιούνιο κλείνει τα 61 του χρόνια, εκμυστηρεύονται ότι ζει στο Λονδίνο για ένα διάστημα και ότι η πόλη του ταιριάζει.

Ένας από αυτούς λέει: «Ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ επεξεργάζεται τον Modi και ζει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής από ό,τι κατά καιρούς στο παρελθόν».

Ο Johnny Depp λέγεται ότι κουρεύτηκε πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, καθώς πρωταγωνιστεί σε νέα διαφημιστική καμπάνια του Dior, ως το πρόσωπο του αρώματος Sauvage, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Ο Depp υποδύεται τον Λουδοβίκο XV στο «Jeanne Du Barry» και μιλάει γαλλικά στην ταινία. Η ταινία βγαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή και κυκλοφορεί στην Αμερική τον επόμενο μήνα. Η πρεμιέρα της έγινε στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο.

 

Ερωτηθείς αν ένιωσε ένα είδους «μποϊκοτάζ από το Χόλιγουντ» μετά από καταγγελίες ενδοοικογενειακής κακοποίησης που έκανε εναντίον του η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ, είπε ότι οι ισχυρισμοί της ήταν «απλώς φωνήεντα και σύμφωνα που αιωρούνται στον αέρα».

«Δεν γύρισα από πουθενά», πρόσθεσε. «Δεν πήγα πουθενά».

 

Το 2022, ο Ντεπ κέρδισε στην πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ στις ΗΠΑ εναντίον της Χερντ, με το δικαστήριο να διαπιστώνει ότι τον είχε δυσφημήσει όταν τον κατήγγειλε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση στο άρθρο της Washington Post.

Το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ και υπέρ της επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ, είχε χάσει τη δικαστική υπόθεση κατά της εφημερίδας «The Sun», η οποία σε σχετικό δημοσίευμα της το 2018 είχε χαρακτηρίσει τον ηθοποιό ως «Wife Beater» δηλαδή κακοποιητή.

Πληροφορίες από Dailymail

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: H καρδιά του ελληνισμού χτύπησε στο Μανχάταν – To σύνθημα που κυριάρχησε στην Εθνική Παρέλαση

Με μία μεγαλειώση παρέλαση στην καρδιά του Μανχάταν, ο ελληνισμός της Νέας Υόρκης, όπως κάθε χρόνο, τίμησε την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.

Η 5η Λεωφόρος στο Μανχάταν απέκτησε ελληνικό παλμό με τους Έλληνες ομογενείς να παρελαύνουν υπο τους ήχους εμβατηρίων, μεταξύ αυτών και το «Μακεδονία Ξακουστή».

Η φετινή παρέλαση ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των πενήντα ετών από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου.

Δεκάδες ομογενειακές οργανώσεις, κοινότητες, σχολεία, σύλλογοι και οργανισμοί του ελληνισμού και χιλιάδες πολίτες ντυμένοι με εθνικές ενδυμασίες και κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια γέμισαν με γαλανόλευκα χρώματα τους δρόμους της Νέας Υόρκης δίνοντας δυναμικό παρών στην πιο εμβληματική εκδήλωση του απόδημου ελληνισμού.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε το άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που παρέλασαν περήφανοι και καμαρωτοί σε άψογο σχηματισμό.

Στην παρέλαση συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό οργανισμοί με πενηνταέξι άρματα και έντεκα φιλαρμονικές, μεταξύ αυτών η Παλαιά Φιλαρμονική της Κέρκυρας που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με ενενήντα μουσικούς για να πλαισιώσει την παρέλαση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ομογένεια.

Προηγουμένως είχε τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου και παρουσία του αντιπροέδρου της βουλής των Ελλήνων Γιάννη Πλακιωτάκη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των βουλευτών Φίλιππου Φόρτωμα, Νίνας Κασιμάτη, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, Μιλένας Αποστολάκη, Ρένας Δούρου, της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αικατερίνης Νασίκα, του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκης Ντίνου Κωνσταντίνου και του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Αυτιά.

Τελετάρχης της φετινής παρέλασης ήταν ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος όμως λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή αναχώρησε εσπευσμένα για την Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου.

NEWSIT

Νέα Υόρκη: H καρδιά του ελληνισμού χτύπησε στο Μανχάταν – To σύνθημα που κυριάρχησε στην Εθνική Παρέλαση

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ