Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αρνήθηκε να σκηνοθετήσει τον «Χάρι πότερ»

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) είναι υποψήφιος για ένα ακόμη Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας χάρη στο «The Fabelmans», ένα αυτοβιογραφικό δράμα για τα χρόνια της εφηβείας και τα πρώτα επαγγελματικά βήματα του σκηνοθέτη που παλεύει με την επιλογή που πρέπει να κάνουν οι καλλιτέχνες μεταξύ οικογένειας και τέχνης. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Σ. Σ. Ρατζαμούλι του «RRR», ο Σπίλμπεργκ είπε ότι μια πραγματική σύγκρουση μεταξύ τέχνης και οικογένειας τον έπληξε αργότερα στην καριέρα του, όταν έπρεπε να αποφασίσει να μεγαλώσει τα παιδιά του στο Λος Άντζελες ή να πάει στο Λονδίνο για να σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία «Χάρι Πότερ».

«Το προσωπικό δίλημμα για το πώς η σύγκρουση μεταξύ της τέχνης και της οικογένειας σε κόβει στη μέση συνέβη σε μένα αργότερα, αφού είχα ήδη καθιερωθεί ως σκηνοθέτης», είπε ο Σπίλμπεργκ. «Η Κέιτ [Καπσόου] κι εγώ ξεκινήσαμε να κάνουμε οικογένεια και αρχίσαμε να κάνουμε παιδιά. Η επιλογή που έπρεπε να κάνω ήταν να πάρω μια δουλειά και να μετακομίσω σε άλλη χώρα για τέσσερις ή πέντε μήνες, όπου δεν θα έβλεπα την οικογένειά μου κάθε μέρα… Αυτή ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία».

«Υπήρχαν πολλές ταινίες που επέλεξα να μην κάνω», συνέχισε ο Σπίλμπεργκ. «Επέλεξα να απορρίψω το πρώτο “Χάρι Πότερ” για να περάσω τον επόμενο ενάμιση χρόνο με την οικογένειά μου, τα μικρά παιδιά μου που μεγάλωναν. Οπότε θυσίασα ένα υπέροχο franchise, το οποίο σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα να είμαι με την οικογένειά μου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι ο πρώην της Πάολο Λιούζο

Συντετριμμένη είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη καθώς νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι βρέθηκε ο πρώην σύντροφός της Πάολο Λιούζο.

Ο 41χρονος Πάολο Λιούζο, πρώην σύντροφος της κόρης του πρίγκιπα Άντριου, πριγκίπισσας Βεατρίκης, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με πηγή από την αστυνομία του Μαϊάμι, που μίλησε στον βρετανικό Τύπο, εικάζεται πως ο θάνατος του Λιούζο οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμι, Μάικλ Βέγκα, δήλωσε πως ο Λιούζο εντοπίστηκε νεκρός στις 7 Φεβρουαρίου, στις 3:22 το πρωί (τοπική ώρα) σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «citizenM Miami World Center».

Η αιτία του θανάτου δεν έχει αναφερθεί επίσημα αλλά ο αξιωματικός δήλωσε:

«Ερευνήθηκε ως θάνατος που οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη».

Φίλος του Λιούζο δήλωσε μετά τον θάνατό του:

«Ο Πάολο δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Αγαπούσε τα πάρτι και τον τζόγο. Είχε αρχίσει να κάνει χρήση πολλών φαρμακευτικών ναρκωτικών αρχικά αλλά αυτό αργότερα οδήγησε στην κοκαΐνη και σε σκληρότερα ναρκωτικά. Δανειζόταν πάντα χρήματα για να πληρώνει παλαιά δάνεια. Ήταν ένας φαύλος κύκλος».

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο Πάολο Λιούζο εργαζόταν ως σύμβουλος Τέχνης και δεν είχε παντρευτεί ποτέ. Ζούσε σε διαμέρισμα όχι μακριά από το ξενοδοχείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ και η κηδεία του τελέστηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Το ένοχο παρελθόν του και το ειδύλλιο με την πριγκίπισσα Βεατρίκη

Ο Λιούζο καταγόταν από το Woodbury της Νέας Υόρκης και κληρονόμησε μεγάλη περιουσία από τον Ιταλό πατέρα του Νίκο Λιούζο, επιχειρηματία, που έφυγε από τη ζωή το 2001 σε ηλικία 62 ετών.

Το αμφιλεγόμενο παρελθόν του playboy ξεκίνησε το 2002 όταν κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία συμφοιτητή του στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού.

Ο συμφοιτητής του, ο 19χρονος Jonathan R. Duchatellier, πέθανε κατά την διάρκεια καβγά που έλαβε χώρα στις 5 Μαΐου 2002 σε μια πολυκατοικία εκτός πανεπιστημιούπολης στην οδό Cambridge 510, στην οποία συμμετείχε ο Λιούζο.

Ο Πάολο Λιούζο – Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κατηγορία αργότερα μειώθηκε σε επίθεση και ο Λιούζο ποινή κοινωνικής εργασίας.

Ο Πάολο Λιούζο συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου του 2009 στην Αυστραλία όταν έριξε το πανάκριβο Audi που οδηγούσε σε φωτεινούς σηματοδότες. Την ίδια περίοδο, ο 27χρονος τότε άφησε απλήρωτους λογαριασμούς στο ξενοδοχείο του, σε εστιατόριο και σε καζίνο.

Κατηγορήθηκε για τροχαία παράβαση, απάτη και κατοχή κοκαΐνης.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 δολαρίων.

Με την πριγκίπισσα Βεατρίκη γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2005. Εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 24.

Κράτησαν τη σχέση μυστική για σχεδόν ένα χρόνο – αλλά χώρισαν τον Μάιο του 2006 όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, προκαλώντας αίσθηση.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα Φέργκιουσον ενθάρρυναν το ειδύλλιο της των δύο νέων, παρά την επτάχρονη διαφορά ηλικίας και το εγκληματικό παρελθόν του.

«Όλοι έχουμε τα δικά μας ταξίδια και πρέπει να μάθουμε τον δρόμο μας, αλλά η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι, σύντομα στα 18, με πολλούς φίλους συμπεριλαμβανομένου του Πάολο», είπε η μητέρα της όταν ξεκίνησε η σχέση.

Το βασιλικό ζευγάρι προσκάλεσε τον Λιούζο για οικογενειακές διακοπές στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο Verbier.

Ο Λιούζο είχε παραβεί τους όρους επιτήρησης καθώς του επιτρεπόταν τα ταξίδια στο εξωτερικό μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Η σχέση του με την νεαρή πριγκίπισσα πήρε μεγάλη δημοσιότητα και τα μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστό πως αδιαφορεί για τους όρους της επιτήρησής του.

Στον Λιούζο είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος εξόδου από τις ΗΠΑ για τρία χρόνια αλλά επειδή τον αγνόησε του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών επιπλέον.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μετά από αυτό αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους.

Το 2007 έφερε σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια ισχυριζόμενος ότι κάπνιζαν μαριχουάνα παρουσία της πριγκίπισσας Βεατρίκης, της αδελφής της πριγκίπισσας Ευγενίας και της μητέρας τους Σάρα Φέργκιουσον, ενώ έκαναν διακοπές στην Τζαμάικα.

Ο playboy ομολόγησε επίσης ότι απάτησε τη πριγκίπισσα Βεατρίκη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους – και ισχυρίστηκε ότι εκείνη ότι ήθελε να τον συστήσει στη βασίλισσα.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη φέρεται να ήταν αποκαρδιωμένη όταν έληξε το ειδύλλιό τους και επέστρεψε στο Goldsmiths, το οποίο ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι – Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2020 τον επιχειρηματία του real estate Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη την Σιένα Ελίζαμπεθ, 3 ετών.

Πληροφορίες από Dailymail

NEWSIT

Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον θάνατο του πρώην της Πάολο Λιούζο – Με «πλούσιο» παρελθόν ο playboy

 

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: Αθλητής του MMA κλώτσησε ring girl και το πλήθος τον λίντσαρε – Τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό

Ο Ali Heibati τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το Hard Fighting Championship (HFC) μετά από ένα σοβαρό περιστατικό σε αγώνα MMA στη Μόσχα.

Ο μαχητής του ΜΜΑ Ali Heibati, κλώτσησε ένα ring girl κατά τη διάρκεια του τουρνουά Hardcore MMA στη Μόσχα. Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα του με τον Arkady Osipyan.

Ο Heibati κλώτσησε τη μια κοπέλα του ρινγκ, καθώς περνούσε από δίπλα του, κρατώντας μια κάρτα που σήμανε την έναρξη του πρώτου γύρου.

Η γυναίκα γύρισε έκπληκτη και εξέφρασε την οργή της πριν επέμβει ο διαιτητής για να τους χωρίσει.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο διαιτητής αναγκάστηκε να προειδοποιήσει τον Heibati για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο Heibati έχασε τον αγώνα από τον Osipyan στον πρώτο γύρο, με τον αγώνα να διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν τον τερματίσει ο διαιτητής.

Καθώς ο Osipyan επέστρεψε στη γωνία του, ο Heibati σηκώθηκε και άρχισε να επιτίθεται στον αντίπαλό του, καταφέρνοντας αρκετά χτυπήματα ενώ ο Osipyan είχε γυρίσει την πλάτη του. Αρκετοί έσπευσαν στο κλουβί για να χωρίσουν τους δύο άνδρες καθώς περίμεναν την επίσημη απόφαση.

Μετά τον αγώνα, ο Heibati άρπαξε το μικρόφωνο, δείχνοντας απογοητευμένος από κάτι που του είπαν. Στη συνέχεια έριξε άλλη μια κλωτσιά, αυτή τη φορά προς έναν σχολιαστή, πριν ανταλλάξει έντονες κουβέντες μαζί του.

Βίντεο μάλιστα, δείχνει τον Heibati να δέχεται επίθεση από το οργισμένο πλήθος.

Μετά το περιστατικό, ο αθλητής απολογήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του με ανάρτησή του στα social media.

 

Έγραψε: “Γεια σε όλους. Αυτό είναι για τη Μαρία. Δεν φέρθηκα σωστά μαζί της. Έμεινα εκεί στο κλουβί και ήθελα απλά να βγω έξω και να παλέψω.

“Ήμουν σφιγμένος και, όπως καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, τα συναισθήματα ξεχυλίζουν στον αγώνα, οπότε πριν από τον αγώνα φέρθηκα άσχημα στην Μαρία. Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Είμαι παντρεμένος, οπότε σέβομαι το γυναικείο φύλο. Εκείνη έκανε τη δουλειά της και εγώ, μετά τον αγώνα, δεν παραδέχτηκα ούτε την ενοχή μου, γιατί με χτύπησαν και στο κεφάλι. Πείτε στη Μαρία ότι λυπάμαι”.

Παρά την προσπάθειά του να επανορθώσει, ο Heibati έλαβε ισόβιο αποκλεισμό από την HFC.

NEWSIT

Αθλητής του MMA στη Μόσχα κλώτσησε ring girl και το πλήθος τον λίντσαρε – Τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Η απόφαση του βασιλιά Καρόλου για το Frogmore Cottage που τον έκανε έξαλλο, να κλαίει

Έξαλλος αλλά και δακρυσμένος για την έξωση από το Frogmore Cottage με απόφαση του βασιλιά Καρόλου ήταν ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Tom Quinn.

Ήταν τον Μάρτιο του 2023, μετά τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, που αποκαλύφθηκε πως ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε από τον δευτερότοκο γιο του και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν το Frogmore Cottage.

Μια απόφαση που φαίνεται πως θύμωσε πολύ τον πρίγκιπα Χάρι.

Τον Ιούνιο του 2023, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα κλειδιά του Frogmore Cottage και τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους στάλθηκαν στην Καλιφόρνια.

Μιλώντας στη Mirror, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν έξαλλος και δακρυσμένος για την έξωση από το Frogmore. Ένιωθε πως ο πατέρας του δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και ότι ήταν καθαρά εκδικητικό.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να δει ότι η επιλογή του να σταματήσει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα σήμαινε αναπόφευκτα να στερηθεί τη βασιλική του κατοικία» σημείωσε ακόμα.

«Ο πρίγκιπας Χάρι το πήρε ως σκληρή απόρριψη – μια οδυνηρή υπενθύμιση όλων όσων ένιωθε όταν ο πατέρας του πάλεψε με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους» εξήγησε ο Tom Quinn.

«Φάνηκε άδικο στον πρίγκιπα Χάρι που νιώθει ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί θα πρέπει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Είτε πρόκειται για την ασφάλεια που πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι είτε για ένα πολυτελές σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο» υπογράμμισε.

«Για πολλούς ο πρίγκιπας Χάρι είναι απλώς ένα φτωχό πλουσιόπαιδο που συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει τον εαυτό του ως το αιώνιο θύμα» εξήγησε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας.

NEWSIT

Πολλά νεύρα και κλάματα ο πρίγκιπας Χάρι με την απόφαση του βασιλιά Καρόλου για έξωση από το Frogmore Cottage

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ