Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Κασέτα με την πρώτη ηχογράφηση του Ροντ Στιούαρτ θα πωληθεί σε δημοπρασία

Kασέτα με την πρώτη ηχογράφηση του Σερ Ροντ Στιούαρτ, η οποία συνέβαλε στην εξασφάλιση της πρώτης δισκογραφικής του συμφωνίας, θα πωληθεί σε δημοπρασία στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον πρώην μάνατζέρ του.

Ο Τζόναθαν Ρόουλαντς, 83 ετών, είπε ότι η αναλογική κασέτα 15IPS στάλθηκε στη Decca Records ως ηχογράφηση για οντισιόν το 1964 και το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο του Στιούαρτ.

Η κασέτα, που διατίθεται μόνο ως συλλεκτικό αντικείμενο και χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εκτιμάται ότι θα πωληθεί 500-1.000 αγγλικές λίρες.

Μεταξύ άλλων στη δημοπρασία του οίκου Cheffins στο Κέιμπριτζ περιλαμβάνονται φωτοαντίγραφα της ατζέντας των ραντεβού του Ρόουλαντς το 1964, στην οποία περιγράφονται λεπτομερώς οι συναντήσεις του με τον Ροντ Στιούαρτ.

Η ηχογράφηση έγινε στις 18 Ιουνίου 1964, στο υπόγειο στούντιο του ηχολήπτη Πέπε Ρας στο Σόχο του Λονδίνου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: Αθλητής του MMA κλώτσησε ring girl και το πλήθος τον λίντσαρε – Τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό

Ο Ali Heibati τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το Hard Fighting Championship (HFC) μετά από ένα σοβαρό περιστατικό σε αγώνα MMA στη Μόσχα.

Ο μαχητής του ΜΜΑ Ali Heibati, κλώτσησε ένα ring girl κατά τη διάρκεια του τουρνουά Hardcore MMA στη Μόσχα. Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα του με τον Arkady Osipyan.

Ο Heibati κλώτσησε τη μια κοπέλα του ρινγκ, καθώς περνούσε από δίπλα του, κρατώντας μια κάρτα που σήμανε την έναρξη του πρώτου γύρου.

Η γυναίκα γύρισε έκπληκτη και εξέφρασε την οργή της πριν επέμβει ο διαιτητής για να τους χωρίσει.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο διαιτητής αναγκάστηκε να προειδοποιήσει τον Heibati για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο Heibati έχασε τον αγώνα από τον Osipyan στον πρώτο γύρο, με τον αγώνα να διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν τον τερματίσει ο διαιτητής.

Καθώς ο Osipyan επέστρεψε στη γωνία του, ο Heibati σηκώθηκε και άρχισε να επιτίθεται στον αντίπαλό του, καταφέρνοντας αρκετά χτυπήματα ενώ ο Osipyan είχε γυρίσει την πλάτη του. Αρκετοί έσπευσαν στο κλουβί για να χωρίσουν τους δύο άνδρες καθώς περίμεναν την επίσημη απόφαση.

Μετά τον αγώνα, ο Heibati άρπαξε το μικρόφωνο, δείχνοντας απογοητευμένος από κάτι που του είπαν. Στη συνέχεια έριξε άλλη μια κλωτσιά, αυτή τη φορά προς έναν σχολιαστή, πριν ανταλλάξει έντονες κουβέντες μαζί του.

Βίντεο μάλιστα, δείχνει τον Heibati να δέχεται επίθεση από το οργισμένο πλήθος.

Μετά το περιστατικό, ο αθλητής απολογήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του με ανάρτησή του στα social media.

 

Έγραψε: “Γεια σε όλους. Αυτό είναι για τη Μαρία. Δεν φέρθηκα σωστά μαζί της. Έμεινα εκεί στο κλουβί και ήθελα απλά να βγω έξω και να παλέψω.

“Ήμουν σφιγμένος και, όπως καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, τα συναισθήματα ξεχυλίζουν στον αγώνα, οπότε πριν από τον αγώνα φέρθηκα άσχημα στην Μαρία. Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Είμαι παντρεμένος, οπότε σέβομαι το γυναικείο φύλο. Εκείνη έκανε τη δουλειά της και εγώ, μετά τον αγώνα, δεν παραδέχτηκα ούτε την ενοχή μου, γιατί με χτύπησαν και στο κεφάλι. Πείτε στη Μαρία ότι λυπάμαι”.

Παρά την προσπάθειά του να επανορθώσει, ο Heibati έλαβε ισόβιο αποκλεισμό από την HFC.

NEWSIT

Αθλητής του MMA στη Μόσχα κλώτσησε ring girl και το πλήθος τον λίντσαρε – Τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Η απόφαση του βασιλιά Καρόλου για το Frogmore Cottage που τον έκανε έξαλλο, να κλαίει

Έξαλλος αλλά και δακρυσμένος για την έξωση από το Frogmore Cottage με απόφαση του βασιλιά Καρόλου ήταν ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Tom Quinn.

Ήταν τον Μάρτιο του 2023, μετά τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, που αποκαλύφθηκε πως ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε από τον δευτερότοκο γιο του και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν το Frogmore Cottage.

Μια απόφαση που φαίνεται πως θύμωσε πολύ τον πρίγκιπα Χάρι.

Τον Ιούνιο του 2023, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα κλειδιά του Frogmore Cottage και τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους στάλθηκαν στην Καλιφόρνια.

Μιλώντας στη Mirror, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν έξαλλος και δακρυσμένος για την έξωση από το Frogmore. Ένιωθε πως ο πατέρας του δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και ότι ήταν καθαρά εκδικητικό.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να δει ότι η επιλογή του να σταματήσει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα σήμαινε αναπόφευκτα να στερηθεί τη βασιλική του κατοικία» σημείωσε ακόμα.

«Ο πρίγκιπας Χάρι το πήρε ως σκληρή απόρριψη – μια οδυνηρή υπενθύμιση όλων όσων ένιωθε όταν ο πατέρας του πάλεψε με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους» εξήγησε ο Tom Quinn.

«Φάνηκε άδικο στον πρίγκιπα Χάρι που νιώθει ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί θα πρέπει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Είτε πρόκειται για την ασφάλεια που πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι είτε για ένα πολυτελές σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο» υπογράμμισε.

«Για πολλούς ο πρίγκιπας Χάρι είναι απλώς ένα φτωχό πλουσιόπαιδο που συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει τον εαυτό του ως το αιώνιο θύμα» εξήγησε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας.

NEWSIT

Πολλά νεύρα και κλάματα ο πρίγκιπας Χάρι με την απόφαση του βασιλιά Καρόλου για έξωση από το Frogmore Cottage

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Ο James Hetfield «χτύπησε» τατουάζ από την τέφρα του Lemmy Kilmister των Motörhead

Ένα ασυνήθιστο τατουάζ έκανε ο frontman των Metallica, James Hetfield. «Χτύπησε» στο μεσαίο του δάχτυλο έναν «άσσο μπαστούνι» προς τιμήν του θρυλικού Lemmy Kilmister των Motörhead χρησιμοποιώντας την…τέφρα του!

Ο εμβληματικός frontman και μπασίστας του μέταλ συγκροτήματος Motörhead πέθανε σε ηλικία 70 ετών και προς τιμήν του ίδιου και της μπάντας ο φίλος του James Hetfield έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ στο χέρι. Ο τραγουδιστής των Metallica χρησιμοποίησε την τέφρα του Lemmy Kilmister και με τη βοήθεια του tattoo artist του απέκτησε ένα σχέδιο πολύ χαρακτηριστικό που θυμίζει Motörhead.

Όπως δείχνει το στιγμιότυπο που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Ιnstagram, αποτύπωσε το σύμβολο του μπαστουνιού τράπουλας μέσα σε έναν σιδερένιο σταυρό στο μεσαίο του δάκτυλο και το μελάνι που χρησιμοποιήθηκε περιείχε λίγο από την τέφρα του αείμνηστου μουσικού.

 

«Με το σταθερό χέρι του φίλου μου και tattoo artist Κόρι Μίλερ απέκτησα αυτό το τατουάζ. Ένα αφιέρωμα στον φίλο και την πηγή έμπνευσής μου, τον Λέμι Κίλμιστερ. Χωρίς αυτόν, ΔΕΝ θα υπήρχαν οι Metallica» έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής. «Μαύρο μελάνι αναμεμειγμένο με λίγη από την τέφρα του που μου παραχωρήθηκε τόσο ευγενικά. Έτσι, τώρα μπορεί ακόμα να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλό του στον κόσμο» συμπλήρωσε.

Το τατουάζ θυμίζει τον «άσσο μπαστούνι» το οποίο παραπέμπει στο θρυλικό «Ace of Spades», ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των Motörhead, που έχει αφήσει ιστορία.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2015, ο frontman των Motörhead πέθανε από καρκίνο του προστάτη, καρδιακή αρρυθμία και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια σε ηλικία 70 ετών.

Έξι χρόνια μετά το θάνατο του Λέμι Κίλμιστερ από καρκίνο οι στενοί του φίλοι μοιράστηκαν λίγη από την τέφρα του η οποία ήταν τοποθετημένη μέσα σε μικρές ασημένιες σφαίρες.

NEWSIT

Ο James Hetfield «χτύπησε» τατουάζ από την τέφρα του Lemmy Kilmister των Motörhead

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ