• Όσοι αποκτήσουν ΕΟΝ σε ένα Κατάστημα Nova παίρνουν μέρος στην κλήρωση με έπαθλο 1 ταξίδι για 2 άτομα και 3 διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Αυστρίας!
  • Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο

Η Nova, μέλος της United Group κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το Epic Drama, το κανάλι του διεθνούς ραδιοτηλεοπτικού φορέα Viasat World με τις πιο δημοφιλείς και βραβευμένες δραματικές σειρές και σειρές εποχής που απολαμβάνουν οι συνδρομητές, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους αποκτήσουν την πλατφόρμα ΕΟΝ με κάθε αίτηση σε ένα κατάστημα Nova να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βιέννη για 3 διανυκτερεύσεις!

O διαγωνισμός τρέχει ήδη στα καταστήματα Nova μέχρι τις 20 Μαρτίου 2023 και ο μεγάλος νικητής (μαζί με συνοδό της επιλογής του) θα έχει την ευκαιρία να διανυκτερεύσει 3 βραδιές στην πρωτεύουσα της Αυστρίας με το ταξίδι να περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova της περιοχής σας, αποκτήστε την ΕΟΝ και μπείτε στην κλήρωση προκειμένου να διεκδικήσετε το ταξίδι στη Βιέννη που διοργανώνουν η Nova και το Epic Drama. To κανάλι Epic Drama είναι διαθέσιμο σε 18 χώρες και σε περισσότερους από 20 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και είναι αφιερωμένο στις πιο πολυτελείς και απολαυστικές δραματικές σειρές εποχής από όλο τον κόσμο και προσφέρει premium περιεχόμενο, με βραβευμένες σειρές (BAFTA/Χρυσές Σφαίρες), κυρίως ευρωπαϊκής και βρετανικής παραγωγής και σειρές πρώτης προβολής με όλες τις σεζόν!