Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ελεονώρα Μελέτη: Η μητρότητα, η κόρη της και η σεξουαλική παρενόχληση – «Ήταν ένας γλοιώδης τύπος»

Καλεσμένη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/2 η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε την Νίκη Λυμπεράκη, για τον ρόλο της ως μητέρα, για την κόρη της, Αλεξάνδρα, για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν αλλά και στο #metoo.

Ο ρόλος της μητρότητας

«Είναι ένα μαγικό ταξίδι, δεν είναι όμως, όπως μου το είχαν περιγράψει. Ωραιοποιείται πάρα πολύ όλο αυτό και η λέξη φέρει ένα βάρος, το οποίο δεν της ταιριάζει. Όταν λέω βάρος, δεν εννοώ ευθύνης, σου δημιουργεί μια υποχρέωση να πρέπει να νιώσεις κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν είναι για όλες τις γυναίκες τα ίδια. Δεν θεωρώ ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται μέσα από την μητρότητα,  θεωρώ όμως, ότι είναι ένα κομμάτι μέσα από το οποίο μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Νιώθω τρομερά ευλογημένη που αυτό το παιδί με έχει επιλέξει για μαμά του. Είναι μαγικός ο τρόπος με τον οποίο γνωρίζεις μια ψυχή. Ουσιαστικά η ευθύνη που έχεις εσύ είναι το να της γνωρίσεις τον κόσμο. Εγώ θα ήθελα η κόρη μου να βγει ένας καλός άνθρωπος, είναι πολύ σημαντικό. Όταν λέω καλός, δεν εννοώ θύμα».

«Το πρόγραμμά μας με την μικρή είναι πολύ συγκεκριμένο. Ξυπνάω το πρωί, πάω στην δουλειά, μετά παίρνω την μικρή από τον παιδικό σταθμό και από εκεί και μέχρι το βράδυ είμαστε μαζί, κάνουμε πράγματα, περνάμε χρόνο. Σαν μητέρα δεν νιώθω ενοχές. Τα δύο πρώτα χρόνια δεν έλειπα καθόλου από την κόρη μου. Μπορούσα να είμαι όσο κοντά ήθελα με το παιδί μου. Ακόμα και τώρα, το ωράριό μου μου δίνει την ευκαιρία να είμαι με το παιδί», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η σεξουαλική παρενόχληση και το metoo 

«Δεν έχω δεχτεί κακοποίηση ή επίθεση. Αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση και μάλιστα, από πρόσωπο που βρίσκεται στην πολιτική. Με περίμενε για συνέντευξη και μου άνοιξε την πόρτα με το μπουρνούζι. Μου λέει “πέρασε μέσα να πιούμε ένα ποτό”, του λέω δεν έχω έρθει για ποτό, έχω έρθει για τη συνέντευξη. Τότε εγώ είχα αρκετά έντονα αντανακλαστικά και φερόμουνα αρκετά έξυπνα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όταν το εκμυστηρεύτηκα αυτό, υπήρχαν άνθρωποι που με τσίγκλησαν και μου είπαν να πάμε με κάμερα να το καταγράψουμε, υπήρξαν και άλλοι όμως που με προειδοποίησαν πως αν το κάνω δεν θα βρω ξανά δουλειά σε αυτό τον χώρο. Τότε το θεωρούσες και αναμενόμενο. Θα πρέπει αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν αυτά, να καταλάβουν ότι τελικά δεν μπορούν», εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Σχετικά με το αν είχε σκεφτεί να μιλήσει δημόσια για το συγκεκριμένος γεγονός, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν έδωσα έκταση γιατί μου φάνηκε ότι έχω απλά να κάνω με έναν ενοχλητικό γλοιώδη τύπο. Άλλες φορές όμως, που έχω νιώσει ότι έχω να κάνω με κακοποιητική συμπεριφορά, έχω μιλήσει. Μπορεί να μην βγήκα να μιλήσω δημόσια γιατί δεν υπήρχε το metoo τότε.  Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με ποινικά κολάσιμες πράξεις, οι οποίες να είναι και αυταπόδεικτες. Αν ναι, θα μιλούσα.

Επειδή είναι οριακά, στο ότι η δική μου η θέση, μπορεί να θεωρηθεί από τον άλλον δική του συκοφαντική δυσφήμηση, εκεί τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Δεν ξέρω αν θα έκανα δημόσια τοποθέτηση, έχω μιλήσει αλλά χωρίς να πω ονόματα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω και να ζητήσω βοήθεια, πήγα και την βρήκα. Στην δική μου την περίπτωση βρήκα ανταπόκριση, δεν άλλαξε ο άνθρωπος. Το πρόβλημά μου όμως, λύθηκε και για εμένα και για 10 άλλους», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air αποκάλυψη για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της – «Έχασα δύο κιλά σε 48 ώρες»

Σε μια αποκάλυψη για την ταλαιπωρία που βίωσε την περσινή σεζόν πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή την αδιαθεσία του Νίκου Βέρτη ο οποίος ακύρωσε το Σαββατοκύριακο τις εμφανίσεις του λόγω γαστρεντερίτιδας, περιέγραψε το πώς είχε βιώσει την δική της περιπέτεια όταν ο οργανισμός της είχε εξαντληθεί με αποτέλεσμα να χάσει δύο κιλά σε μόλις δύο ημέρες.

«Είναι πολύ επαγγελματίας. Για να μπήκε στη διαδικασία να ακυρώσει, δεν θα μπορούσε να σταθεί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Νίκο Βέρτη.

«Παιδιά εγώ έχω πάθει πέρσι μια τέτοια γαστρεντερίτιδα, μιλάμε αυτό που σε έξι μέρες γονατίζεις… Έχασα δύο κιλά σε 48 ώρες. Αφυδάτωση και εξάντληση μέχρι… λιποθυμία», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την ίωση που την είχε ταλαιπωρήσει.

TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air αποκάλυψη για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της – «Έχασα δύο κιλά σε 48 ώρες»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Βέρτης: Τι αποκαλύπτει ο γιατρός του για την υγεία του – Πότε παίρνει εξιτήριο

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Νίκος Βέρτης ο οποίος το Σαββατοκύριακο ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται μετά από τροφική δηλητηρίαση.

Όλα τα νεότερα για την υγεία του παρουσίασε η εκπομπή Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου: «Έπαθε μια τροφική δηλητηρίαση αλλά σε μεγάλο βαθμό. Μπήκε με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και ακόμα είναι στο νοσοκομείο».

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε ο προσωπικός γιατρός του Νίκου Βέρτη: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το αύριο ή μεθαύριο θα πάει στο σπίτι του.  Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Είναι πολύ καλύτερα», ανέφερε για την πορεία του Νίκου Βέρτη, αφού ο τραγουδιστής αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

TLIFE

Νίκος Βέρτης: Τι αποκαλύπτει ο γιατρός του για την υγεία του – Πότε παίρνει εξιτήριο

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Περρής για Μικρούτσικο – Μαλέσκου: «Περιμένω πώς και πώς να συνεργαστούν, γιατί κάνουμε και σατιρική εκπομπή»

Τον Βαγγέλη Περρή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος, Βασιλική Μπασιούρη.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ σχολίασε και την επερχόμενη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Tv Queen.

«Εγώ μιλάω όταν με καλέσουν, από μόνος μου δεν χτυπάω πόρτες. Δεν με έχει καλέσει κανείς ακόμα, εκτός από τον Δημήτρη Παπανώτα όταν θα γίνει με το καλό ευρωβουλευτής. Δεν θέλω να φύγω από τον Γιώργο Λιάγκα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: «Περιμένω πώς και πώς να δω τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί κάνουμε και σατιρική εκπομπή. Ταιριάζει πάρα πολύ στον τίτλο “Tv Queen”, μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν. Εύχομαι τα καλύτερα».

 

TLIFE

Βαγγέλης Περρής για Μικρούτσικο – Μαλέσκου: «Περιμένω πώς και πώς να συνεργαστούν, γιατί κάνουμε και σατιρική εκπομπή»

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ