Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Γεωργούλης: Οι τελευταίες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την καταγγελία εις βάρος του

Αμείωτες είναι οι αντιδράσεις από τους εκπρόσωπους του καλλιτεχνικού χώρου μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Παρουσιαστές και ηθοποιοί που έχουν συνεργαστεί ή διατηρούν φιλική σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη δηλώνουν σοκαρισμένοι με την είδηση της καταγγελίας από την Ελένη Χρονοπούλου στον Ευρωβουλευτή. Μερικοί εξ’ αυτών δεν θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχει πιθανότητα η καταγγελία αυτή να είναι αληθινή…

Το TLIFE συγκέντρωσε παρακάτω όλες τις τελευταίες αντιδράσεις για το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας την τελευταία εβδομάδα:

  • Μάγδα Τσαγκάνη

Η ηθοποιός μίλησε για δεύτερη φορά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κάποιος συνάδελφος με πήρε και μου είπε ότι εγώ είπα κάτι, ότι έτρεχαν πίσω γυναίκες στον Γεωργούλη σαν σκυλιά. Δεν το είπα και λέει ‘σε άκουσα και λέω Χριστέ μου, είναι δυνατόν;’. Τι έχω Αλτσχάιμερ; Εν πάση περιπτώσει ό,τι κι αν είναι, εγώ είμαι υπέρ του θύματος. Εννοείται αυτό. Αλλά τι να σας πω;

Δεν πρέπει τελικά να μιλάμε, γιατί άλλα λέμε, άλλα ακούνε, άλλα καταλαβαίνουν. Ο συνάδελφος αυτός και καλό παιδί και χαίρομαι που μιλήσαμε γιατί δεν έχουμε δουλέψει ποτέ, αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι οι γυναίκες τρέχανε σαν τα σκυλιά. Τι είμαι; Βαρεμένη να πω τέτοια πράγματα; Μίλησα με τον Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος μου είπε ότι με άκουσε να το δηλώνω. Δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ. Ήταν ευγενέστατος, τα έχω χαμένα. Άλλη ήταν και νομίζουν ότι είμαι εγώ; Εγώ θα έλεγα ότι οι γυναίκες τρέχουν σαν σκυλιά; Σου το ορκίζομαι, ούτε στον ύπνο μου, να το είπα και να μην το κατάλαβα; Τα ‘χω χαμένα, μου έρχεται τρέλα».

  • Βάνα Μπάρμπα

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Βάνα Μπάρμπα υποστήριξε: «Μου προκαλεί στεναχώρια και μια βαθιά απογοήτευση. Στεναχώρια πρώτα απ’ όλα γιατί ντροπιάζει την πατρίδα μας. Μη ξεχνάμε και την Εύα Καϊλή. Οι Έλληνες πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο και φαινόμαστε αναξιόπιστοι. Μιλάνε για Έλληνες και δεν θα ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε στη ζωή μας. Αισθάνομαι ντροπή» ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Αν το έχει κάνει ο Γεωργούλης αυτό θα φανεί. Υπάρχει και τρίτη περίπτωση αναγνωρίσιμου ανθρώπου. Δεν ξέρω βέβαια, λέγονται και πολλά. Όπως και αυτό με τον Γεωργούλη το είχαμε ακούσει σε συζήτηση “τώρα θα σκάσει ότι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός έχει κακοποιήσει γυναίκες”. Σε πολιτικό τραπέζι είχε γίνει αυτή η συζήτηση».

  • Βίκυ Χατζηβασιλέιου

«Εξέφρασα αυτό που ένιωσα και νομίζω ταυτίστηκαν πολλοί Έλληνες μαζί μου, οι οποίοι νιώθουν προδομένοι. Όταν πηγαίνει ένας αιρετός εκπρόσωπος στο ευρωκοινοβούλιο και μας εκπροσωπεί διεθνώς, έχει και την δική μας ευθύνη, δεν κουβαλάει μόνο το δικό του κομμάτι, αλλά και το δικό μας. Όταν κάνεις μια πράξη που μπορεί να αποβεί μοιραία, εκθέτεις και το έθνος σου, όχι μόνο τον εαυτό σου. Αναφέρομαι σε όλους του Έλληνες ευρωβουλευτές. Ασχέτως πως θα τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση, εμείς οι Έλληνες την στεναχώρια την πήραμε. Μακάρι, το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ο άνθρωπος να βγει καθαρός και αθώος», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

  • Πηνελόπη Πιτσούλη

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» έκανε και η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση Γεωργούλη.

«Εάν την κακοποίησε και τον κατήγγειλε, καλά έκανε. Ας βρει το δίκιο της με τα δικαστήρια. Μου φαίνεται τρελό βέβαια όλο αυτό, αλλά αν έτσι λέει η κυρία, εγώ είμαι πάντα με το μέρος του θύματος. Δεν ξυπνάς ένα πρωί να πεις, “με κακοποίησε ο Γεωργούλης”, κάτι θα της έκανε. Για μια γυναίκα είναι φρικτό όλο αυτό που συμβαίνει. Από τον Γεωργούλη δεν περίμενα κάτι τέτοιο, ένα παιδί αρτιμελέστατο, ωραίο παλικάρι, λεβεντονιός, που οι γυναίκες τρέχουν από πίσω του, κάνει τέτοια πράγματα; Να ήταν ένας Κουασιμόδος, αλλά τώρα αυτός γιατί το έκανε; Σε αυτή την ηλικία, γιατί μεγάλωσε και αυτός, δεν είναι παλληκαράκι, του ξύπνησε ο άνδρας ο κακοποιητής μέσα του; Ξέχασε τον ποιητή και έπιασε τον κακοποιητή», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη. 

  • Σοφία Παυλίδου

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λέγοντας: «Δεν ξέρω τι εννοούσε η Θεοφανία Παπαθωμά με την ανάρτησή της. Με θλίβει αυτό το γεγονός. Να δούμε τι θα συμβεί, να πάρει και την δικογραφία. Εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η κοπέλα. Δεν μπορεί να πήγε στον ιατροδικαστή και να καταγγείλει κάτι χωρίς να είναι αλήθεια. Η αρχική καταγγελία έγινε από την αρχή και μετά το όνομα. Για το όνομα έδειξε ένα τακτ για να μην τον κατήγγειλε από την αρχή. Το έκανε μετά. Ο καθένας όποτε είναι έτοιμος» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

  • Χάρης Ρώμας

«Αν αποδειχθεί βέβαια, όχι μόνο ο Αλέξης, αλλά και  όποιος – και ο αδελφός μου ο ίδιος- αποδειχθεί ότι είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρείται με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται οι άνθρωποι. Εκεί δεν σηκώνει “ναι, μεν  αλλά…” Γιατί τότε είναι υπέρ του θύτη και ποτέ υπέρ του θύματος», ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του Mega ο Χάρης Ρώμας.

  • Γιώργος Κοψιδάς

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Εγώ αυτό που έχω ζήσει από τον Αλέξη, είναι ότι είναι ένα παιδί έξω καρδιά. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κοψιδάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα. «Πώς συμβαίνει κάτι και το λες τέσσερις μήνες μετά. Είναι μια γυναίκα με ένα κύρος και μια θέση στην Ευρωβουλή. Εγώ θα πήγαινα την ίδια στιγμή» δήλωσε ο ηθοποιός.

  • Παντελής Τουτουντζής

Από τα παρασκήνια του J2US μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος είπε: «Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές κι έχουμε κάνει εξώφυλλο και φωτογραφίσεις. Ευγενικός, χαμογελαστός και χιουμορίστας. Τέτοιες αναρτήσεις για εμένα είναι παντελώς αχρείαστες. Είναι πολύ φλέγον ζήτημα και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή… Δεν υπάρχει χρονόμετρο στο να πούμε κάτι».

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν σοκαριστικό και μου στοίχισε – Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω»

Την Τραϊάνα Ανανία συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο.

Η ηθοποιός, που μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας, κατά την οποία ήταν παρούσα, είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα θέλοντας να ξεπεράσει το σοκ αυτού που είχε συμβεί.

Πλέον, η Τραϊάνα Ανανία δείχνει να είναι καλύτερα και στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε για το πως βίωσε η ίδια όλη αυτή τη κατάσταση.

«Χαλάρωσα λίγο είναι η αλήθεια. Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, δεν είχα βιώσει κάτι αντίστοιχο και μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω. Ακόμα το ξεπερνάω. Ήταν σοκαριστικό. Μου στοίχισε. Πάει καλύτερα ο Δημήτρης, και γι’ αυτό περίμενα, και είχα υπομονή. Ήθελα όλοι μας να έχουμε υπομονή, να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, να μην πιέζουμε πράγματα.

Κι εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλήσω. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανέναν λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους για να μιλήσει. Μετά από όλο αυτό, δούλεψα πάρα πολύ το μέσα μου και νομίζω ότι με άλλαξε κι εμένα αυτό το γεγονός. Με το J2US δίνουμε ραντεβού του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο και στο Breakfast@Star.

TLIFE

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν σοκαριστικό και μου στοίχισε – Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο ο οποίος θρηνεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία του η οποία επιδεινώθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε ξεσπάσει χθες σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή…

«Πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα», ανέφερε λίγες ώρες πριν ο Γιάννης Καλλιάνος στον Νίκο Ευαγγελάτο.

TLIFE

Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να μας σκοτώσουν με χημικά – Δεν είναι αφρικανική σκόνη»

Με ανάρτησή της στα social media, η Θεοφανία Παπαθωμά στέλνει το δικό της μήνυμα για την αφρικανική σκόνη η οποία έχει «πνίξει» το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τα τελευταία 24ωρα.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον κίτρινο ουρανό πάνω από την Ακρόπολη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χημικά και όχι για αφρικανική σκόνη.

Πιο συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά έγραψε: «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό», ανέφερε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

 

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε σε ανάρτησή του: «Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει. Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ», ανέφερε για την εποχή του κορονοϊού.

TLIFE

Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να μας σκοτώσουν με χημικά – Δεν είναι αφρικανική σκόνη»

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ