Connect with us

ΟΜΟΡΦΙΑ

Γιορτή της Μητέρας: Δώρα που θα την κάνουν πολύ χαρούμενη

Αυτή την Κυριακή είναι η γιορτή της Μητέρας. Θα το γιορτάσουμε μαζί με τις αγαπημένες μας μαμάδες και βεβαίως δεν θα πάμε με άδεια χέρια. Προτάσεις για όμορφα δώρα, με νόημα αλλά και πρακτικότητα, σε ένα αφιέρωμα που σου ετοιμάσαμε για να εμπνευστείς πριν βγεις για shopping.

Δεν χρειάζεται πάντα μεγάλο κόστος, αλλά καλή διάθεση, για να δείξουμε στην μαμά μας πόσο την σκεφτόμαστε και πόσο την αγαπάμε. Όποιο, λοιπόν, κι αν είναι το budget σου, όποιος κι αν είναι ο τύπος της μαμάς σου, παρακάτω συγκεντρώσαμε δώρα που θα την κάνουν χαρούμενη.

Ένα όμορφο κόσμημα σε σχήμα καρδιάς με νόημα και τέλειο στιλ.

Ένα φουλάρι σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις που θα λατρέψει.

Ένα ζευγάρι γυαλιά που θα ανανεώσουν το στιλ της.

Ένα μαγιό με το δικό σου γούστο για το δικό της σωματότυπο.

Ένα ψάθινο καπέλο για την πολη και το νησί.

Ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια με ωραίο σχέδιο που θα φοράει παντού.

Μία φίνα ζακέτα σε neutral απόχρωση.

Μία χρωματιστή ανοιξιάτικη τσάντα για τα spring look της.

Ένα ρολόι με εκλεπτυσμένο στιλ.

Μία φωτογραφική μηχανή για να βγάζει τα εγγονάκια της.

Μία όμορφη ανθοδέσμη που θα της προσφέρεις!

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Sugar Plum Fairy: Το make up trend που χαρίζει σε όλο το πρόσωπο δροσιά και λάμψη που θυμίζει ανθισμένα τριαντάφυλλα

Την άνοιξη το μακιγιάζ ταιριάζει με τη διάθεση σου και εκείνο που επιθυμείς είναι ένα πρόσωπο δροσερό και “ανθισμένο”. Οι ροζ αποχρώσεις παίρνουν την πρώτη θέση και ακολουθεί το highlighter και οι κρεμώδης υφές.

Φέτος, υπάρχει μία τάση που ναι μεν ακολουθεί τους συγκεκριμένους κανόνες αλλά είναι πιο έντονη απ’ ότι συνήθως.

 

Ονομάζεται “Sugar Plum Fairy” και υπεύθυνη είναι, για άλλη μια φορά, η Hailey Bieber η οποία κάποτε μπαλαρίνα που πρωταγωνίστησε στον Καρυοθραύστη ως η Sugar Plum Fairy. Και αυτή ήταν η έμπνευση για το συγκεκριμένο look που έγινε trend. Τα ζυγωματικά είναι πιο έντονα από ποτέ με μια βαθιά, ροζ απόχρωση. Τα χείλη είναι glossy ενώ τα μάτια θυμίζουν ανοιξιάτικα ρόδα.

https://www.tiktok.com/@jasminnlily_/video/7309184181244939552

Τα κορίτσια στο TikTok που λατρεύουν την Bieber δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Δημιούργησαν video όπου δείχνουν τι προϊόντα χρειάζεσαι αλλά και τον τρόπο να δημιουργήσεις το make up look.

 

H αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία τάση που έχουμε δει σε αρκετές εκδοχές όπως το “coquette make up look”, το “Balletcore” και το “Barbiecore”. Η διαφορά βρίσκεται στις αποχρώσεις που χρησιμοποιείς και την έξτρα λάμψη. To ροζ έχει έναν δαμασκηνί υποτόνο που χαρίζει ένα soft dark αποτέλεσμα. To φον ντε τεν είναι ελαφρύ και super ενυδατικό και το look ολοκληρώνεται, ιδανικά, με ψεύτικες φακίδες.

 

Αυτό το λουκ έχει να κάνει με το λαμπερό δέρμα με απαλό glass εφέ, ροζ μάγουλα, μοβ γυαλιστερά βλέφαρα και ζουμερά χείλη με lip gloss σε ψυχρό τόνο.

 

Μια ακόμη λεπτομέρεια που πρέπει να ακολουθήσεις είναι το δροσερό φινίρισμα που ταιριάζει τέλεια στις υψηλές θερμοκρασίες που πλησιάζουν. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι τα προϊόντα μακιγιάζ σε κρεμώδη ή στικ μορφή παραμένουν στη θέση τους για ώρες ενώ χαρίζουν το λαμπερό και δροσερό αποτέλεσμα του Sugar Plum Fairy look.

TLIFE

Sugar Plum Fairy: Το make up trend που χαρίζει σε όλο το πρόσωπο δροσιά και λάμψη που θυμίζει ανθισμένα τριαντάφυλλα

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μini φόρεμα: Τα πιο ωραία σχέδια για να φορέσεις τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Η άνοιξη έφτασε για τα καλά και δεν έχουμε καλύτερο από το να φοράμε ένα μόνο ρούχο για να βγούμε έξω. Τα φορέματα λοιπόν είναι πρώτα στην λίστα μας για την ευκολία που έχουν! Ειδικά το  μίνι φόρεμα ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο girlie κομμάτι που περιλαμβάνει η ντουλάπα μας και τώρα με αυτή την θερμοκρασία ότι καλύτερo για city looks.

@pinterest

Διαχρονικά θηλυκό, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις μας για sexy & chic εμφανίσεις, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία. Ανέμελο, με παιχνιδιάρικου στιλ, μίνι γραμμή και πολλά μοτίβα, είναι το κομμάτι που φέρνει αμέσως θυληκόητα και αέρα καλοκαιρινό στο στιλ σου  και αν το συνδυάσουμε σωστά, έχουμε πάντα ένα όμορφο σύνολο.

Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Aν παρατηρήσεις τώρα το street stlye θα δεις ότι το mini φόρεμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο με πολλά και διαφορετικά στιλ. Μαύρο με μοτίβα ντραπέ ρομαντικό με cut outs αλλά και ρετρό τα σχέδια πολλά για να βρεις και εσύ το δικό σου αγαπημένο.

 

 

 

 

 

Το καλό με το mini φόρεμα ότι στιλ και να επιλέξεις είναι ότι είναι  πολύ ευέλικο και μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με sneakers ή μπαλαρίνες για μια πιο casual εμφάνιση και το βράδυ θα ταιριάξουν τέλεια με τις γόβες ή ταmedium heel πέδιλά σας!

@pinterest

 

 

@pinterest

Ενα key piece για τώρα που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου και αν πάλι όχι καιρός να βρεις το φετινό αγαπημενο με βάση το σημερινό αφιέρωμα!

TLIFE

Μini φόρεμα: Τα πιο ωραία σχέδια για να φορέσεις τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Preppy bob: Είναι το πιο κομψό και minimal trend της σεζόν

Μία ακόμη εκδοχή του αγαπημένου bob κάνει την εμφάνιση του τον τελευταίο καιρό με τα it girls να το έχουν ήδη υιοθετήσει και λατρέψει. Ονομάζεται “preppy bob” και είναι πολύ καθώς πρέπει, κομψό και minimal.

Το μήκος φτάνει λίγο κάτω από το πηγούνι και χωρίς ασυμμετρίες. Κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου ενώ μπορείς να το αναβαθμίσεις με αξεσουάρ, κυματισμούς ή τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω χαρίζοντας μια ρετρό πινελιά.

 

Hailey Bieber, Chloe Grace Moretz καθώς και τα iti girls το έχουν ήδη υιοθετήσει δίνοντας σε όλες μας το απόλυτο inspo. H Bieber το στόλισε με ένα φιόγκο στην κορυφή, φορώντας ένα ροζ φόρεμα και πίνοντας το τσάι της. Τέλειο preppy girl.

 

Η Chloe Grace Moretz, με τη σειρά της το συνδύασε με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και κόκκινο χρώμα στα χείλη όπως αρμόζει σε μια Γαλλίδα.

 

Η χωρίστρα στη μέση χαρίζει ένα grunge ύφος στο preppy bob που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Όταν δε τα μαλλιά έχουν πολύ απαλούς, φυσικούς κυματισμούς είναι ιδανικό τόσο για τις πρωινές όσο και τις βραδινές, ανεπιτήδευτες εμφανίσεις.

 

Οι αφέλειες-φράντζα το αναβαθμίζουν και είναι μια χαριτωμένη λεπτομέρεια.

 

Η Saoirse Ronan έχει υιοθετήσει την πιο κοντή εκδοχή του preppy bob που χαρίζει μια girlie, θηλυκή και σοφιστικέ ταυτόχρονα όψη.

 

Η Lucy Boynton αποδεικνύει ότι το preppy bob μπορεί να είναι μοντέρνο όταν συνδυάζεται με έντονους κυματισμούς και εκκεντρικό make up look.

 

 

TLIFE

Preppy bob: Είναι το πιο κομψό και minimal trend της σεζόν

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ