Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Τώρα τελευταία βρήκε τον ρυθμό που είχε χάσει μέσα στη χρονιά»

Τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για τη Eurovision προβλήθηκαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ξαναβρήκε… τη φόρμα του.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες του, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν κάνει πρόταση στον Θοδωρή Βαμβακάρη και στον Τάκη Γιαννούτσο ώστε να κάνουν σατιρική εκπομπή.

«Τώρα τελευταία το έχει βρει. Έχει βρει τον ρυθμό που είχε χάσει λίγο μέσα στη χρονιά νομίζω…  Κι αυτό το αποτυπώνουν τα νούμερα τηλεθέασης. Μήπως να το ξανασκεφτούν εκεί στον ΣΚΑΪ να το ξαναπάνε μία ακόμα χρονιά; Μαθαίνω ότι στον ΣΚΑΪ ψάχνονται ποιους θα βάλουν. Μαθαίνω ότι έχουν κάνει πρόταση στον Βαμβακάρη και στον Γιαννούτσο για να κάνουν απογευματινή εκπομπή. Ψιλοσατιρική κτλ. Μήπως να το ξανασκεφτούν; Μουτσινάδες δεν υπάρχουν πολλοί» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης.

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να μας σκοτώσουν με χημικά – Δεν είναι αφρικανική σκόνη»

Με ανάρτησή της στα social media, η Θεοφανία Παπαθωμά στέλνει το δικό της μήνυμα για την αφρικανική σκόνη η οποία έχει «πνίξει» το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τα τελευταία 24ωρα.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον κίτρινο ουρανό πάνω από την Ακρόπολη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χημικά και όχι για αφρικανική σκόνη.

Πιο συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά έγραψε: «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό», ανέφερε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

 

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε σε ανάρτησή του: «Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει. Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ», ανέφερε για την εποχή του κορονοϊού.

TLIFE

Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να μας σκοτώσουν με χημικά – Δεν είναι αφρικανική σκόνη»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Μουζουράκης: Αιφνιδίασε τους πάντες – «Έχουμε ήδη βαπτίσει την κόρη μας με τη Μαριλού»

Τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω» παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 23/4 ο Πάνος Μουζουράκης, κι εκεί, έκανε και μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε ότι η βάπτιση της κόρης του με τη Μαριλού Κόζαρη έχει γίνει ήδη.

«Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Πάνο Μουζουράκη αν πλησιάζει η βάπτιση της κόρης του με τη Μαριλού Κόζαρη με τον ίδιο να προχωρά στην αποκάλυψη.

«Τη βάπτιση την κάναμε κιόλας» είπε ο Πάνος Μουζουράκης αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

«Στην αρχή αιφνιδιάστηκα αλλά χωρίς να δημιουργηθούν ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα. Επειδή ξέρω ότι η Μαρίνα είναι πανέξυπνο πλάσμα, κάτι έχει κάνει και βλέπαμε ξαφνικά όλοι στο TikTok να τραγουδάνε το τραγούδι της» σχολίασε σε άλλο σημείο ο Πάνος Μουζουράκης.

TLIFE

Πάνος Μουζουράκης: Αιφνιδίασε τους πάντες – «Έχουμε ήδη βαπτίσει την κόρη μας με τη Μαριλού»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Αεράκης: Απαντά για το μέλλον του «παπά-Μιχάλη» στον Σασμό μετά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι ένας από τους ηθοποιούς που αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «παπά-Μιχάλη» στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», την Τρίτη 23/4 μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε τα πράγματα για το αν θα σταματήσει από την σειρά, που άλλωστε ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν.

«Σασμός δεν γίνεται χωρίς τον παπά-Μιχάλη κι επειδή υπάρχει ενδεχομένως μια παραπληροφόρηση, ότι τώρα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής θα φύγει από τον Σασμό, όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Θα συνεχίσω κανονικότατα, απλά υπάρχουν άλλου είδους δεσμεύσεις, που έχουν σχέση με τα τρέιλερ κλπ. Αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά», είπε ο Μιχάλης Αεράκης.

Κατόπιν ο ηθοποιός στήριξε δημόσια τον Δημήτρη Παπανώτα, που τέθηκε εκτός από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Πραγματικά λυπήθηκα, άξιζε κάτι περισσότερο. Είμαι δίπλα του και λυπήθηκα για την τροπή που πήρε το όλο ζήτημα».

TLIFE

Μιχάλης Αεράκης: Απαντά για το μέλλον του «παπά-Μιχάλη» στον Σασμό μετά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ