Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Σπάνια επίσημη κοινή εμφάνιση για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ έκαναν μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Τετάρτης. Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στα επίσημα εγκαίνια του νέου flagship καταστήματος της Ελληνίδας σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη.

Το διεθνές lifestyle brand στηρίζει αυτόν τον Μάιο το μη κερδοσκοπικό σωματείο Breathe, που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ, με σκοπό την αφύπνιση γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

Μαζί με το ζευγάρι, βρισκόταν και η μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ, Μαρί Μπλάνς Μπιερλάιν.

Δες τα στιγμιότυπα παρακάτω:

Φωτογραφίες: NDP

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Αεράκης: Απαντά για το μέλλον του «παπά-Μιχάλη» στον Σασμό μετά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι ένας από τους ηθοποιούς που αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «παπά-Μιχάλη» στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», την Τρίτη 23/4 μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε τα πράγματα για το αν θα σταματήσει από την σειρά, που άλλωστε ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν.

«Σασμός δεν γίνεται χωρίς τον παπά-Μιχάλη κι επειδή υπάρχει ενδεχομένως μια παραπληροφόρηση, ότι τώρα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής θα φύγει από τον Σασμό, όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Θα συνεχίσω κανονικότατα, απλά υπάρχουν άλλου είδους δεσμεύσεις, που έχουν σχέση με τα τρέιλερ κλπ. Αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά», είπε ο Μιχάλης Αεράκης.

Κατόπιν ο ηθοποιός στήριξε δημόσια τον Δημήτρη Παπανώτα, που τέθηκε εκτός από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Πραγματικά λυπήθηκα, άξιζε κάτι περισσότερο. Είμαι δίπλα του και λυπήθηκα για την τροπή που πήρε το όλο ζήτημα».

TLIFE

Μιχάλης Αεράκης: Απαντά για το μέλλον του «παπά-Μιχάλη» στον Σασμό μετά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Παπανώτα: «Δε μου αρέσει ο πόλεμος στο πρόσωπό του, πέσανε όλοι να τον φάνε»

Τη δική της άποψη για τις «επιθέσεις» που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας, εξέφρασε το πρωί της Τρίτης 23/4 η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αν και ξεκαθάρισε ότι δε συμφωνεί με τον τρόπο που τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα, ανέφερε ότι δεν της αρέσει ο πόλεμος που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.

«Όντως ήταν προσβλητικές εκείνες οι δηλώσεις για τη Μπέττυ Μαγγίρα και του το είπε πολύ όμορφα η Σταματίνα. Από εκεί και πέρα όμως, η Σταματίνα το πήγε συνολικά για τα επικοινωνιακά λάθη. Θα πω κάτι με πολλή συμπάθεια, επειδή είδα και το αμοντάριστο στην εκπομπή της Φαίης, δε μου άρεσε. Ίσως να ήταν ένα τσικ χειρότερο. Ας το αφήσουμε πίσω όμως αυτό.

Από εκεί και πέρα όμως, δε μου αρέσει όλος αυτός ο πόλεμος στο πρόσωπο του Δημήτρη. Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν κάνει κάποια λάθη κατά καιρούς, να έχουν πει κάτι λάθος και να έχουν μετανιώσει. Ο άνθρωπος πήγε να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην πολιτική. Καλώς ή κακώς, αυτά που είχε πει, βγήκαν μπροστά, αναγκάστηκε ο Πρόεδρος να τον διαγράψει και μετά πέσανε όλοι να φάνε τον Δημήτρη, που κι αυτό δεν είναι ωραίο….

Νομίζω ότι όλο αυτό πρέπει να κλείσει… Είναι αυτονόητο ότι είναι κατακριτέα αυτά που είπε, μη το ανοίγουμε όμως αυτό γιατί έχει περάσει δύσκολα όλες αυτές τις μέρες… Ας τελειώσει κάπου όλο αυτό…. Επίσης, δε μου άρεσε η τοποθέτηση του Δημήτρη Πανόπουλου, αντικειμενικά σας μιλάω..» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

YouTube video player
TLIFE
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η στιγμή της συνάντησής τους σε βίντεο – Του είπε ή όχι «γεια σου κούκλε»;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τη συνάντησή τους στα δικαστήρια του Βόλου.

Ο Δήμαρχος Βόλου άφησε αιχμές για την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» για σεξουαλική παρενόχληση. (Δες εδώ ολόκληρη την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου)

Το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, το Πρωινό παρουσίασε το βίντεο από τη συνάντησή τους στον Βόλο, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαιρετάει όλους όσοι βρίσκονται εκεί και μπαίνει στη δικαστική αίθουσα. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, δεν ακούγεται η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας να τον χαιρετάει, λέγοντάς του «γεια σου κούκλε».

Δες το βίντεο:

 

YouTube video player
TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/axilleas-mpeos-zoi-konstantopoulou-i-stigmi-tis-synantisis-tous-se-vinteo-tou-eipe-i-oxi-geia-sou-koukle/1510327/
Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ