Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας και ο Αλ Πατσίνο για 4η φορά στα 82 του χρόνια

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Αλ Πατσίνο (Al Pacino) σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει το τέταρτο παιδί του από την σύντροφό του Νουρ Αλφάλα (Noor Alfallah) η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αναφέρει το ΤΜΖ.

Με ρίζες από το Κουβέιτ και τις ΗΠΑ η Νουρ Αλφάλα προέρχεται από εύπορη οικογένεια και εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με το ΤΜΖ βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο, τον Απρίλιο του 2022 όταν φωτογραφήθηκε σε δείπνο μαζί με φίλους μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου Τζούλιαν Σνάμπελ (Julian Schnabel), με πηγές να σημειώνουν στην Page Six ότι είναι μαζί από την εποχή της πανδημίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: H καρδιά του ελληνισμού χτύπησε στο Μανχάταν – To σύνθημα που κυριάρχησε στην Εθνική Παρέλαση

Με μία μεγαλειώση παρέλαση στην καρδιά του Μανχάταν, ο ελληνισμός της Νέας Υόρκης, όπως κάθε χρόνο, τίμησε την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.

Η 5η Λεωφόρος στο Μανχάταν απέκτησε ελληνικό παλμό με τους Έλληνες ομογενείς να παρελαύνουν υπο τους ήχους εμβατηρίων, μεταξύ αυτών και το «Μακεδονία Ξακουστή».

Η φετινή παρέλαση ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των πενήντα ετών από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου.

Δεκάδες ομογενειακές οργανώσεις, κοινότητες, σχολεία, σύλλογοι και οργανισμοί του ελληνισμού και χιλιάδες πολίτες ντυμένοι με εθνικές ενδυμασίες και κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια γέμισαν με γαλανόλευκα χρώματα τους δρόμους της Νέας Υόρκης δίνοντας δυναμικό παρών στην πιο εμβληματική εκδήλωση του απόδημου ελληνισμού.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε το άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που παρέλασαν περήφανοι και καμαρωτοί σε άψογο σχηματισμό.

Στην παρέλαση συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό οργανισμοί με πενηνταέξι άρματα και έντεκα φιλαρμονικές, μεταξύ αυτών η Παλαιά Φιλαρμονική της Κέρκυρας που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με ενενήντα μουσικούς για να πλαισιώσει την παρέλαση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ομογένεια.

Προηγουμένως είχε τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου και παρουσία του αντιπροέδρου της βουλής των Ελλήνων Γιάννη Πλακιωτάκη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των βουλευτών Φίλιππου Φόρτωμα, Νίνας Κασιμάτη, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, Μιλένας Αποστολάκη, Ρένας Δούρου, της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αικατερίνης Νασίκα, του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκης Ντίνου Κωνσταντίνου και του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Αυτιά.

Τελετάρχης της φετινής παρέλασης ήταν ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος όμως λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή αναχώρησε εσπευσμένα για την Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου.

NEWSIT

Νέα Υόρκη: H καρδιά του ελληνισμού χτύπησε στο Μανχάταν – To σύνθημα που κυριάρχησε στην Εθνική Παρέλαση

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Με τον γιο του πρίγκιπα Τζορτζ στο γήπεδο για την Άστον Βίλα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της Άστον Βίλα στην πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πέρασε μικρές στιγμές χαράς, καθώς πήρε τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Τζορτζ να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους Άστον Βίλα να κερδίζει κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη το βράδυ (11.04.2024).

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο 10χρονος Τζορτζ είχαν λίγη αγωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη να χειροκροτεί την ομάδα του καθώς σκόραρε το πρώτο γκολ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα, εθεάθη ακόμα να μιλάει στον χαμογελαστό γιο του που φορούσε το κασκόλ της ομάδας.

Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια εμφανίζεται δημόσια από τις 22 Μαρτίου, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μλιντλετον αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, αφού οι γιατροί βρήκαν καρκίνο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επέμβασης στην κοιλιά.

 

 

Η οικογένεια έμενε στο Anmer Hall στο Νόρφολκ με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα.

Την Τετάρτη, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα social media για πρώτη φορά μετά την είδηση της διάγνωσης καρκίνου της συζύγου του, αποτίοντας φόρο τιμής στην αθλήτρια, Ρέιτσελ Ντέιλι, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το διεθνές ποδόσφαιρο.

NEWSIT

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και Τζορτζ στο γήπεδο – Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την ανακοίνωση ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο

 

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

O.J. Simpson: Οι τελευταίες στιγμές πριν τον θάνατό του – Στο πλευρό του και τα τέσσερα παιδιά του

Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε σε ηλικία 76 ετών ο Ο. J. Simpson, ο άνθρωπος που έγινε περισσότερο γνωστός για την δολοφονία της πρώην συζύγου του και του συντρόφου της.

Σύμφωνα με το TMZ, o OJ Simpson πέθανε από καρκίνο την Τετάρτη (10.4.2024) περιτριγυρισμένος από τα τέσσερα παιδιά, αναμεσά τους και τα δύο παιδιά που απέκτησε με τη Nicole Brown Simpson. Ο OJ είχε αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά. Την Arnelle, τον Jason and την Aaren (που πέθανε σε ηλικία 2 ετών) από τον πρώτο του γάμο, τον Justin και την Sydney από το γάμο του με τη Nicole Brown.

Εντύπωση προκαλεί ότι και τα παιδιά του με τη Nicole Brown Simpson βρίσκονταν εκεί.

Υπενθυμίζεται πως η Nicole Brown Simpson δολοφονήθηκε μαζί με τον εραστή της το 1994. Βασικός ύποπτος από την πρώτη στιγμή ήταν ο Simpson. Αρχικά, αθωώθηκε από τις κατηγορίες για φόνο, αργότερα όμως κρίθηκε υπεύθυνος για το θάνατο της Νικόλ και του Ρον Γκόλντμαν. Όταν αποφυλακίστηκε, ο OJ μεγάλωσε τον Justin και την Sydney.

Τα δύο παιδιά του μέχρι σήμερα δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία της μητέρας τους και την ενοχή του διάσημου πατέρα τους. Η Σίντεϊ είναι σήμερα 38 ετών και ο Τζάστιν 35 και μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

O θάνατός του

Ο ΟJ Simpson τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Την Παρασκευή ο θεράπων ιατρός του ενημέρωσε συγγενείς και φίλους πως έχει μόνο λίγες μέρες ζωής. Στον ξενώνα όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια έφτασαν άμεσα τα τέσσερα παιδιά του.

Αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, αναφέρουν ότι δεκάδες ήταν οι φίλοι που έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε.

Όλοι υπέγραψαν συμφωνία εμπιστευτικότητας πριν μπουν στο δωμάτιο του OJ Simpson, ενώ απαγορεύονταν τα κινητά.

Ο ίδιος ήταν σε άσχημη κατάσταση και μιλούσε ελάχιστα.

Την Τετάρτη ο OJ Simpson άφησε την τελευταία του πνοή…

NEWSIT

Οι τελευταίες στιγμές του OJ Simpson – Στο πλευρό του και τα τέσσερα παιδιά του

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ