Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Η νέα κοινή εμφάνιση μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους

Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη είναι ξανά μαζί μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους. Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε το ζευγάρι λίγο πριν την εμφάνιση του τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο.

Η Βαρβάρα Κίρκη έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι στηρίζει τον σύντροφό της.

«Είμαστε μια χαρά, όλα καλά! Θα πάμε και διακοπές» δήλωσε η Βαρβάρα Κίρκη, ενώ ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν θέλησε να πει το ο,τιδήποτε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Open:

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkcenoro7&playlistId=v-cu4al47pxwkx

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Μαλέσκου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι… δικό τους πρόβλημα»

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση καρναβαλιού, το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια απάντησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση αλλά και στις δηλώσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο για εκείνη η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και κάτι που αγαπώ πολύ. Δεν αγχώνομαι, θέλω όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Όταν επιστρέψω με το καλό στην τηλεόραση, θέλω να είμαι ο εαυτός μου και μέσα στα πράγματα. Θέλω να συμμετέχω περισσότερο σε όλα τα πόστα» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι ξαφνικά εμφανίστηκα. Δεν το αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι παρουσιάστηκα ξαφνικά είναι…δικό τους πρόβλημα. Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο Πάνος Κατσαρίδης. Αν το είπε αυτό θα είχε τους λόγους του, σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Αν κάτι με αδίκησε, δεν θα πω “Αχ τι ωραία που είναι όλα”. Αν για αυτό με είπε παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και του Πάνου Κατσαρίδη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά. Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι».

TLIFE

Ιωάννα Μαλέσκου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι… δικό τους πρόβλημα»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια»

Μια δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή Breakfast @Star για τις πρωινές εκπομπές στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ένας διάλογος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον παρουσιαστή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα, κι ενώ σχολίαζαν ένα άλλο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε:

«Εγώ διαβάζω μια πολύ ωραία συνέντευξη, «Ανδρέας Μικρούτσικος: “Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, αυτή που είναι πιο κοντά σε μένα, είναι του Γιώργου Λιάγκα“. Αυτός είναι ο τίτλος»

«Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σε μένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον ίδιο να απαντά: «Αυτό λέω, είπα γι’ αυτές τις δυο εκπομπές και ότι ο Γιώργος τυπικά κάνει το Infotainment… Είπα την άποψή μου».

Και ο διάλογός τους συνεχίστηκε ως εξής: 

Κ.Κ: «Ναι παιδί μου, κι εγώ συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται»

Α.Μ: «Δεν είπα αυτό»

Κ.Κ: «Εγώ συμφωνώ. Αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά»

A.M: «Αν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, δες τα λόγια μου και βγάλτο»

Κ.Κ: «Και η εμπειρία του, ο άνθρωπος είναι και πόσο χρονών, έχει μια δημοσιογραφική εμπειρία, στο κομμάτι του infotainment είναι εξαιρετικός»

Α.Μ: «Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Επειδή στηρίχτηκες όμως στα δικά μου λόγια… Δε θες να ακούσεις, δε θες να καταλάβεις, δε θες να ακούσεις την άποψή μου»

Κ.Κ: «Σου λέω συμφωνώ. Είναι εξαιρετικός. Συμφωνώ σε αυτό»

Α.Μ: «Δε με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά… Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, όχι, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δε τα λέω ανοιχτά, τα λέω διακριτικά, δεοντολογικά. Ένα πράγμα που δε μπορείτε να με κατηγορήσετε, είναι ότι δε τα λέω»

Κ.Κ: «Πολύ ωραία. Διάβασα κάτι, ήθελα να σου κάνω λίγο πλάκα αλλά, για τη γούνα μου δεν έχεις κανένα ράμμα. Δε νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για μένα.

Α,Μ: «Έτσι όπως το είπα, κατάλαβες τι ήθελα να πω»

K.K «Α, χιουμοριστικά»

A,M: «Ναι. Σε λίγο τι νομίζεις, θα σε πάω στο δικαστήριο; Όχι. Εννοώ κριτική. Αυτό εννοώ όταν λέω ράμματα για τη γούνα σου. Δυο χρόνια δεν έχεις καταλάβει πως εκφράζομαι»

Κ.Κ: «Εννοείται και δέχομαι την κριτική από οποιονδήποτε είναι πιο έμπειρος από εμένα»

 

YouTube video player

 

TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/andreas-mikroutsikos-se-katerina-kainourgiou-exo-polla-rammata-gia-ti-gouna-sou-kontos-psalmos-allilouia/1500174/
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση

Μια αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη  το βράδυ της Πέμπτης 14/3 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, ανακοίνωσε με τεράστιο ενθουσιασμό, ότι έχει αγοράσει δύο νέα σπίτια στην Θεσσαλονίκη, τα οποία μάλιστα, θα τα ανακαινίσει και έτσι θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη

«Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανήρτησε.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη έχει ακόμη ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο μένει η ίδια όταν βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:34

 

 

TLIFE

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ