Connect with us

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δίαιτα με πρωτεΐνη: Το διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος με φυσικό τρόπο

Θέλεις μεν να χάσεις βάρος αλλά ταυτόχρονα και ιδανικά να αλλάξεις τον μεταβολισμό σου. Κι αν πιστεύεις ότι είναι ακατόρθωτο η αγαπημένη Γεωργία Καπώλη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, έχει τη λύση. Και πιο συγκεκριμένα το κατάλληλο διατροφικό πλάνο με πρωτεΐνη που θα σου προσφέρει όλα όσα έχεις ανάγκη. 

Πώς ακριβώς; Στη συνέχεια σου εξηγεί τα πάντα με λεπτομέρειες. 

Πώς η πρωτεΐνη μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο

Η αύξηση της ποσότητας πρωτεΐνης που τρώτε μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της απώλειας βάρους ρυθμίζοντας ορισμένες ορμόνες, που βελτιώνουν το μεταβολισμό και μειώνει την όρεξη.

Η πρωτεΐνη αλλάζει τα επίπεδα αρκετών ορμονών που ρυθμίζουν το βάρος

Το βάρος ρυθμίζεται από τον εγκέφαλό σας, ιδιαίτερα από μια περιοχή που ονομάζεται υποθάλαμος. Προκειμένου ο εγκέφαλός σας να καθορίσει πότε και πόσο θα φάει, επεξεργάζεται πολλαπλούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών. Μερικά από τα πιο σημαντικά σήματα προς τον εγκέφαλο είναι οι ορμόνες που αλλάζουν ως απόκριση στη σίτιση.

Η υψηλότερη πρόσληψη πρωτεΐνης αυξάνει πραγματικά τα επίπεδα των ορμονών κορεσμού (μείωση της όρεξης) GLP-1, του πεπτιδίου YY και της χολοκυστοκινίνης, ενώ μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης της πείνας γκρελίνη.  Αυτό οδηγεί σε αυτόματη μείωση της πρόσληψης θερμίδων.

Η πρωτεΐνη σας κάνει να καίτε περισσότερες θερμίδες

Η υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης τείνει να ενισχύει το μεταβολισμό. Σας κάνει να καίτε περισσότερες θερμίδες όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τον μεταβολισμό και αυξάνει την ποσότητα των θερμίδων που καίγονται κατά περίπου 80-100kcal την ημέρα.

Η πρωτεΐνη μειώνει την επιθυμία για σνακ αργά το βράδυ

Οι νυχτερινές λιγούρες είναι ο χειρότερος εχθρός των ατόμων που κάνουν δίαιτα. Πολλοί άνθρωποι που έχουν την τάση να παχαίνουν έχουν λιγούρες τη νύχτα, γι’ αυτό τσιμπολογούν το βράδυ. Αυτές οι θερμίδες προστίθενται πάνω από όλες τις θερμίδες που κατανάλωναν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι ενδιαφέρον ότι η πρωτεΐνη μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση στην επιθυμία για σνακ τη νύχτα. Σύμφωνα με μελέτη, η ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης στο 25% των συνολικών θερμίδων μείωσε την επιθυμία κατά 60% για σνακ αργά το βράδυ! Επιπλέον, η αυξημένη κατανάλωση της πρωτεΐνης στο πρωινό περιόρισε τις νυχτερινές λιγούρες.

Η πρωτεΐνη σας κάνει να χάσετε βάρος, ακόμη και χωρίς συνειδητό περιορισμό θερμίδων

Η πρωτεΐνη λειτουργεί και στις δύο πλευρές της εξίσωσης “θερμίδες σε αντίθεση θερμίδων”. Μειώνει τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε και αυξάνει τις θερμίδες που καίμε. Για αυτόν τον λόγο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες οδηγούν σε απώλεια βάρους, ακόμη και χωρίς σκόπιμα περιορισμό θερμίδων, μερίδων, λίπους ή υδατανθράκων. Σε μια μελέτη 19 υπέρβαρων ατόμων, η αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης στο 30% των θερμίδων προκάλεσε τεράστια πτώση στην πρόσληψη θερμίδων.

Σε αυτή τη μελέτη, οι συμμετέχοντες έχασαν κατά μέσο όρο 11 κιλά σε μια περίοδο 12 εβδομάδων. Λάβετε υπόψη ότι πρόσθεσαν μόνο πρωτεΐνη στη διατροφή τους, δεν περιόρισαν σκοπίμως τίποτα. Η πλειονότητα των μελετών δείχνει ότι οι δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες οδηγούν σε σημαντική απώλεια βάρους. Η υψηλότερη πρόσληψη πρωτεΐνης σχετίζεται επίσης με λιγότερο λίπος στην κοιλιά, το επιβλαβές λίπος που συσσωρεύεται γύρω από τα όργανα και προκαλεί ασθένειες.

Αυτό που μετράει πραγματικά είναι να το κρατήσεις μακριά μακροπρόθεσμα. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν «δίαιτα» και να χάσουν βάρος, αλλά οι περισσότεροι καταλήγουν να ξανακερδίζουν το βάρος.

Η εφαρμογή μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες μπορεί να προκαλέσει απώλεια βάρους, ακόμη και χωρίς μέτρηση θερμίδων, έλεγχο μερίδας ή περιορισμό υδατανθράκων. Μια μέτρια αύξηση της πρόσληψης πρωτεϊνών μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της επανάκτησης βάρους.

Η πρωτεΐνη βοηθά στην πρόληψη της μυϊκής απώλειας και της επιβράδυνσης του μεταβολισμού

Η απώλεια βάρους δεν ισοδυναμεί πάντα με την απώλεια λίπους. Όταν χάνετε βάρος, η μυϊκή μάζα τείνει επίσης να μειώνεται. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά θέλετε να χάσετε είναι το σωματικό λίπος, τόσο το υποδόριο λίπος (κάτω από το δέρμα) όσο και το σπλαχνικό λίπος (γύρω από τα όργανα).

Η απώλεια μυών είναι μια παρενέργεια της απώλειας βάρους που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν. Μια άλλη παρενέργεια της απώλειας βάρους είναι ότι ο μεταβολικός ρυθμός τείνει να μειώνεται. Με άλλα λόγια, καταλήγετε να καίτε λιγότερες θερμίδες από ό,τι πριν χάσετε το βάρος. Η πρόσληψη άφθονων πρωτεϊνών μπορεί να μειώσει την απώλεια μυών, η οποία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον μεταβολικό σας ρυθμό υψηλότερο καθώς χάνετε σωματικό λίπος.

Πώς να πάρετε περισσότερη πρωτεΐνη στη διατροφή σας

Η αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης είναι απλή. Απλώς τρώτε περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες. Αυτά περιλαμβάνουν:

Κρέατα: Κοτόπουλο, γαλοπούλα, άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, χοιρινό κ.λπ.

Ψάρια: Σολομός, σαρδέλες, μπακαλιάρος, πέστροφα κ.λπ.

Αυγά

Γαλακτοκομικά: Γάλα, τυρί, γιαούρτι κ.λπ.

Όσπρια: Φασόλια, ρεβίθια, φακές κ.λπ.

Η ΔΙΑΙΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα 1,5 % & 4 κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 1 μπανάνα & 10 ανάλατα αμύγδαλα & 1 φλ. ρόφημα κρόκου Κοζάνης

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα κοτόπουλο ψητό,1 φέτα ψωμί πολύσπορο & άγρια χόρτα, 4-6 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 1 μήλο

ΒΡΑΔΥ: 1 τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως & κρητική γραβιέρα Light, καρότο, μαρούλι, λάχανο, αβοκάντο

ΤΡΙΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 αυγό βραστό & 1 φέτα ψωμί ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες & μέταλλα & 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 1 ακτινίδιο & 3 καρύδια & κανέλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα φακές & 1 μερίδα τυρί & 6 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 φρυγανιά σικάλεως & κρητική γραβιέρα light & 1 φλ. ρόφημα κρόκου Κοζάνης

ΒΡΑΔΥ:  Γαρίδες βραστές λαδολέμονο & σαλάτα ρόκα-μαρούλι- σπανάκι- καρότο-άνηθο & αβοκάντο

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα 1,5 % & 1 μπάρα δημητριακών ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, καφές στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 1 μήλο & κανέλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα ψάρι ψητό, 1 μερίδα καστανό ρύζι & χόρτα βραστά & 6 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 10 ανάλατα αμύγδαλα & 1 ποτήρι φυσικό χυμό

ΒΡΑΔΥ: Χορτόσουπα με μπρόκολο, κουνουπίδι, ρέβα, καρότο, σέλινο, γλυκοπατάτα & κρητική γραβιέρα light

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 2 παξιμάδια κρίθινα ολικής αλέσεως με 1 κ.γλ. μέλι & ταχίνι & 1 ποτήρι γάλα 1,5 %, καφές στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 μπανάνα & 3 κάστανα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα αρακά & 1 φέτα ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες & μέταλλα & 1 μερίδα τυρί & 4 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 5 ανάλατα αμύγδαλα & 1 αχλάδι

ΒΡΑΔΥ: 1 αυγό βραστό & κρητική γραβιέρα Light & σαλάτα μαρούλι-σπανάκι-καρότο & ½ αβοκάντο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα 1,5 % & 4 κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, 1 μήλο & κανέλα, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 1 μπανάνα & 10 ανάλατα αμύγδαλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα Μπιφτέκια γαλοπούλας, πουρές γλυκοπατάτας & σαλάτα μπρόκολο & 4 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 2 παξιμάδια κρίθινα & κρητική γραβιέρα light & 1 φυσικό χυμό πορτοκάλι

ΒΡΑΔΥ: Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι (ακτινίδιο, 1 αχλάδι, 2 μανταρίνια, γιαούρτι με κανέλα)

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 φέτα ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες & μέταλλα & 1 κ.γ. μέλι με ταχίνι ολικής αλέσεως & 1 ποτήρι χυμό κεφίρ, Καφές στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 10 ανάλατα αμύγδαλα & 1 αχλάδι & κανέλα & 1 φλ. ρόφημα κρόκου Κοζάνης

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Σπανακόρυζο, 1 μερίδα τυρί & 4 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι 2% & κανέλα & 4 φράουλες

ΒΡΑΔΥ: Ομελέτα (1 αυγό, μανιτάρια, τυρί) & σαλάτα λάχανο- καρότο & ½ αβοκάντο & 2 παξιμάδια κρίθινα ολικής αλέσεως

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα & 1 μπάρα δημητριακών ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 6-8 ανάλατα αμύγδαλα & 1 μήλο & 1 φλ. ρόφημα κρόκου Κοζάνης

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα Σαρδέλες ψητές & άγρια χόρτα, 4-6 ελιές & 1 πατάτα βραστή

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 μπανάνα

ΒΡΑΔΥ: 1 τοστ ολικής αλέσεως & κρητική γραβιέρα Light & σαλάτα μαρούλι- ρόκα- σπανάκι – καρότο & αβοκάντο

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ρουτίνα περιποίησης σώματος: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις συνήθειες

Σκέφτεσαι ήδη τα αγαπημένα, αέρινα floral φορέματα, τα σανδάλια και τα shorts που είναι huge trend τη φετινή σεζόν. Παράλληλα αφήνεις στην άκρη τα χοντρά πουλόβερ και πανωφόρια και αυτό σημαίνει ότι η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαίρι δεν αργεί. Όσον αφορά στην περιποίηση προσώπου μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Σειρά έχει το σώμα. Μην ξεχνάς ότι τα ωραιότερα σημεία του, όπως ώμοι και πόδια θα είναι εκτεθειμένα. Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται να είναι και να δείχνουν άψογα. Κράτησε λοιπόν σημειώσεις με τις νέες συνήθειες και βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Dry Brushing 

Πρόκειται για την αγαπημένη συνήθεια τόσο των celebrities όσο και των super models. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι ο πιο φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος για υγιές και λαμπερό δέρμα στο σώμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα διεγείρει το λεμφικό σας σύστημα, απομακρύνοντας παθογόνους παράγοντες και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι γρήγορο μασάζ  πριν από το μπάνιο. Ξεκινάς από τα πόδια και προχωράς πάντα προς τα επάνω, με κατεύθυνση προς την καρδιά. Σε στομάχι και στήθος σας οι κινήσεις είναι απαλές και κυκλικές με την φορά του ρολογιού. Προσοχή: Δεν πρέπει να κοκκινίσει ή να ερεθιστεί το δέρμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται να ασκείς υπερβολική πίεση. 

Καθαρισμός 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η εφίδρωση αλλά και η ξηρότητα συνυπάρχουν. Κι εσύ θα χρειαστεί να προστατεύσεις το δέρμα από όλα εκείνα που α μπλοκάρουν τους θύλακες των τριχών, φράζουν τους πόρους και διαταράσσουν την υγεία του. Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας στη ρουτίνα περιποίησης. Και σε αυτό το σημείο σου ζητώ να επιλέξεις προϊόν με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες και ισορροπημένο pH. Ένα αφρόλουτρο με φυσικά συστατικά, όπως είναι η καρύδα για παράδειγμα, απομακρύνουν ρύπους και λιπαρότητα και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. 

Απολέπιση 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό scrub που θα εφαρμόσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αφήνει το δέρμα σου μεταξένιο, λείο και λαμπερό, ανανεώνει τα κύτταρα, αποτρέποντας τη συσσώρευση βακτηρίων. Επιπλέον, η συχνή απολέπιση μπορεί να μειώσει τυχόν κηλίδες καθώς και την έντονη ξηρότητα. Ένα προϊόν με φυτικά AHA και ένζυμα φρούτων είναι ιδανικό. 

Ενυδάτωση

Είναι το τελευταίο και αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό βήμα στη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σας. Η καθημερινή ενυδάτωση βοηθά τόσο στην όψη όσο και την αίσθηση. Μην ξεχνάς ότι πέρασες αρκετούς μήνες σε χώρους με κεντρική θέρμανση, κάνοντας ζεστά ντους και φορώντας πλεκτά ρούχα. Το πιθανότερο είναι το δέρμα να είναι θαμπό, άτονο και ξηρό κάθε άνοιξη ενώ παράλληλα η κυτταρίτιδα έχει κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Μια πλούσια κρέμα που εφαρμόζεις σε νωπό δέρμα αμέσως μετά το ντους θα σε σώσει. Ταυτόχρονα κι αν θέλεις έξτρα λάμψη και βελούδινο φινίρισμα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το νέο λάδι σώματος με υπέροχο, ανοιξιάτικο ή ακόμη και καλοκαιρινό άρωμα. 

TLIFE

Ρουτίνα περιποίησης σώματος: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις συνήθειες

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο Timothee Chalamet υποδύεται τον Bob Dylan και τα it-girls έπαθαν εμμονή με το suede jacket

Eδώ και λίγες μέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας «A Complete Unknown», με τον Timothée Chalamet να υποδύεται τον θρυλικό Bob Dylan. Στις φωτογραφίες που ήδη κυκλοφορούν η ομοιότητα του ηθοποιού με τον θρύλο της Μουσικής είναι φοβερή, ενώ εντυπωσιακή είναι και η ενδυματολογική προσέγγιση. Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Chalamet φοράει το signature suede jacket του Dylan και αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργεί ένα νέο micro trend.

 

 

 

To suede jacket ήταν το αγαπημένο του Bob Dylan και από τα στοιχεία στο προσωπικό του στιλ που τον χαρακτήρισε. Το συγκεκριμένο jacket φαίνεται τώρα να αποκτά μία δυναμική και είμαι σίγουρα ότι έχουν παίξει ρόλο και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας που έγιναv σε λίγα λεπτά viral.

 

 

 

 

 

To jacket αυτό είναι ιδανικό για αυτή την εποχή γιατί  μπορεί να φορεθεί άνετα σχεδόν με όλα τα casual look σου, κάνοντας  απρόσμενους, διαφορετικούς, ακόμα και εκκεντρικούς συνδυασμούς. Το χρώμα του ταιριάζει τέλεια με τζιν, αλλά και με πιο basic χρώματα ενώ δείχνει υπέροχο και με ρομαντικά top ή φορέματα σε casual style.

 

 

 

 

 

Οι fashinistas πάντως το έχουν ήδη βάλει στα καθημερινά τους look και δίνουν με αυτό το τρόπο έναν αέρα από old scholl rock style στο ντύσιμο τους.

 

Είναι το κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει τις καθημερινές σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις και να συνδυαστεί εύκολα ενώ το υλικό του δίνει αμέσως ένα statement στην εμφάνιση.

 

TLIFE

Ο Timothee Chalamet υποδύεται τον Bob Dylan και τα it-girls έπαθαν εμμονή με το suede jacket

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ανοιξιάτικα cardigans: Οι fashionistas ξέρουν πόσο απαραίτητη είναι μια ζακέτα τώρα για το καθημερινό σου στιλ

Η άνοιξη ήρθε και σιγά σιγά αρχίζουμε να φοράμε πιο ελαφριά ρούχα και αφήνουμε  πίσω τα χοντρά πουλόβερ και τα μπουφάν. Παρ’ όλα αυτά,  μέχρι ο καιρός να γίνει ξεκάθαρα ζεστός αυτές  οι τελευταίες κρύες μέρες είναι πρόβλημα και η λύση είναι μία: Aνοιξιάτικα cardigans. Οι ζακέτες της άνοιξης δεν είναι  αρκετά ζεστές αλλά ολοκληρώνουν σαν πανωφόρι τα σύνολα μας δίνοντας μία cozy αίσθηση που θέλουμε ακόμη. Είναι πολύ ωραίο να  συνδυάσετε τα ανοιξιάτικα σας outfit μα με όμορφες χρωματιστές ανοιξιάτικες ζακέτες.

 

 

 

 

Παρατηρώντας τα social βλέπουμε ότι it girls φαίνεται να δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις ζακέτες και μάλιστα τις φοράνε στην καθημερινότητά τους με έναν σωρό διαφορετικούς τρόπους κάνοντας εμφανίσεις που όλες μπορούμε να αντιγράψουμε.

 

 

Οι Γαλλίδες λατρεύουν το πλεκτό ζακετάκι που μοιάζει να έχει μπει στο πλύσιμο, και το συνδυάζουν με τζιν και μίντι φούστες σαν τοπ.

 

 

 

 

Η πλεκτή ζακέτα μπορεί να γίνει η βάση για τα πιο μοντέρνα street style και να απογειώσει το ανοιξιάτικο στιλ σου.Αυτό το τόσο cozy και κομψό πλεκτό, πρόκειται να σας βοηθήσει ώστε να πειραματιστείτε με το styling, θα σας κρατήσει ζεστές όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία, αλλά και θα εξελίξει το ντύσιμό σας.

 

 

 

Το πλεκτό cardigan μπορεί να είναι μονόχρωμο αλλά και με prints, αρκεί να βρούμε το δικό μας αγαπημένο πλεκτό item που θα τυλίγει το σώμα μας με ζεστασιά και στυλ αυτή την μεγαβατική περίοδο.

TLIFE

Ανοιξιάτικα cardigans: Οι fashionistas ξέρουν πόσο απαραίτητη είναι μια ζακέτα τώρα για το καθημερινό σου στιλ

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ