Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε λέει ο πατέρας του για το τροχαίο στις Αχαρνές

Ο πατέρας του τραγουδιστή, Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε εμφανώς σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην εκπομπή «Πρωινό», μετά το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γιός του.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, ο νεαρός Γιάννης Ξανθόπουλος, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με δύο 19χρονους. Ενώ ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ο πατέρας του μίλησε σήμερα, Τετάρτη, στον Γιάννη Μαλλιαρό, δηλώνοντας ότι λυπάται πολύ για τον θάνατο του ενός εκ των 2 παιδιών του άλλου οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του νεαρού καλλιτέχνη δήλωσε: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!

Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7:15 και έφυγε 5:30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε.

Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

Ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο.

NEWSIT

Γιάννης Ξανθόπουλος: Είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε λέει ο πατέρας του για το τροχαίο στις Αχαρνές

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια»

Μια δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή Breakfast @Star για τις πρωινές εκπομπές στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ένας διάλογος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον παρουσιαστή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα, κι ενώ σχολίαζαν ένα άλλο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε:

«Εγώ διαβάζω μια πολύ ωραία συνέντευξη, «Ανδρέας Μικρούτσικος: “Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, αυτή που είναι πιο κοντά σε μένα, είναι του Γιώργου Λιάγκα“. Αυτός είναι ο τίτλος»

«Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σε μένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον ίδιο να απαντά: «Αυτό λέω, είπα γι’ αυτές τις δυο εκπομπές και ότι ο Γιώργος τυπικά κάνει το Infotainment… Είπα την άποψή μου».

Και ο διάλογός τους συνεχίστηκε ως εξής: 

Κ.Κ: «Ναι παιδί μου, κι εγώ συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται»

Α.Μ: «Δεν είπα αυτό»

Κ.Κ: «Εγώ συμφωνώ. Αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά»

A.M: «Αν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, δες τα λόγια μου και βγάλτο»

Κ.Κ: «Και η εμπειρία του, ο άνθρωπος είναι και πόσο χρονών, έχει μια δημοσιογραφική εμπειρία, στο κομμάτι του infotainment είναι εξαιρετικός»

Α.Μ: «Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Επειδή στηρίχτηκες όμως στα δικά μου λόγια… Δε θες να ακούσεις, δε θες να καταλάβεις, δε θες να ακούσεις την άποψή μου»

Κ.Κ: «Σου λέω συμφωνώ. Είναι εξαιρετικός. Συμφωνώ σε αυτό»

Α.Μ: «Δε με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά… Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, όχι, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δε τα λέω ανοιχτά, τα λέω διακριτικά, δεοντολογικά. Ένα πράγμα που δε μπορείτε να με κατηγορήσετε, είναι ότι δε τα λέω»

Κ.Κ: «Πολύ ωραία. Διάβασα κάτι, ήθελα να σου κάνω λίγο πλάκα αλλά, για τη γούνα μου δεν έχεις κανένα ράμμα. Δε νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για μένα.

Α,Μ: «Έτσι όπως το είπα, κατάλαβες τι ήθελα να πω»

K.K «Α, χιουμοριστικά»

A,M: «Ναι. Σε λίγο τι νομίζεις, θα σε πάω στο δικαστήριο; Όχι. Εννοώ κριτική. Αυτό εννοώ όταν λέω ράμματα για τη γούνα σου. Δυο χρόνια δεν έχεις καταλάβει πως εκφράζομαι»

Κ.Κ: «Εννοείται και δέχομαι την κριτική από οποιονδήποτε είναι πιο έμπειρος από εμένα»

 

YouTube video player

 

TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/andreas-mikroutsikos-se-katerina-kainourgiou-exo-polla-rammata-gia-ti-gouna-sou-kontos-psalmos-allilouia/1500174/
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση

Μια αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη  το βράδυ της Πέμπτης 14/3 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, ανακοίνωσε με τεράστιο ενθουσιασμό, ότι έχει αγοράσει δύο νέα σπίτια στην Θεσσαλονίκη, τα οποία μάλιστα, θα τα ανακαινίσει και έτσι θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη

«Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανήρτησε.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη έχει ακόμη ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο μένει η ίδια όταν βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:34

 

 

TLIFE

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ευαγγελία Αραβανή: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της – Τα κιλά και οι σκέψεις για το όνομα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, καθώς την Πέμπτη 14 Μαρτίου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Ευαγγελία Αραβανή γέννησε με καισαρική, ενώ ο μικρός της γεννήθηκε περίπου 3 κιλά και 500 γραμμάρια.

Όπως αναφέρθηκε, ένα από τα επικρατέστερα ονόματα που έχει σκεφτεί η Ευαγγελία Αραβανή με τον Σπύρο Λάζαρη για να δώσουν στον γιο τους, είναι το Άγγελος, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ζει κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό, ενώ και οι δυο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Να θυμίσουμε επίσης, πως ο Σπύρος Λάζαρης έχει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

TLIFE

Ευαγγελία Αραβανή: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της – Τα κιλά και οι σκέψεις για το όνομα

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ