Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε λέει ο πατέρας του για το τροχαίο στις Αχαρνές

Ο πατέρας του τραγουδιστή, Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε εμφανώς σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην εκπομπή «Πρωινό», μετά το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γιός του.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, ο νεαρός Γιάννης Ξανθόπουλος, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με δύο 19χρονους. Ενώ ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ο πατέρας του μίλησε σήμερα, Τετάρτη, στον Γιάννη Μαλλιαρό, δηλώνοντας ότι λυπάται πολύ για τον θάνατο του ενός εκ των 2 παιδιών του άλλου οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του νεαρού καλλιτέχνη δήλωσε: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!

Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7:15 και έφυγε 5:30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε.

Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

Ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο.

NEWSIT

Γιάννης Ξανθόπουλος: Είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε λέει ο πατέρας του για το τροχαίο στις Αχαρνές

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα, το ιατρικό ανακοινωθέν – Τι λέει ο στυλίστας που κάλεσε το ασθενοφόρο

Μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» δίνει ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας που υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει βαριά κλινική εικόνα και οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Υπέστη οξύ έμφραγμα, υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, αγγειοπλαστική και του τοποθετήθηκε στεντ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στην καρδιολογική ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική για να διαπιστωθεί τι βλάβες έχει υποστεί ο οργανισμός του από το έμφραγμα.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (29.03.24) η εκπομπή Happy Day στον Alpha, για την κατάσταση  της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, του τοποθετήθηκε στεντ.

Η δημοσιογράφος, Ευάννα Ζουμπούρογλου που βρισκόταν στα παρασκήνια του J2US το απόγευμα της Πέμπτης (28.03.24) ανέφερε ότι στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον είδε λίγο πιο κακόκεφο σε σχέση με άλλες φορές.

Το νοσοκομείο Γεννηματάς εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής – συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Μιλώντας στο Happy Day, ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά και κάλεσε το ασθενοφόρο, ο στυλίστας του J2US Κώστας Ζήσης, περιέγραψε την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας τη στιγμή του εμφράγματος.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.

Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

https://www.newsit.gr/ellada/dimitris-kokotas-sti-meth-meta-to-emfragma-to-iatriko-anakoinothen-ti-leei-o-stylistas-pou-kalese-to-asthenoforo/4044305/

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μαριαγάπη Ξυπόλια: Συγκλονίζει το μοντέλο του GNTM – «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε ότι πριν περίπου έναν χρόνο χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει ένα κομμάτι όγκου από την πλάτη της.

Μάλιστα, στο βίντεό της η Μαριαγάπη Ξυπολιά δείχνει την τομή στην πλάτη της και τονίζει πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντιηλιακό προκειμένου να προστατευτούμε από τον καρκίνο του δέρματος.

«Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν, “πάλι καλά το προλάβαμε”. Να φοράτε αντηλιακό, δε σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

Δες το post του νεαρού μοντέλου παρακάτω:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:04

TLIFE

Μαριαγάπη Ξυπόλια: Συγκλονίζει το μοντέλο του GNTM – «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»; Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το οποίο θέλει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι ζευγάρι και εκτός Σασμού.

Οι πρόσφατοι ταυτόχρονοι χωρισμοί τον δυο ηθοποιών από τον Γιάννη Νταλιάνη και την Έλενα Μαυρίδου αντίστοιχα, αλλά και τα unfollow που έκανε η δεύτερη και στους δυο πρωταγωνιστές του επιτυχημένου σήριαλ, φαίνεται πως φούντωσαν τις φήμες, πως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και εκτός σειράς.

Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί, παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ εφημερίδας, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει καθώς δεν έχει καμία πληροφόρηση από τον σταθμό.

«Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, “αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού”, δε θα την ακούσετε. Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στην πάντα έγκυρη On Time… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως;

Θυμάστε ότι πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο κύριος Νταλιάνης χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χωρίζουν, υπάρχουν όμως καλές σχέσεις. Μάλιστα προχθές κάνανε και μια δημόσια εμφάνιση κάπου, παίζουν μαζί και στο θέατρο, έχουν και τα παιδάκια τους. Φαίνεται ότι οι σχέσεις δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά, κυκλοφορεί η είδηση ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννιά χρόνια, έχουν και μια κόρη.

Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, ούτε και από αυτό το ζευγάρι. Αλλά, οι καλά γνωρίζοντες στάθηκαν και σε ένα unfollow και ένα block. Καμιά φορά, τα social media είναι αυτά που αποκαλύπτουν κάτι. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι οι Έλενα Μαυρίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι – και στους θεατρικούς κύκλους ότι υφίσταται μια τέτοια σχέση» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου με την παρουσιάστρια να καταλήγει, «Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια,  και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».

 

 

YouTube video player

 

TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/marilita-lampropoulou-dimitris-lalos-einai-zeygari-kai-ektos-sasmou-ti-eipe-i-stamatina-tsimtsili/1503334/
Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ