Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση

Μια αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη  το βράδυ της Πέμπτης 14/3 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, ανακοίνωσε με τεράστιο ενθουσιασμό, ότι έχει αγοράσει δύο νέα σπίτια στην Θεσσαλονίκη, τα οποία μάλιστα, θα τα ανακαινίσει και έτσι θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη

«Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανήρτησε.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη έχει ακόμη ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο μένει η ίδια όταν βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:34

 

 

TLIFE

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη! Η ανακοίνωση

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, η διαγραφή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποστηρικτές του

Εκτός ευρωεκλογών ο Δημήτρης Παπανώτας μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να βγάλει τον δημοσιογράφο εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του δημοσιογράφου σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ξεσήκωσαν αντιδράσεις οι οποίες επηρέασαν το ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Παπανώτα να δίνει από την πρώτη στιγμή εξηγήσεις για τα λεγόμενά του.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της», είχε πει πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου ήρθε στο προσκήνιο, με Έφη Αχτζιόγλου και Σοφία Μπεκατώρου να παίρνουν θέση κατά του δημοσιογράφου.

Η Σοφία Μπεκατώρου, υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε αναφορικά με τις δηλώσεις του επίσης υποψήφιου, μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1: «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει. Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα».

Έφη Αχτζιόγλου: «Οι απόψεις αυτές δεν είναι νέες στον δημόσιο λόγο, έρχονται από πολύ παλιά. Στην Ελλάδα, που για όσους δεν βλέπουν πρόβλημα, να τους ενημερώσω ότι είναι ουραγός στον δείκτη ισότητας των φύλων. Αυτές οι απόψεις αναπαράγουν τα πατριαρχικά στερεότυπα που είναι βαθιά ριζωμένα στην ελληνική κοινωνία. Απόψεις που βρίθουν σεξισμό, άγνοια της κοινωνικής πραγματικότητας, μισογυνισμό», πρόσθεσε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Ο Δημήτρης Παπανώτας και «τα παιχνίδια τηλεοπτικών εκπομπών»

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και πήρε θέση για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από παλαιότερες δηλώσεις του.

«Άλλο τα παιχνίδια των τηλεοπτικών εκπομπών, για να έχουμε θέμα και να πουλάμε. Όταν ένας άνθρωπος έχει πολιτικό λόγο κάποιου θα έπρεπε εκεί να γίνεται κριτική και όχι σε οτιδήποτε άλλο και να ανασύρουμε δηλώσεις από το παρελθόν και να κόβουμε και να ράβουμε. Αυτά δεν είναι απλά πολιτικές απρέπειες, δε θέλω καν να τα χαρακτηρίσω», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια είπε: «Πάντα έλεγα στους δημοσιογράφους “Ρώτα λίγα και μην μου κόβεις πράγματα, παίξε αυτό ολόκληρο να καταλάβει ο κόσμος τι λέω”. Από τις δηλώσεις μου το 5λεπτο έγινε ενάμισι λεπτό στις εκπομπές και οι καλοθελητές το έκαναν 5 δεύτερα. Τι συμπέρασμα να βγάλει κάποιος από αυτό;»

Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Μέσα από τα social media ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε για τη διαγραφή του γνωστού δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

«Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα» έγραψε μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

Ακολούθησε η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα αποκλειστικά στο T-live:

«Καλή συνέχεια εύχομαι στον κύριο Κασσελάκη, Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανήρτησε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Υποστηρικτές και αντιδράσεις

Μετά την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο δημοσιογράφος δέχτηκε ποικίλα σχόλια για την τελευταία εξέλιξη βρίσκοντας και αρκετούς υποστηρικτές τονίζοντας πως ήθελε να περάσει άλλο νόημα με τις δηλώσεις του για τη βία κατά των γυναικών.

Γιώργο Λάγιος: Ο γνωστός σύμβουλος ψυχικής υγείας μέσω μιας σειράς από stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε,

«Πριν πω κάτι το οποίο θα ενοχλήσει, προειδοποιώ ότι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Είπε λοιπόν ο κ. Παπανώτας και είναι ο λόγος που τον έβγαλαν από το ευρωψηφοδέλτιο ότι αν μια γυναίκα επιλέγει να είναι με έναν σατράπη, που την κακοποιεί και εκείνη το ανέχεται και δεν μιλάει, είναι πρόβλημα της. Ποια είναι η ανακρίβεια;

Ξέρω τώρα ότι θα τρελαθούν οι ψυχολόγοι, θα τρελαθούν όλοι και ξέρετε πόσο υπέρμαχος είμαι και πόσο έχω στηρίξει τις κακοποιημένες γυναίκες. Όμως, είναι άλλο πρόβλημα το ένα και άλλο πρόβλημα το άλλο. Άλλο είναι το πρόβλημα του ότι έχουμε πάρα πολλούς κακοποιούς και άλλο είναι το πρόβλημα ότι έχουμε πάρα πολλά άτομα που δέχονται την κακοποίηση. Είναι διαφορετικά προβλήματα και έχουν διαφορετικά αίτια. Είναι ωστόσο ακριβέστατο ότι το πρόβλημα, όταν παραμένεις, το έχεις εσύ».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:58

Στο πλευρό του Παπανώτα ο Κώστας Φραγκολιάς: Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, κατακεραυνώνοντας το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για αυτή του την απόφαση ο Κώστας Φραγκολιάς έγραψε: «Ντροπή!», αναδημοσιεύοντας τη σχετική είδηση.

 

TLIFE

Δημήτρης Παπανώτας: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, η διαγραφή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποστηρικτές του

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Νόνη Δούνια: Η πρώτη αντίδραση για διαγραφή Παπανώτα – «Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά σχόλια, ήταν αυτονόητο να γίνει»

Ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφηκε οριστικά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή μία επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες. Σε αυτή τη δήλωση είχε αναφερθεί και στην Νόνη Δούνια και στο αν είναι ικανή να συμμετέχει ως υποψήφια στις φετινές Ευρωεκλογές.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε πρώτη φορά για τη διαγραφή του δημοσιογράφου στην κάμερα του «Πρωινού».

«Θεωρώ ότι έγινε το αυτονόητο, είμαστε στο 2024 και η κοινωνία μας προχωράει. Θεωρώ ότι δεν χωράνε πλέον σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Άρα θεωρώ ότι αυτό που συνέβη είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι φυλετικό, είναι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στο να μην διαβάλλεται και στο να μην υπάρχουν σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια και επειδή η κα. Μπεκατώρου έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αρχή. Ήταν αυτονόητο για εκείνη να αντιδράσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Η αφορμή ήταν τα σχόλια για την Μπέττυ Μαγγίρα, για την οποία έκανε ηλικιακό ρατσισμό και μετά από αυτό μου έκανε προσωπική επίθεση, προσπαθώντας να μειώσει και να απαξιώσει και να αμφισβητήσει αν έχω εγώ την ικανότητα να συμμετέχω σε ένα ευρωψηφοδέλτιο. Φυσικά και δεν στεναχωριέμαι, έχω μάθει να κρίνομαι. Δεν αρέσουμε σε όλους, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν επιτρέπω να με επηρεάζουν τα σχόλια ανθρώπων που δεν μετράω τη γνώμη τους. Θεωρώ αυτονόητο όταν υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις να υπάρχει αυτή η αντίδραση από οποιαδήποτε παράταξη. Είμαστε σε μια εποχή που δεν χωράνε τέτοια σχόλια από κανέναν» τόνισε κατηγορηματικά η Νόνη Δούνια.

TLIFE

Νόνη Δούνια: Η πρώτη αντίδραση για διαγραφή Παπανώτα – «Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά σχόλια, ήταν αυτονόητο να γίνει»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος εποχής από το Mega – Οι μειώσεις και τα νέα δεδομένα που οδήγησαν την παρουσιάστρια να πάρει τη μεγάλη απόφαση

Εκτός Mega η Ελένη Μενεγάκη. Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο ZappIT, η παρουσιάστρια και ο σταθμός δεν θα προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας, με την Ελένη να αφήνει… ερωτηματικά για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις αποφάσεις που θα πάρει.

Ελένη Μενεγάκη – Οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE για να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους, ο σταθμός ζήτησε μια σειρά οικονομικών μειώσεων, τόσο στο  budget της εκπομπής, όσο και στις αμοιβές της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο θα άγγιζε το 40%.

Οι μειώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς ο σταθμός πρότεινε μειώσεις και στο budget των συνεργατών, αλλά και μια νέα «Ελένη» με συγκεκριμένο διαφημιστικό πακέτο και αλλαγές που θα προσαρμόζονταν με τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Ένας από τους βασικούς επίσης στόχους ήταν η ριζική ανανέωση της εκπομπής ώστε από την επόμενη σεζόν η «Ελένη» να καταφέρει να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό στην καθημερινή ζώνη.

Στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα των χαμηλών τηλεθεάσεων της εκπομπής, αφού και φέτος, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την ομάδα της, δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στους πίνακες της τηλεθέασης, κάτι που θα ενίσχυσε και το budget της εκπομπής.

Όλα τα παραπάνω βρήκαν αντίθετη την παρουσιάστρια, η οποία δεν δέχτηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του τηλεοπτικού σταθμού.

Ελένη Μενεγάκη – Η άρνηση και η έξοδος από το Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας λεπτομερώς τις προθέσεις του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους, δεν αποδέχτηκε τις μειώσεις, αφού το νέο budget την βρήκε αντίθετη από την πρώτη στιγμή, εκφράζοντας ανοιχτά την άρνησή της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει» το κλίμα ανάμεσά τους με την παρουσιάστρια να ετοιμάζεται πλέον να περάσει την πόρτα εξόδου του Mega με τη λήξη της σεζόν.

Την ίδια ώρα φουντώνουν τα ερωτηματικά για τους συνεργάτες της, τους οποίους η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε μόλις χθες για την απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με το Mega.

Κάτι το οποίο αντιλήφθηκαν και οι τηλεθεατές με το «μουδιασμένο» κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής.

 

YouTube video player
TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/eleni-menegaki-telos-epoxis-apo-to-Mega-oi-meioseis-kai-ta-nea-dedomena-pou-odigisan-tin-parousiastria-na-parei-ti-megali-apofasi/1509163/
Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ