Connect with us

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τζιν φούστα: Ανακαλύπτουμε νέα σχέδια για να μπει και φέτος στην ντουλάπα μας

Οι all time classic τζιν φούστες ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία με τα ρούχα που δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και πάντα έχουν πρακτικό χαρακτήρα στην ντουλάπα μας.

Η τζιν φούστα είναι ένα κομμάτι από τα denim ρούχα που τώρα αξίζει να επενδύσεις. Άνετη και  cool, αποτελεί ένα ρούχο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη -όπως και το τζιν- αυτή την μεταβατική περίοδο.Η τζιν φούστα είναι ένα ρούχο που δεν βαριέσαι και έχει πολλές εκδοχές για να την φορέσεις παντού.

Κάθε σεζόν τα σχέδια που βρίσκουμε είναι πολλά και η τζιν φούστα ανανεώνεται συνεχώς με fresh τρόπους ώστε να ανακαλύπτουμε νέους λόγους για να μπει στην γκαρντραρόμπα μας. Μini, maxi ή midi διάλεξε το δικό σου αγαπημένο σχέδιο και φόρεσε τώρα το denim item που αξίζει να ενταχθεί στο καθημερινό σου στιλ.

@julia.kammerer

Maxi με leg cut που συνδυάζεις σε college style με καζάκα και chunky loafers.

 

 

Tennis style που θα φορέσεις με sneakers.

 

 

Maxi για το απόλυτο 00s style.

 

 

Midi που απογειώνεις με καλσόν και slingbacks.

 

 

Mini που συνδυάζεςι τώρα με ζακετάκι.

 

 

Maxi που φοράς με off shoulder top για βραδινή έξοδο.

 

 

Maxi jean φούστα που φοράς με πουκάμισο και trench jacket σε crop γραμμή.

 

 

Μidi που φοράς με leather jacket και boots.

 

 

Mini που απογειώνεις με jacket και west boots.

TLIFE

Τζιν φούστα: Ανακαλύπτουμε νέα σχέδια για να μπει και φέτος στην ντουλάπα μας

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα off shoulder top είναι και πάλι εδώ!

Ήταν η εμφάνιση της Katy Perry το περασμένο ΣΚ που μας έβαλε σε σκέψεις. Αυτό το off shoulder μαύρο Coperi φόρεμα της, αποτέλεσε την αφορμή για ένα αφιέρωμα στα ανοιξιάτικα top με τους ώμους έξω.

Οι ώμοι είναι αυτό το πολύ θηλυκό σημείο του σώματος που σχεδιάζουμε αποκαλύψουμε αυτή την εποχή, πάντα βέβαια με τα κατάλληλα τοπ.Τα off shoulder top δεν είναι κάτι νέο, αλλά όπως δείχνει ηδη το street style είναι και αυτή την σεζόν πάλι εδώ. Είναι από τα trends που  παραμένουν στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα να γίνονται new classics, απογειώνοντας την καθημερινή σου γκαρνταρόμπα.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Getty Images

Getty Images

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

 

Τα off shoulder top εκτός από το signature άνοιγμα στους ώμους, φέτος και πολλά νέα σχέδια: Nτραπέ, βολάν, ρίγες και crop γραμμή είναι τα σχέδια που ήδη φοράνε οι fashionistas.Δεν είναι απαραίτητα βραδινά, αφού το συναντάμε πλέον και σε cozy style με τζιν ή φούστες το πρωί.

 

 

 

 

 

 

@pinterest

@pinterest

@pinterest

Έφτασε λοιπόν η πιο σωστή εποχή για να βάλεις αυτό το season trend στο ντύσιμο σου και να απογειώσεις όλα σου τα outfit με το λατρεμένο off shoulder top!

TLIFE

Τα off shoulder top είναι και πάλι εδώ!

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Sugar Plum Fairy: Το make up trend που χαρίζει σε όλο το πρόσωπο δροσιά και λάμψη που θυμίζει ανθισμένα τριαντάφυλλα

Την άνοιξη το μακιγιάζ ταιριάζει με τη διάθεση σου και εκείνο που επιθυμείς είναι ένα πρόσωπο δροσερό και “ανθισμένο”. Οι ροζ αποχρώσεις παίρνουν την πρώτη θέση και ακολουθεί το highlighter και οι κρεμώδης υφές.

Φέτος, υπάρχει μία τάση που ναι μεν ακολουθεί τους συγκεκριμένους κανόνες αλλά είναι πιο έντονη απ’ ότι συνήθως.

 

Ονομάζεται “Sugar Plum Fairy” και υπεύθυνη είναι, για άλλη μια φορά, η Hailey Bieber η οποία κάποτε μπαλαρίνα που πρωταγωνίστησε στον Καρυοθραύστη ως η Sugar Plum Fairy. Και αυτή ήταν η έμπνευση για το συγκεκριμένο look που έγινε trend. Τα ζυγωματικά είναι πιο έντονα από ποτέ με μια βαθιά, ροζ απόχρωση. Τα χείλη είναι glossy ενώ τα μάτια θυμίζουν ανοιξιάτικα ρόδα.

https://www.tiktok.com/@jasminnlily_/video/7309184181244939552

Τα κορίτσια στο TikTok που λατρεύουν την Bieber δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Δημιούργησαν video όπου δείχνουν τι προϊόντα χρειάζεσαι αλλά και τον τρόπο να δημιουργήσεις το make up look.

 

H αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία τάση που έχουμε δει σε αρκετές εκδοχές όπως το “coquette make up look”, το “Balletcore” και το “Barbiecore”. Η διαφορά βρίσκεται στις αποχρώσεις που χρησιμοποιείς και την έξτρα λάμψη. To ροζ έχει έναν δαμασκηνί υποτόνο που χαρίζει ένα soft dark αποτέλεσμα. To φον ντε τεν είναι ελαφρύ και super ενυδατικό και το look ολοκληρώνεται, ιδανικά, με ψεύτικες φακίδες.

 

Αυτό το λουκ έχει να κάνει με το λαμπερό δέρμα με απαλό glass εφέ, ροζ μάγουλα, μοβ γυαλιστερά βλέφαρα και ζουμερά χείλη με lip gloss σε ψυχρό τόνο.

 

Μια ακόμη λεπτομέρεια που πρέπει να ακολουθήσεις είναι το δροσερό φινίρισμα που ταιριάζει τέλεια στις υψηλές θερμοκρασίες που πλησιάζουν. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι τα προϊόντα μακιγιάζ σε κρεμώδη ή στικ μορφή παραμένουν στη θέση τους για ώρες ενώ χαρίζουν το λαμπερό και δροσερό αποτέλεσμα του Sugar Plum Fairy look.

TLIFE

Sugar Plum Fairy: Το make up trend που χαρίζει σε όλο το πρόσωπο δροσιά και λάμψη που θυμίζει ανθισμένα τριαντάφυλλα

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μini φόρεμα: Τα πιο ωραία σχέδια για να φορέσεις τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Η άνοιξη έφτασε για τα καλά και δεν έχουμε καλύτερο από το να φοράμε ένα μόνο ρούχο για να βγούμε έξω. Τα φορέματα λοιπόν είναι πρώτα στην λίστα μας για την ευκολία που έχουν! Ειδικά το  μίνι φόρεμα ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο girlie κομμάτι που περιλαμβάνει η ντουλάπα μας και τώρα με αυτή την θερμοκρασία ότι καλύτερo για city looks.

@pinterest

Διαχρονικά θηλυκό, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις μας για sexy & chic εμφανίσεις, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία. Ανέμελο, με παιχνιδιάρικου στιλ, μίνι γραμμή και πολλά μοτίβα, είναι το κομμάτι που φέρνει αμέσως θυληκόητα και αέρα καλοκαιρινό στο στιλ σου  και αν το συνδυάσουμε σωστά, έχουμε πάντα ένα όμορφο σύνολο.

Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Aν παρατηρήσεις τώρα το street stlye θα δεις ότι το mini φόρεμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο με πολλά και διαφορετικά στιλ. Μαύρο με μοτίβα ντραπέ ρομαντικό με cut outs αλλά και ρετρό τα σχέδια πολλά για να βρεις και εσύ το δικό σου αγαπημένο.

 

 

 

 

 

Το καλό με το mini φόρεμα ότι στιλ και να επιλέξεις είναι ότι είναι  πολύ ευέλικο και μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με sneakers ή μπαλαρίνες για μια πιο casual εμφάνιση και το βράδυ θα ταιριάξουν τέλεια με τις γόβες ή ταmedium heel πέδιλά σας!

@pinterest

 

 

@pinterest

Ενα key piece για τώρα που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου και αν πάλι όχι καιρός να βρεις το φετινό αγαπημενο με βάση το σημερινό αφιέρωμα!

TLIFE

Μini φόρεμα: Τα πιο ωραία σχέδια για να φορέσεις τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ