Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρούπερτ Γκριν θυμάται πώς «έκλεψε» ένα αναμνηστικό από τα γυρίσματα του Χάρι Πότερ

Ο ηθοποιός Ρούπερτ Γκριντ (Rupert Grint) θυμάται τον «ύπουλο» τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αποσπάσει ένα αναμνηστικό από το σετ των γυρισμάτων του «Χάρι Πότερ».
 
«Ήταν πραγματικά αυστηροί στην παραγωγή» θυμάται ο Γκριντ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ρον Ουέσλι στο franchise του Χάρι Πότερ.
 
«Τις τελευταίες ημέρες, υπήρχε ασφάλεια στις πύλες και έψαχνε κυριολεκτικά τα αυτοκίνητα. Αλλά ξέφυγα με τον αριθμό της πόρτας του σπιτιού του Χάρι. Έπρεπε να τον ξεβιδώσω. Ήταν τόσο ύπουλο» περιγράφει στο αμερικανικό περιοδικό People ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Apple TV+ Servant και στη νέα ταινία Knock at the Cabin.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Κάννες 2024: Bίκυ Καγιά και Δούκισσα Νομικού εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες Celia Kritharioti

To Cannes Film Festival έχει ξεκινήσει και χθες ήταν η βραδιά όπου οι Ελληνίδες celebrities έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί! Η Bίκυ Καγιά και η Δούκισσα Νομικού εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και εμείς σου έχουμε όλο το style info!

Photo by Marc Piasecki/FilmMagic

 

 

Η Bίκυ Καγιά επέλεξε μία ντραπέ  gown Celia Kritharioti με σε mini γραμμή με εντυπωσιακή ουρά που συνδυάσε με diamond jewelry!

Photo by Marc Piasecki/FilmMagic

 

 

 

Η Δούκισσα Νομικού έκοψε την ανάσα με maxi gown Celia Kritharioti  που είχει cut outs και συνδυάσε με embellished lace up πέδιλα!

 

 

Το παρών στο φεστιβάλ έδωσε και η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία επέλεξε μία custom maxi sequin δημιουργία των MIRO !

TLIFE

Κάννες 2024: Bίκυ Καγιά και Δούκισσα Νομικού εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες Celia Kritharioti

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

To «like» της Τζένιφερ Λόπεζ που πυροδότησε τις φήμες διαζυγίου με τον Μπεν Φλεκ

Δεν λένε να κοπάσουν οι φήμες που θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να χωρίζουν μετά από σχεδόν δύο χρόνια γάμου, κι ένα like της τραγουδίστριας έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πυροδότησε τις φήμες διαζυγίου με τον Μπεν Άφλεκ καθώς έκανε «like» σε μία καυστική ανάρτηση στο Instagram με θέμα τις διαλυμένες σχέσεις, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο την είδηση για τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ.

Η 54χρονη τραγουδίστρια, πάτησε «like» στην ανάρτηση, που δημιουργήθηκε από την ειδικό σχέσεων και life coach Lenna Marsak, η οποία συζητούσε τις προκλήσεις μιας σχέσης όταν δεν υπάρχει «ακεραιότητα και σεβασμός».

«Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση με κάποιον που δεν έχει ακεραιότητα και συναισθηματική ασφάλεια» γράφει αρχικά η ανάρτηση.

Στη δημοσίευση που η Λόπεζ έκανε «like» επισημαίνονται ακόμα οι «κόκκινες σημαίες» σε μια σχέση, όπως όταν ένας σύντροφος που «δεν σέβεται τον χρόνο σας, δεν πιστεύει ότι είναι σημαντικό να καλέσετε/να στείλετε μήνυμα σε ένα σεβαστό χρονικό πλαίσιο, αποτυγχάνει επανειλημμένα να συνεχίσει, υπόσχεται και στερείται αποτελεσματικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων».

Η ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας: «Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, καθιστώντας δύσκολο να αισθάνεσαι ασφάλεια στη σχέση».

Η ανάρτηση συνεχίζει, «Όταν κάποιος επανειλημμένα αποτυγχάνει να τηρήσει τις υποσχέσεις ή τις δεσμεύσεις του σχετικά με την επικοινωνία, υπονομεύει τα θεμέλια της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας στη σχέση. Η συνεπής επικοινωνία δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας».

Η Λόπεζ εθεάθη στο Λος Άντζελες να φτάνει σε ένα στούντιο χορού την Πέμπτη (16.05.2024), ενώ φοράει τη βέρα της. Σύμφωνα με το TMZ ο Μπεν Άφλεκ, μένει πλέον σε ένα σπίτι στο Brentwood χωρίς τη σύζυγό του Λόπεζ.

Χθες αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι του Χόλιγουντ «απλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει» και οδεύει προς τον χωρισμό μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου. Ενώ βρισκόταν στο στούντιο, ο Άφλεκ εθεάθη στη Σάντα Μόνικα την Πέμπτη, ενώ φορούσε και ο ίδιος τη βέρα του, παρά τις αναφορές ότι αυτή τη στιγμή δεν μένει στο κοινό τους σπίτι.

Την Πέμπτη, το Us Weekly ανέφερε ότι το ζευγάρι περνάει χρόνο χωριστά. «Άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα πριν από λίγους μήνες, καθώς η Τζεν είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της».

Πληροφορίες από Dailymail

NEWSIT

To «like» της Τζένιφερ Λόπεζ που πυροδότησε τις φήμες διαζυγίου με τον Μπεν Φλεκ

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Η βίλα «Silk Shadow» της Μυκόνου δημοπρατείται στο Λονδίνο από τον Οίκο Sotheby’s

Σε δημοπρασία στο Λονδίνο πολυτελών ακινήτων με τη συμμετοχή και ελληνικής βίλας στη Μύκονο προχωρά για πρώτη φορά ο Οίκος Sotheby’s.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η βίλα Silk Shadow, χτισμένη στον Άγιο Λάζαρο Μυκόνου, έχει προγραμματιστεί να βγει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα μέσω του Sotheby’s Concierge Auctions σε συνεργασία με την Greece Sotheby’s International Realty. Η υποβολή προσφορών για την πολυτελή κατοικία των οκτώ υπνοδωματίων θα ξεκινήσει διαδικτυακά μέσω του marketplace της εταιρείας, από τις 22 Μαΐου και θα κορυφωθεί ζωντανά στις 30 Μαΐου από τον Οίκο Sotheby’s του Λονδίνου.

Με τιμή εκκίνησης μεταξύ των 2,5 και 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, το ακίνητο θα δημοπρατηθεί ως μέρος της σειράς «The Luxury Sales» των Sotheby’s, μιας σειράς που καλύπτει μεταξύ άλλων ακίνητα από Χονγκ Κονγκ, Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη. Αφιερωμένη στα καλύτερα πολυτελή αντικείμενα της σεζόν, προσαρμοσμένα στην αυξανόμενη τάση του cross-collecting, η δημοπρασία θα περιλαμβάνει ρολόγια, κοσμήματα, τσάντες, ακίνητα, αφίσες ταινιών, κρασιά και αλκοολούχα ποτά.

Πρόκειται για την πρώτη ζωντανή δημοπρασία πολυτελών ακινήτων του Οίκου στην Ευρώπη από τη δημιουργία του το 1744, η οποία και θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τον κλάδο του real estate.

«Χτισμένο στην ηλιόλουστη Μύκονο, το Silk Shadow αποτελεί μια γραφική κατοικία που πλαισιώνεται μοναδικά από τη ζωντανή ατμόσφαιρα του νησιού», δήλωσε ο Chad Roffers, CEO και co-founder της Sotheby’s Concierge Auctions. «Αυτή η εντυπωσιακή βίλα, με δυνατότητες να αποτελέσει πηγή εισοδήματος, είναι έτοιμη να γίνει το ονειρεμένο σπίτι του μελλοντικού ιδιοκτήτη και των καλεσμένων του – άλλη μια απόδειξη της ικανότητας της πλατφόρμας μας να προσφέρει μόνο τα πιο ξεχωριστά ακίνητα στους πιο απαιτητικούς πλειοδότες».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα γεγονός-ορόσημο για την ελληνική αγορά ακινήτων πολυτελείας, καθώς το Silk Shadow, ένα ακίνητο απαράμιλλης κομψότητας στη Μύκονο, θα δημοπρατηθεί μέσω του Sotheby’s Concierge Auctions στον οίκο Sotheby’s του Λονδίνου», δήλωσε ο Σάββας Σαββαΐδης, Πρόεδρος & CEO της Greece Sotheby’s International Realty. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική πολυτελής κατοικία δημοπρατείται ζωντανά στην Ευρώπη. Το ίδιο το ακίνητο είναι ένα κόσμημα στην παραλία του Αγίου Λαζάρου, προσφέροντας στους απαιτητικούς αγοραστές την ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι περισσότερο από ένα σπίτι – είναι μια πρόσκληση σε ένα τρόπο ζωής που διακρίνεται από πολυτέλεια και αποκλειστικότητα».

NEWSIT

Η βίλα «Silk Shadow» της Μυκόνου δημοπρατείται στο Λονδίνο από τον Οίκο Sotheby’s

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ