Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Λάουρα Νάργες: Οι πέντε πιο υπέροχοι μήνες της ζωής της μετά τη γέννηση του γιου της – Οι αλλαγές στο σώμα της

Ήταν Σεπτέμβρης του 2022 – μόλις λίγους μήνες πριν – που η Λάουρα Νάργες είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Μέσα σε έναν και μόνο χρόνο σχεδόν, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια ερωτεύτηκε τον άντρα της ζωής της Χρήστο Σαντικάι, παντρεύτηκαν και απέκτησαν οικογένεια. Σήμερα ζουν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους!

«Ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ» ήταν η πρώτη δήλωση της Λάουρας Νάργες αφού υποδέχτηκε τον γιο της.

Η νέα καθημερινότητα μετά την έλευση του γιου της

Η Λάουρα Νάργες έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή και την φροντίδα του γιου της απέχοντας τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από την τηλεόραση. Η ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει εδώ και πέντε μήνες περίπου την μητρότητα και δεν θα άλλαζε τη νέα της καθημερινότητα με τίποτα στον κόσμο!

Ο Χρήστος Σαντικάι είναι συνεχώς στο πλευρό της και στηρίζει τη γυναίκα της ζωής του με κάθε τρόπο. Ο νεαρός καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να νιώθει περισσότερη ευλογία από τη στιγμή που δημιούργησε τη δική του οικογένεια με την Λάουρα Νάργες.

«Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερεις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή», έγραψε η Λάουρα Νάργες για όλα όσα συνέβησαν μέσα σε έναν χρόνο στην προσωπική ζωή της.

Η προσπάθεια να επανέλθει στα κιλά της μετά τη δύσκολη εγκυμοσύνη

Σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού της και παράλληλα με τις νέες ισορροπίες που έπρεπε να βρει, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική. Ο στόχος να επανέλθει στα κιλά της και να αποκτήσει το ιδανικό για εκείνη κορμί.

Όπως μας έχει δείξει μέσα από τα προσωπικά της social media, η Λάουρα Νάργες επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το γυμναστήριο. Η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις αλλαγές στο σώμα της, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του διατροφολόγου της και του προπονητή της. 

Η Λάουρα Νάργες με υπομονή και θέληση καταφέρνει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, ενώ παράλληλα απολαμβάνει στιγμές ευτυχίες με τον Χρήστο Σαντικάι και τον πέντε μηνών γιο τους.

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου τραβούν χωριστούς δρόμους, καθώς πήραν επίσημα διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού και η ηθοποιός κρατούν στα χέρια τους και το έγγραφο της λύσης του γάμου τους, όπως μετέφερε αποκλειστικά στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Το διαζύγιο βγήκε συναινετικά με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

 

YouTube video player

 

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λάλου

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου, κ. Νίκος Αγαπηνός. «Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών.

Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές» είπε αρχικά ο κ. Αγαπηνός.

«Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις.

Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό γιατί δε νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις» πρόσθεσε ο κ. Αγαπηνός στον ΑΝΤ1.

TLIFE

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Χριστίνα Ιορδανίδου: Η δημοσιογράφος που έζησε το θαύμα της ζωής και η βάφτιση των δίδυμων παιδιών της με τον Γιώργο Γρηγοριάδη

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου ερωτεύτηκαν σχεδόν ακαριαία και από την πρώτη στιγμή που κατάλαβαν ότι ο ένας είναι το άλλο μισό του άλλου αποφάσισαν ότι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ωστόσο, ο ερχομός των παιδιών τους δεν ήρθε εύκολα και υπήρξε προσπάθεια για να γίνει το θαύμα και να καταφέρουν να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Τον Ιούνιο του 2023 η γνωστή δημοσιογράφος γέννησε δυο υπέροχα δίδυμα μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι με ένα λεπτό διαφορά και από τότε η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά!

Η εξομολόγηση για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Η Χριστίνα Ιορδανίδου είχε μιλήσει ανοιχτά πριν μερικούς μήνες για την εξωσωματική γονιμοποίηση που έκανε για να καταφέρει να μείνει έγκυος και να κρατάει σήμερα στην αγκαλιά της τα δίδυμα παιδιά της.

«Εγώ κατάφερα από την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής να γίνω μητέρα. Το δύσκολο με τη δική μου περίπτωση είναι ότι πήγαινα με φυσικούς κύκλους, χωρίς πολλές ορμόνες. Μπορεί να σου πάρει 1,5 με 2 χρόνια όπως πήρε και σε μένα. Είχα έναν καταπληκτικό γιατρό και σαν άνθρωπος. Είχα 2% πιθανότητες να μείνω έγκυος.

Η διαδικασία της ωοληψίας κράτησε περίπου δύο χρόνια. Είπα να κάνω μια προσπάθεια, την έκανα και όλα πήγαν καλώς. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να εγκαταλείψω και επειδή η δουλειά μας είναι σκληρή και είναι πολλές ώρες σκεφτόμουν να μην μπω στη διαδικασία. Η κούραση της καθημερινότητας σε καταβάλλει! Ήμουν πολύ τυχερή, είχα και στήριξη από τη δουλειά μου.

Αν δεν έκανα παιδί αλλά σκεφτόμουν ότι θα ζήσω αρμονικά με τη δουλειά μου, με τον σύντροφό μου. Δεν ξέρω αν θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω. Ο σύζυγός μου έχει ήδη και δύο κόρες οπότε υπάρχει η παρουσία. Όσο αγαπάμε τη μητρότητα, πρέπει να ξεφύγουμε από κάποια πρότυπα που μας περνάνε. Πρέπει να είσαι μια διαφήμιση τηλεοπτική, σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο» ανέφερε η Χριστίνα Ιορδανίδου στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου βάφτισαν τα δίδυμα μωρά τους στην Πρώτη Μητρόπολη Αθηνών. Νονές ήταν η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, Ράνια Τζίμα και η Διευθύντρια Ενημέρωσης του Alpha, κα Άρτεμις Δήμου, ενώ τα νεοφώτιστα πήραν τα ονόματα Αποστόλης και Στέλλα.

«H γέννηση της Χριστίνας ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός για την Ελλάδα, ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα. Δυστυχώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά με φυσιολογικό τρόπο και κάναμε κι εμείς εξωσωματική», αποκάλυψε χθες ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τα δίδυμα που απέκτησαν με την Χριστίνα Ιορδανίδου στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης πανηγύρισε με τη… ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά από τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στη φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, για την επιτυχία της ομάδας που έχει στην καρδιά του.

Ο μικρός Γιαννάκης -με τη βοήθεια του πατέρα του- βρέθηκε κοντά στο βάθρο που στήθηκε στην Τούμπα και είδε πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ να τον αγκάλιαζαν πριν πάρουν θέση για την απονομή.

Μεταξύ αυτών κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος έδωσε μια πολύ τρυφερή αγκαλιά τον μικρό Γιαννάκη, με τον πιτσιρικά να “βγάζει” ένα τεράστιο χαμόγελο.

Θυμίζουμε ότι ο μικρός Γιαννάκης είδε από κοντά το Άρης – ΠΑΟΚ και μάλιστα είδε τον αρχηγό των γηπεδούχων, Χουλιάν Κουέστα, να του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά και μια φανέλα της ομάδας.

NEWSIT

ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ