Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Survivor All Star: Σκοτωμός στον αγώνα και το Συμβούλιο, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δεύτερος υποψήφιος

Η ένταση κυριάρχησε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αλλά και στο Συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε στο Survivor All Star. Εκεί όπου οι Μπλε ψήφισαν τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

Μετά την ήττα τους, οι Κόκκινοι ήθελαν τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star. Και την πήραν ύστερα από έναν αγώνα που από… περίπατος, έγινε ντέρμπι, με τους Διάσημους να κερδίζουν τελικά 10-8.

Έναν αγώνα που τον «σημάδεψαν» ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσπάθειά του και τον αντικατέστησε ο Τάκης Καραγκούνιας και η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη όταν έπρεπε να επαναληφθεί ο αγώνας του εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Ο αγρότης των Κόκκινων μίλησε χυδαία προς τους παίκτες της Μπλε ομάδας, με τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Νικόλα Αγόρου να του ζητούν το λόγο.

Ο Μπάρτζης, μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν ήταν αρκετή για όλους.

Η ένταση για το περιστατικό συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο, αλλά πέραν του περιστατικού με τον Μπάρτζη, ξεκίνησε κι ένας νέος καυγάς, αυτός ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδόπούλου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με την πρώτη να κατηγορεί τον δεύτερο πως ειρωνεύεται τους πάντες και πως μιλά άσχημα για την ίδια!

Εν μέσω αυτού του κλίματος, οι παίκτες των Μαχητών πήγαν στην κάλπη, με τη Τζο Μαριδάκη να είναι η επιλογή πολλών, αλλά οι περισσότεροι ψήφισαν για υποψήφιο αποχώρησης από το Survivor All Star τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

«Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο.

Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.

Από τον τρίτο αγώνα ασυλίας, αύριο (28.02.2023) θα βγουν άλλοι δυο υποψήφιοι. Θα είναι Μπλε ή Κόκκινοι;

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Την πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο εξασφάλισε η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο αεροδρόμιο και πολύ ευγενικά απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την αλλαγή στην προσωπική της ζωή, θέλοντας να μη δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα του διαζυγίου της.

«Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε η Αθηνά Οικονομάκου και αποχώρησε.

TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος: Χτύπησε στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, ο Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», καθώς ζαλίστηκε και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κάνουν οι γιατροί ράμματα.

Στον Λάκη Λαζόπουλο έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις  ενώ το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος των παραστάσεων του στο θέατρο, όταν όλος ο θίασος βρισκόταν σε κεντρικό εστιατόριο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναμένεται να πάρει σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, εξιτήριο.

 

YouTube video player
TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/sto-nosokomeio-o-lakis-lazopoulos-xtypise-sto-kefali/1512246/
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: Η απόφαση της δικαιοσύνης για την τραγωδία – Έξι μόνο ένοχοι

Η απόφαση της Δικαιοσύνης για την τραγωδία στο Μάτι έκρινε ότι ένοχοι είναι μόνο έξι πρόσωπα. Οι συγγενείς αντέδρασαν φωνάζοντας, «ντροπή σας», σύμφωνα με το newsit.gr.

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία. Συνολικά το δικαστήριο έκρινε ενόχους 6 από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους με συγγενείς θυμάτων που βρίσκονταν στην αίθουσα να φωνάζουν ντροπή σας προς το δικαστήριο .

Ειδικότερα με την απόφαση του το δικαστήριο ακολούθησε την εισαγγελική πρόταση και κήρυξε ενόχους τους Σωτήρη Τερζούδη τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής (ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια για την εκτροπή ελικοπτέρου) Βασίλη Ματθαιόπουλο τότε υπαρχηγό (ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο 9 ανθρώπων στη θάλασσα), Ιωάννη Φωστιέρης τότε επικεφαλής του ΕΣΚΕ (ανθρωποκτονία από αμέλεια) Νικόλαο Παναγιωτόπουλο τότε Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών (ανθρωποκτονία από αμέλεια για 102 ανθρώπων, σωματική βλάβη από αμέλεια 32 ανθρώπων), Χαράλαμπο Χιώνη τότε Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής (ανθρωποκτονία από αμέλεια για 102 ανθρώπων, σωματική βλάβη από αμέλεια 32 ανθρώπων) και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο κάτοικο από την αυλή του οποίου ξεκίνησε η φωτιά.

Αθώοι κρίθηκαν τα στελέχη της Πυροσβεστικής Χρήστος Γκολφίνος, Φίλιππος Παντελεάκος, Δαμιανός Παπαδόπουλος, Χρήστος Λάμπρης, Χρήστος Δροσόπουλος, Γεώργιος Πορτοζούδης και Στέφανος Κολοκούρης, ο τότε αξιωματικός στα Εναέρια Μέσα της ΕΛΑΣ Χαράλαμπος Συρογιάννης, ο τότε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, η τότε περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και οι τότε δήμαρχοι Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και Πεντέλης Δημήτριος-Στέργιος Καψάλης.

Αθώοι κρίθηκαν, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση οι Βάιος Θανασιάς τότε αντιδήμαρχο δήμου Μαραθώνα, Ευάγγελο Μπουρνούς τότε δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Αντώνη Παλπατζή τότε αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου.

TLIFE

Μάτι: Η απόφαση της δικαιοσύνης για την τραγωδία – Έξι μόνο ένοχοι

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ