Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Σκορδά για Αντώνη Κανάκη: «Είναι δυνατόν να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι;»

Η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό Μας» πρόβαλε το αιχμηρό κείμενο που έγραψε κατά του Αντώνη Κανάκη, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης. (Διάβασέ το εδώ)

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της τόνισαν ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα και οι οικογένειες των θυμάτων δεν υπάρχει ψυχραιμία και πως η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις για χάρη του κόσμου.

«Στις τραγωδίες δεν μπορεί να υπάρξει ψυχραιμία, ζούμε μια τραγωδία και από όλες τις πλευρές δεν υπάρχει ψυχραιμία. Ακούγοντας αυτόν τον άνθρωπο τώρα που είναι δημοσιογράφος, από την Θεσσαλονίκη. Δεν είναι δημοσιογράφος του γραφείου, είναι ένας δημοσιογράφος που είναι εκεί και έκανε μια ανατριχιαστική περιγραφή εικόνας. Έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για να τα μάθουμε. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει.

Είναι δυνατόν ο Κανάκης να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι, όταν στην εκπομπή του παίζει αυτά τα ρεπορτάζ; Πολλές φορές μπορεί να μη λέμε ονόματα αλλά έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένα αποσπάσματα. Υπάρχουν δημοσιογράφοι 30, 50, 60 ετών μέσα στο κρύο και τη ζέστη με το μικρόφωνο, συναισθηματικά φορτισμένοι που πρέπει να βγάλουν την είδηση. Υπάρχουν παρουσιαστές, σχολιαστές όλοι δημοσιογράφοι. Και εγώ δημοσιογράφος θα μπορούσα να λέγομαι, αλλά ντρέπομαι. Ντράπηκα να ζητήσω αυτόν τον τίτλο, από ντροπή δεν το έκανα» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες»

Το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube κανάλι του Raw House σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Breakfast@Star.

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του για όλους όσοι τον αντιμετώπιζαν μειονεκτικά επειδή δεν είναι δημοσιογράφος.

Η Ελένη Χατζίδου συζητώντας με του συνεργάτες της τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σχολίασε: «Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ μπορεί να είσαι σκληρόπετση, μπορεί να μην στο έχουν κάνει, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, μπορεί να μην το έχεις βιώσει έτσι.

Είναι κάτι που το θυμάται και τον έχει πληγώσει και παρόλο που είναι αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και περίμενα να το έχει ξεχάσει, είναι εδώ και το εκφράζει. Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6 και είσαι τώρα στα 7… Ε, δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες».

TLIFE

Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Νάνσυ Αντωνίου: «Κύριε Λιάγκα θεωρώ ανεπίκαιρο να σχολιάζετε κάτι τέτοιο ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας είναι στο νοσοκομείο»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε χθες μια αποκάλυψη στον αέρα του «Πρωινού» σχετικά με τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Νάνσυ Αντωνίου.

Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής στο Sfera:

«Διάβαζα τους τίτλους και τα περιοδικά. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δεν ήταν καλά ο Δημήτρης Σταρόβας με τη σύντροφό του. Με όλο τον σεβασμό κ. Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, την ώρα που ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο και ο άνθρωπός του είναι εκεί, αν ήταν καλά στη σχέση τους… Με όλο τον σεβασμό» είπε η Νάνσυ Αντωνίου.

Δες το απόσπασμα από το Happy Day:

TLIFE

Νάνσυ Αντωνίου: «Κύριε Λιάγκα θεωρώ ανεπίκαιρο να σχολιάζετε κάτι τέτοιο ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας είναι στο νοσοκομείο»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Ζούλιας: Η αποκάλυψη μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο ατελιέ του – «Αυτό που λέω τώρα δεν το ξέρει κανείς»

Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε το ατελιέ του στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, με αφορμή τη νέα σειρά μαγιό που κυκλοφορεί. Λίγο καιρό μετά τη φωτιά που ξέσπασε, με αποτέλεσμα να καούν 85 φορέματα, ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι δέχτηκε εξώδικο από την εταιρία παραγωγής που έκανε τα γυρίσματα στον χώρο του.

«Αυτό είναι το δωμάτιο που ξεκίνησαν όλα. Μέχρι και το πάτωμα κάηκε. Η φωτιά μεταφέρθηκε και στο δίπλα δωμάτιο» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ έμαθα για τη φωτιά μέσω τηλεφώνου. Ήμουν στη Σαρωνίδα και ήμουν ζεν γιατί ήταν μία πολύ ωραία Κυριακή, ηλιόλουστη. Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι έπιασε φωτιά και ότι έχουν έρθει τρία πυροσβεστικά. Τα έκλαψα τα φορέματα. Πήγα στο πάρκο μόνος μου. Αυτό δεν το ξέρει κανείς» πρόσθεσε ο Βασίλης Ζούλιας, αποκαλύπτοντας ότι η εταιρία παραγωγής που πραγματοποιούσε γυρίσματα στον χώρο του τού έστειλε εξώδικο, αρνούμενη κάθε εμπλοκή.

«Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι κι έχω εμπιστοσύνη στη θεία δίκη» κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

TLIFE

Βασίλης Ζούλιας: Η αποκάλυψη μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο ατελιέ του – «Αυτό που λέω τώρα δεν το ξέρει κανείς»

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ