Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το περιστατικό με κάμερα εκπομπής – «Ζήτησα να την κατεβάσουν και δεν το έκαναν»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στον Τάσο Μπιμπισίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη κι ανέφερε ένα περιστατικό με μία κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Μου έκανε κακό η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση του Φιλιππίδη, αλλά θα το ξαναέκανα χίλιες φορές. Συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί τα απόνερα είναι πολύ χειρότερα από την ίδια διαδικασία. Συνεχίζει και είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί έχει επιπτώσεις στη ψυχολογία μου, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου.

Δεν κάνω πίσω σε τίποτα, αρνούμαι όμως κάθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο για να δώσω μία συνέντευξη. Σε όλους λέω το ίδιο πράγμα: με προσβάλλετε, μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο» ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Περίμενα κάτι διαφορετικό στην έκβαση της δίκης. Άκουσα τόσους χαρακτηρισμούς, τόση λάσπη, ήταν πάρα πολύ βίαιο. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια έχω έντονες κρίσεις πανικού. Υπήρχαν άνθρωποι που τους αγαπούσα όλη μου τη ζωή και δεν ήρθαν ούτε μία ημέρα στη δίκη να δουν πώς είμαι. Ούτε στο τηλέφωνο με ρώτησαν πώς είμαι. Δεν νιώθω δικαίωση, θλίψη νιώθω. Δεν έχει αλλάξει τίποτα».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο περιστατικό με κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής: «Επειδή συνέβη ένα σκηνικό με μία κάμερα εκπομπής και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το βάλω στη θέση του. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει ένα χέρι να κατεβάζει μία κάμερα. Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα μετά από εκείνο το πλάνο. Έκανα τηλέφωνα με τους ανθρώπους του καναλιού γιατί είχαν το πλάνο μου να πηγαίνω προς την κάμερα και να ζητάω επανειλημμένα να την κατεβάσουν. Ζήτησα να το παίξουν αυτό το πλάνο αυτό και μου είπαν ότι δεν υπήρχε».

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

MAD VMA 2024: Ποιοι έδωσαν το παρών στο Kick Off Party; Φωτογραφίες

Λίγες εβδομάδες πριν τα Mad Video Music Awards 2024 πραγματοποιήθηκε το Kick Off Party το βράδυ της Τετάρτης 15/5 σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ αυτών, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Silia Kapsis, o Κώστας Μαρτάκης, η Έλενα Κώνστα, ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος, η Dat Lilly, η Natasha Kay, η Άσπα και πολλοί άλλοι.

Τα φετινά Mad Video Music Awards 2024 συνδέουν την αγάπη για τη μουσική με την αγάπη για τον πλανήτη μας. Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού τους, τη ΔΕΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Mad VMA αποκτούν ένα πράσινο πρόσημο και δίνουν μια μεγάλη αγκαλιά στο περιβάλλον με τις δράσεις τους.

Φέτος, η απονομή των Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

TLIFE

MAD VMA 2024: Ποιοι έδωσαν το παρών στο Kick Off Party; Φωτογραφίες

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου η δίκη του Κώστα Κωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μετά την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου και υπάρχει μία σημαντική εξέλιξη. Ένα πρόσωπο αφαιρέθηκε τους μάρτυρες υπεράσπισης του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού».

Πρόκειται για τον Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος φαίνεται να άλλαξε άποψη σχετικά με τον Κώστα Κωστόπουλο, μετά τα όσα του μετέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε κατά του σκηνοθέτη, καθώς όπως υποστηρίζει, στο παρελθόν έχει βιώσει ένα αντίστοιχο σοκαριστικό περιστατικό. (Διάβασε περισσότερα εδώ)

 

YouTube video player

 

«Πήρα την κυρία Διδασκάλου και μου περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό και δεν ήταν μόνο αυτό. Μετά επικοινώνησα με την κυρία Αθανασοπούλου, μου είπε κι άλλα πράγματα που θα εμφανιστούν στη δίκη και μου άλλαξαν οπτική γωνία» είχε εξομολογηθεί ο Κώστας Αρζόγλου στο OPEN.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – TLIFE / NDP

TLIFE

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Σταρόβας: Το μήνυμα της συντρόφου του – «Δε μπορεί να μιλήσει, αλλά καταλαβαίνει»

Δύσκολες στιγμές εξακολουθεί να περνά ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης (15.05.2024).

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, νοσηλεύεται με εγκεφαλικό στην νευρολογική κλινική του Τζανείου, έχει επαφή με το περιβάλλον, επικοινωνεί και οι θεράποντες γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Στο πλευρό του, από το πρώτο λεπτό της περιπέτειάς του, ο Δημήτρης Σταρόβας είχε στο πλευρό του και την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Σε δηλώσεις της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Άννα Σταθάκη ανέφερε ότι η ομιλία του είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει.

«Είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Έχει επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει με μικρά νοήματα αλλά δε μπορεί να μιλήσει καθόλου», ήταν αρχικά το μήνυμα της Σταθάκη.

«Το παλεύει γιατί είναι δυνατός. Χρειάζεται ηρεμία», κατέληξε.

NEWSIT

Δημήτρης Σταρόβας: Το μήνυμα της συντρόφου του – «Δε μπορεί να μιλήσει, αλλά καταλαβαίνει»

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ