Connect with us

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ciara: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε το πιο cool bleached bob της σεζόν

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους hairstylists των celebrities και η Ciara είναι μία από τις πολύ αγαπημένες του. Η star τον εμπιστεύεται κι εκείνος δημιουργεί υπέροχα looks που γίνονται viral. Και τώρα έρχεται με ένα από τα ωραιότερα bleached bob που έχεις δει τελευταία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εμπνεύσει αν έχεις σκοπό να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή. 

Insrtagram: @dimitrishair

O Γιαννέτος έβαψε τα μαλλιά της σε ένα iconic icy blonde με σκούρα, φυσική ρίζα και στη συνέχεια τους χάρισε ένα απίθανο wet εφέ. Πρόκειται για το απόλυτο hair look της σεζόν κι εκείνο που θα δεις παντού το καλοκαίρι. Νεανικό, cool και stylish η Ciara με το νέο τους κούρεμα και χρώμα είναι άλλος άνθρωπος. 

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Dad bob: Είναι η τάση που προτείνουν οι celebrity hairstylists το φετινό καλοκαίρι

Γνωρίζεις ήδη ότι το bob είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Ένα κούρεμα με απίθανη εξέλιξη μέσα στις δεκαετίας κι εκείνο που λατρεύουν οι Γαλλίδες από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Και τώρα, στην εποχή των social media είναι ακόμη πιο εύκολο να ανακαλύπτουμε τις τάσεις στο bob που κάθε σεζόν μας αφήνουν άφωνες.

Stars, super models και it girls έχουν κόψει τα μαλλιά τους σε bob. Ακόμη κι εκείνες που έμειναν πιστές για χρόνια στα μακριά, κυματιστά τους μαλλιά. Οι celebrity hairstylist, με τη σειρά τους, δημιουργούν τέλεια bob με τελευταίο στη σειρά το “Dad Bob“.

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Τι είναι το “dad bob”

Ουσιαστικά είναι ελαφρώς μακρύτερο από το κλασικό french bob ή το jawbone. Τα μαλλιά έχουν τέλεια κίνηση και φόρμα που θυμίζει πολύ το 90’s look με χαλαρή και άνετη όψη. Όσον αφορά στο μήκος κινείται ανάμεσα στο πηγούνι και την κλείδα που σημαίνει ότι ναι μεν θεωρείται ένα κοντό κούρεμα αλλά παράλληλα είναι ευέλικτο στο styling που σημαίνει ότι μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα κομψό half up ή να το αναβαθμίσεις με αξεσουάρ όπως κορδέλες και pins. Σε αντίθεση με άλλα bob styles, το συγκεκριμένο ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου αλλά και τύπους μαλλιών.  

 

An

 

An

 

TLIFE

Dad bob: Είναι η τάση που προτείνουν οι celebrity hairstylists το φετινό καλοκαίρι

 

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Γιατί πρέπει να «χτίσεις» μια αντηλιακή συλλογή και ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι

H χρήση του αντηλιακού, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι κανόνας απαράβατος. Τα οφέλη του δείκτη προστασίας είναι πολλά και τόσο δερματολόγοι όσο και facialists μας τα υπενθυμίζουν όσο πιο συχνά γίνεται. Εκτός από τον βασικό του ρόλο που είναι η προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία βοηθά επίσης στην υπερμελάγχρωση, εξουδετερώνει τα σημάδια που προκαλεί η περιβαλλοντική ρύπανση και οι υπόλοιποι εξωτερικοί παράγοντες ενώ προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα ώστε να μην αντιδρά στις επιθέσεις. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο ή τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην καθημερινή περιποίηση είναι η χρήση αντηλιακού ευρέος φάσματος. Είναι το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας αμέσως μετά την ενυδάτωση και πριν την εφαρμογή του φον ντε τεν. Συνιστούν αντηλιακό ευρέος φάσματος με ελάχιστο SPF30.

Πώς επιλέγεις το σωστό αντηλιακό 

Βασική προϋπόθεση πριν επιλέξεις το αντηλιακό σου είναι να γνωρίζεις τον τύπο αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Αν για παράδειγμα το δέρμα σου είναι ξηρό χρειάζεσαι προϊόν σε μορφή κρέμας που προσφέρει εκτός από προστασία, πλούσια και βαθιά ενυδάτωση. Αν πάλι έχεις λιπαρό, το προϊόν που σου ταιριάζει δεν περιέχει έλαια και προσφέρει ματ φινίρισμα. Η ενυδατική κρέμα με χρώμα και SPF σε προστατεύει και από το μπλε φως αλλά έχεις ευαίσθητο ή με τάση ακμής δέρμα καλό είναι να χρησιμοποιείς κλασικό αντηλιακό χωρίς χρώμα ή ακόμη καλύτερα να ζητήσεις τη γνώμη δερματολόγου. 

Και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σου αποκαλύψω την άποψη των ειδικών που προτείνουν να αποκτήσεις μια συλλογή αντηλιακών αν θέλεις να νοιώθεις απόλυτη ασφάλεια από την ακτινοβολία και παράλληλα να δείχνει το δέρμα σου άψογο. 

Αν φοράς μακιγιάζ καθημερινά θα χρειαστείς προϊόν με ματ βάση. Αν πάλι είσαι “no make up” τύπος στοχεύεις στη σωστή ενυδάτωση. Και συνεχίζουν: Το αντηλιακό χειλιών είναι απαραίτητο από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο μιας και πρόκειται για μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μάτια. Ένα απαλό αντηλιακό σε μορφή στικ είναι κατάλληλο και για την περιοχή των ματιών όπως επίσης και των αυτιών που σχεδόν πάντα ξεχνάς. 

Το κλασικό αντηλιακό προσώπου είναι ήδη στο νεσεσέρ σου.

Στη συνέχεια εκείνα που θα ολοκληρώσουν τη συλλογή σου ανάλογα με τις καθημερινές σου συνήθειες. 

 

Μάτια

Skin Ceuticals Mineral Eye UV Defense SPF30: Aντηλιακό ματιών που προστατεύει, διορθώνει και βελτιστοποιεί την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και του κινητού βλεφάρου. Ειδικά σχεδιασμένο για τη μοναδική δομή της πιο λεπτής και ευαίσθητης επιδερμίδας του ματιού, παρέχει ευρέως φάσματος SPF 30 χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Ενιαίες χρωστικές βελτιστοποιούν τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα τα ceramides θρέφουν την περιοχή, δημιουργώντας μια ιδανική βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Lierac Sunissime Soin Protecteur Yeux Anti-Age Global SPF 50: Αντηλιακό και αντιρυτιδικό Stick Ματιών Πολύ Υψηλής Προστασίας με 100% φυσικά φίλτρα στη σύνθεσή του που προσφέρει εξαιρετικά ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία ενώ το υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του  ενυδατώνει και λειαίνει την περιοχή.

Χείλη 

Avene Αντηλιακό στικ χειλιών SPF 50+:  Προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία στα ευαίσθητα χείλη. Πρόκειται για μία φροντίδα 2-σε-1 που προστατεύει και ενυδατώνει ταυτόχρονα. Περιέχει ένα σύστημα φίλτρων για πολύ ευρεία προστασία από τις UVB-UVA, αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με Προβιταμίνη Ε και Θειαλιδίνη για κυτταρική προστασία από το οξειδωτικό στρες και κερί μέλισσας, συστατικό γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Πρόσωπο 

Lancaster Sun Perfect Highlighting Primer SPF30: Ένα προϊόν κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν έναν γρήγορο, αποτελεσματικό τρόπο προετοιμασίας της επιδερμίδας για την έκθεση στον ήλιο και για την τοποθέτηση του μακιγιάζ. Λειτουργεί  ως αντηλιακό αλλά και βάση για το μακιγιάζ ενώ είναι εμπλουτισμένο με αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος, η αντιγηραντική του σύνθεση βοηθά στην αποτροπή της εμφάνισης ρυτίδων και δυσχρωμιών.

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30: Ορός  όρος με μεταλλικά στοιχεία, χρώμα που προσφέρει ήπια κάλυψη και SPF 30. Η σύνθεσή του περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου χωρίς χρήση νανοτεχνολογίας, μείγμα Υαλουρονικών Οξέων, φυτικό Σκουλένιο και Νιασιναμίδη που λειαίνουν τις λεπτές γραμμές. Δημιουργεί έναν φυσικό φραγμό στο πλαίσιο της περιποίησης της επιδερμίδας θωρακίζοντας την υγρασία.

Supergoop Glow Stick Sunscreen SPF50 PA++++: Ένα αντηλιακό που προσφέρει ενυδάτωση και χρησιμοποιείται παράλληλα ως highlighter για λάμψη σε πρόσωπο, ντεκολτέ και ώμους. Με Vegan σύνθεση και χωρίς γλουτένη είναι ιδανικό για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

 

 

TLIFE

Γιατί πρέπει να «χτίσεις» μια αντηλιακή συλλογή και ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Καιρός να αποχωριστείς (επιτέλους) τα κλειστά παπούτσια!

Ο καιρός φτιάχνει σιγά σιγά και το ανοιξιάτικο στιλ γίνεται σταδιακά και λίγο πιο καλοκαιρινό.Ένα βασικό βήμα από το χειμερινό ντύσιμο στο καλοκαιρινό είναι τα… ανοιχτά παπούτσια.Πέδιλα και mules είναι τώρα πρώτα σε επιλογές, αν σκέφτεσαι να αποχωριστείς επιτέλους τα κλειστά παπούτσια και να μπεις σε ένα πιο summer mood.

 

 

 

 

Tα πέδιλα σε neutral αποχρώσεις και χαμηλό τακούνι αποτελούν την τέλεια λύση για τις πρώτες σου εμφανίσεις και σίγουρα θα τα φορέσεις στο repeat όλη την σεζόν!

 

 

 

Τα κόκκινα πέδιλα, επίσης είναι αυτά που σιγά σιγά μπορείς να φορέσεις και να δώσεις colorfull αέρα στο look σου.

 

 

 

Επίσης τα κλασικά μαύρα δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα ενώ αυτά με τετράγωνο σχέδιο μπροστά, εξακολουθούν να είναι tοp trend.

 

Αnimal print και χαμηλό τακούνι για εσένα που απογειώνεις ένα basic look με το σωστό shoe trend.

 

Oι wedges φέτος κάνουν δυναμικό comeback.

 

 

 

 

Στα mules τα thong σχέδια τα σπάνε αυτή την σεζόν με τις fashionistas να τα φοράνε ήδη με urban looks.

 

 

 

Aλλά και τα κλασικά δερμάτινα mules αποτελούν ακόμη μία μεγάλη τάση και σίγουρα θα σε βολέψουν πολύ στα πρώτα σύνολα χωρίς κλειστά παπούτσια.

TLIFE
https://www.tlife.gr/moda/kairos-na-apoxoristeis-epitelous-ta-kleista-papoutsia/1516745/
Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ