Connect with us

ΟΜΟΡΦΙΑ

Big jeans: Το σχέδιο που θα σε μεταμορφώσει σε απόλυτο it girl

Το τζιν παντελόνι είναι το κομμάτι κλειδί για αυτή την μεταβατική περίοδο και το ρούχο που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις αν συνδυαστεί σωστά.

Αltuzzara/ Splash/Ideal Images

Η νέα τάση στο τζιν αυτή την σεζόν είναι το big jean! Αυτή η εκδοχή είναι χαλαρή και φαρδιά, ενώ αναδεικνύει μία ιδιαίτερη σιλουέτα. Για αυτό το καλοκαίρι τα τζιν μέχρι το πάτωμα που είναι ίσως και ένα νούμερο μεγαλύτερα, κυριαρχούν. Ένα σχέδιο που σίγουρα δίνει έξτρα άνεση στο ντύσιμο σου, αλλά και στιλ, εφόσον είναι το it jean που λατρεύουν τώρα όλες οι fashionistas.

Hailey Bieber/Splash/Ideal Images

Το κλειδί για να φοράτε αυτό το τζιν βρίσκεται στο παπούτσι. Την άνοιξη συνδυάζεται με chunky μποτάκια, ενώ το καλοκαίρι με platforms ή πέδιλα με τετράγωνο τακούνι. Παρόλα αυτά ένα ζευγάρι sneakers ή σαγιονάρες δεν λείπουν από τις επιλογές, δίνοντας στο σύνολο ένα πιο grunge mood.

Instagram @alexcarl

Με ένα τέτοιο τζιν αν θες να δημιουργήσεις ένα denim to denim σύνολο χρησιμοποίησε ένα εξίσου φαρδύ πουκάμισο.

Instagram @chiaraferragni

Η τάση εκτός από πολύ φαρδιά τζιν τα θέλει σε κάποια σχέδια και χαμηλοκάβαλα που δίνουν ακόμη πιο 00s style.

Instagram @coletteandlili

Τα χρώματα εκτός από κλασικό μπλε μπορούν να ειναι και πιο ανοιχτά ή ακόμη και με σχέδια τύπου tie dye.

Instagram @lara_bsmnn

Το χαλαρό στιλ που έχει αυτό το τζιν συνδυάζεται με χαλαρό στιλ και στα top.

Instagram @mimimoocher

Αν σου είναι πολύ μακρύ μπορείς να γυρίσεις το ρεβέρ και να δώσεις new shape στο τζιν σου.

Splash/Ideal Images

Τα αρβιλάκια και τα suede σακάκια δίνουν στο τζιν αυτό ένα 70s mood που το απογειώνει.

Instagram @thecarolinelin

Μπορείς να του δώσεις ένα πιο σοφιστικέ ύφος συνδυάζοντας το με pointy shoes.

Instagram @ya_______i

Το χαλαρό στιλ του big jean συνδυάζεται άψογα με sneakers.

Instagram @ya_______i

Tα it girls φοράνε τώρα το big jean με black jacket και ζώνη σε 90s style.

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Γιατί πρέπει να «χτίσεις» μια αντηλιακή συλλογή και ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι

H χρήση του αντηλιακού, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι κανόνας απαράβατος. Τα οφέλη του δείκτη προστασίας είναι πολλά και τόσο δερματολόγοι όσο και facialists μας τα υπενθυμίζουν όσο πιο συχνά γίνεται. Εκτός από τον βασικό του ρόλο που είναι η προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία βοηθά επίσης στην υπερμελάγχρωση, εξουδετερώνει τα σημάδια που προκαλεί η περιβαλλοντική ρύπανση και οι υπόλοιποι εξωτερικοί παράγοντες ενώ προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα ώστε να μην αντιδρά στις επιθέσεις. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο ή τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην καθημερινή περιποίηση είναι η χρήση αντηλιακού ευρέος φάσματος. Είναι το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας αμέσως μετά την ενυδάτωση και πριν την εφαρμογή του φον ντε τεν. Συνιστούν αντηλιακό ευρέος φάσματος με ελάχιστο SPF30.

Πώς επιλέγεις το σωστό αντηλιακό 

Βασική προϋπόθεση πριν επιλέξεις το αντηλιακό σου είναι να γνωρίζεις τον τύπο αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Αν για παράδειγμα το δέρμα σου είναι ξηρό χρειάζεσαι προϊόν σε μορφή κρέμας που προσφέρει εκτός από προστασία, πλούσια και βαθιά ενυδάτωση. Αν πάλι έχεις λιπαρό, το προϊόν που σου ταιριάζει δεν περιέχει έλαια και προσφέρει ματ φινίρισμα. Η ενυδατική κρέμα με χρώμα και SPF σε προστατεύει και από το μπλε φως αλλά έχεις ευαίσθητο ή με τάση ακμής δέρμα καλό είναι να χρησιμοποιείς κλασικό αντηλιακό χωρίς χρώμα ή ακόμη καλύτερα να ζητήσεις τη γνώμη δερματολόγου. 

Και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σου αποκαλύψω την άποψη των ειδικών που προτείνουν να αποκτήσεις μια συλλογή αντηλιακών αν θέλεις να νοιώθεις απόλυτη ασφάλεια από την ακτινοβολία και παράλληλα να δείχνει το δέρμα σου άψογο. 

Αν φοράς μακιγιάζ καθημερινά θα χρειαστείς προϊόν με ματ βάση. Αν πάλι είσαι “no make up” τύπος στοχεύεις στη σωστή ενυδάτωση. Και συνεχίζουν: Το αντηλιακό χειλιών είναι απαραίτητο από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο μιας και πρόκειται για μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μάτια. Ένα απαλό αντηλιακό σε μορφή στικ είναι κατάλληλο και για την περιοχή των ματιών όπως επίσης και των αυτιών που σχεδόν πάντα ξεχνάς. 

Το κλασικό αντηλιακό προσώπου είναι ήδη στο νεσεσέρ σου.

Στη συνέχεια εκείνα που θα ολοκληρώσουν τη συλλογή σου ανάλογα με τις καθημερινές σου συνήθειες. 

 

Μάτια

Skin Ceuticals Mineral Eye UV Defense SPF30: Aντηλιακό ματιών που προστατεύει, διορθώνει και βελτιστοποιεί την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και του κινητού βλεφάρου. Ειδικά σχεδιασμένο για τη μοναδική δομή της πιο λεπτής και ευαίσθητης επιδερμίδας του ματιού, παρέχει ευρέως φάσματος SPF 30 χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Ενιαίες χρωστικές βελτιστοποιούν τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα τα ceramides θρέφουν την περιοχή, δημιουργώντας μια ιδανική βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Lierac Sunissime Soin Protecteur Yeux Anti-Age Global SPF 50: Αντηλιακό και αντιρυτιδικό Stick Ματιών Πολύ Υψηλής Προστασίας με 100% φυσικά φίλτρα στη σύνθεσή του που προσφέρει εξαιρετικά ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία ενώ το υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του  ενυδατώνει και λειαίνει την περιοχή.

Χείλη 

Avene Αντηλιακό στικ χειλιών SPF 50+:  Προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία στα ευαίσθητα χείλη. Πρόκειται για μία φροντίδα 2-σε-1 που προστατεύει και ενυδατώνει ταυτόχρονα. Περιέχει ένα σύστημα φίλτρων για πολύ ευρεία προστασία από τις UVB-UVA, αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με Προβιταμίνη Ε και Θειαλιδίνη για κυτταρική προστασία από το οξειδωτικό στρες και κερί μέλισσας, συστατικό γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Πρόσωπο 

Lancaster Sun Perfect Highlighting Primer SPF30: Ένα προϊόν κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν έναν γρήγορο, αποτελεσματικό τρόπο προετοιμασίας της επιδερμίδας για την έκθεση στον ήλιο και για την τοποθέτηση του μακιγιάζ. Λειτουργεί  ως αντηλιακό αλλά και βάση για το μακιγιάζ ενώ είναι εμπλουτισμένο με αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος, η αντιγηραντική του σύνθεση βοηθά στην αποτροπή της εμφάνισης ρυτίδων και δυσχρωμιών.

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30: Ορός  όρος με μεταλλικά στοιχεία, χρώμα που προσφέρει ήπια κάλυψη και SPF 30. Η σύνθεσή του περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου χωρίς χρήση νανοτεχνολογίας, μείγμα Υαλουρονικών Οξέων, φυτικό Σκουλένιο και Νιασιναμίδη που λειαίνουν τις λεπτές γραμμές. Δημιουργεί έναν φυσικό φραγμό στο πλαίσιο της περιποίησης της επιδερμίδας θωρακίζοντας την υγρασία.

Supergoop Glow Stick Sunscreen SPF50 PA++++: Ένα αντηλιακό που προσφέρει ενυδάτωση και χρησιμοποιείται παράλληλα ως highlighter για λάμψη σε πρόσωπο, ντεκολτέ και ώμους. Με Vegan σύνθεση και χωρίς γλουτένη είναι ιδανικό για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

 

 

TLIFE

Γιατί πρέπει να «χτίσεις» μια αντηλιακή συλλογή και ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Καιρός να αποχωριστείς (επιτέλους) τα κλειστά παπούτσια!

Ο καιρός φτιάχνει σιγά σιγά και το ανοιξιάτικο στιλ γίνεται σταδιακά και λίγο πιο καλοκαιρινό.Ένα βασικό βήμα από το χειμερινό ντύσιμο στο καλοκαιρινό είναι τα… ανοιχτά παπούτσια.Πέδιλα και mules είναι τώρα πρώτα σε επιλογές, αν σκέφτεσαι να αποχωριστείς επιτέλους τα κλειστά παπούτσια και να μπεις σε ένα πιο summer mood.

 

 

 

 

Tα πέδιλα σε neutral αποχρώσεις και χαμηλό τακούνι αποτελούν την τέλεια λύση για τις πρώτες σου εμφανίσεις και σίγουρα θα τα φορέσεις στο repeat όλη την σεζόν!

 

 

 

Τα κόκκινα πέδιλα, επίσης είναι αυτά που σιγά σιγά μπορείς να φορέσεις και να δώσεις colorfull αέρα στο look σου.

 

 

 

Επίσης τα κλασικά μαύρα δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα ενώ αυτά με τετράγωνο σχέδιο μπροστά, εξακολουθούν να είναι tοp trend.

 

Αnimal print και χαμηλό τακούνι για εσένα που απογειώνεις ένα basic look με το σωστό shoe trend.

 

Oι wedges φέτος κάνουν δυναμικό comeback.

 

 

 

 

Στα mules τα thong σχέδια τα σπάνε αυτή την σεζόν με τις fashionistas να τα φοράνε ήδη με urban looks.

 

 

 

Aλλά και τα κλασικά δερμάτινα mules αποτελούν ακόμη μία μεγάλη τάση και σίγουρα θα σε βολέψουν πολύ στα πρώτα σύνολα χωρίς κλειστά παπούτσια.

TLIFE
https://www.tlife.gr/moda/kairos-na-apoxoristeis-epitelous-ta-kleista-papoutsia/1516745/
Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Lemon Nails: Είναι το μανικιούρ που κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού

Το κίτρινο χρώμα είναι αισιόδοξο, χαρούμενο, super λαμπερό και ιδανικό για το επόμενο μανικιούρ σου. Κι αν σκέφτεσαι την απόχρωση, οι experts αποκαλύπτουν ότι τα lemon nails είναι η μεγαλύτερη τάση κι εκείνα που κηρύσσουν την έναρξη του καλοκαιριού. Οι τολμηρές θα ζητήσουν από τη nail artist να σχεδιάσει μικροσκοπικά λεμόνια.

Οι υπόλοιπες απλώνουν την ζωηρή απόχρωση σε όλη την επιφάνεια των νυχιών ενώ εκείνες που παραμένουν πιστές τα minimal looks θα σχηματίσουν μια λεπτή γραμμή στα tips με το κατάλληλο κίτρινο χρώμα.

 

Μια απόχρωση που κινείται με μοναδική ισορροπία ανάμεσα στο παστέλ και το lemon yellow και είναι ιδανική για όλα τα μήκη νυχιών.

 

Skinny french mani. Κομψό και λαμπερό.

 

Ζουμερά, ζωηρά λεμόνια που θα αναβαθμίσουν το beauty look με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

 

Η Selena Gomez έχει ήδη υιοθετήσει ένα υπέροχο butter yellow μανικιούρ.

 

Minimal neon stripes.

 

Floral που συνδυάζεται με ένα ξεχωριστό french manicure.

 

Emojis. Παιχνιδιάρικα και κατάλληλα για εσένα που έχεις χιούμορ ακόμη και στα beauty looks.

 

Καλοκαιρινοί κυματισμοί και glitter.

 

Yellow graphic animal print.

 

 

TLIFE

Lemon Nails: Είναι το μανικιούρ που κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ