Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι – «Με είχε στηρίξει πάρα πολύ»

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από την ζωή την Δευτέρα 12/6 ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης. Η Χριστίνα Παππά, η οποία διατηρούσε άψογες σχέσεις μαζί του, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και στην στήριξη που είχε δείξει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ίδια όταν βρισκόταν στην Ιταλία.

«Είχαμε γνωριστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας υπέροχος άνθρωπος, πανέξυπνος επιχειρηματίας, σπουδαίος πολιτικός, ήταν γλυκίτατος, είχε χιούμορ. Είναι στενάχωρο σαν γεγονός, γιατί όταν έχει γνωρίσει έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο με τόσο μεγάλη καρδιά, δεν γίνεται παρά να σε λυπεί το γεγονός.

Κάναμε αρκετή παρέα, γιατί εγώ δεν έχανα ποτέ παιχνίδι της Μίλαν. Γενικότερα με είχε στηρίξει πάρα πολύ και εμένα και μια εταιρεία τότε που είχα στο εξωτερικό. Εγώ τους ένιωθα και τους νιώθω όλους οικογένειά μου γιατί με είχαν βοηθήσει πολύ. Εχθές όταν το έμαθα ειλικρινά στενοχωρήθηκα γιατί ήταν ξαφνικό. Να είναι καλά εκεί που πήγε», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός συνέχισε: «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον κόσμο. Εμένα μου αρέσει οι πολιτικοί να είναι κοντά στον κόσμο και να δέχονται και την κριτική και το χιούμορ και όλα. Ο πόλεμος που δεχόταν για την προσωπική του ζωή ήταν αστείος, γιατί το να έχεις σχέσεις με ενήλικες γυναίκες δεν είναι κακό. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει». 

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkcenoro7&playlistId=v-ctbc40xwf42h

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αθηνά Οικονομάκου: «Ίσως αν ο χωρισμός είχε επέλθει μήνες πριν, όντως τώρα χαμογελάς»

Τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από τις πασχαλινές της διακοπές σχολίασαν στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου. Στα στιγμιότυπα, η ηθοποιός που ανακοίνωσε πρόσφατα το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Πολύ χαρούμενη κι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η Αθηνά Οικονομάκου. Το λέω γιατί είναι οι πρώτες φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει μετά την ανακοίνωση. Πάντως είναι γεγονός, επειδή δεν ξέρουμε πολλά από όσα συμβαίνουν, δηλαδή αν το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και μήνες και προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο ενδεχομένως να επανασυνδεθεί, ίσως και γι’ αυτό να νιώθει τόσο άνετα να είναι εξωστρεφείς. Γιατί αλλιώς, το να είναι τόσο νωπό κάτι σε σχέση με το πότε το μάθαμε εμείς και να είναι τόσο καλά…».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Ξέρεις τι νιώθω; Ότι καμιά φορά στις φωτογραφίες φοράς και το καλύτερό σου χαμόγελο, δηλαδή θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση σε όλα αυτά και ίσως αν ο χωρισμός έχει επέλθει μήνες πριν όντως τώρα χαμογελάς. Αν είχε γίνει χθες, προχθές, δε μπορείς να είσαι τόσο (χαρούμενος). Δε θα ανέβαζε φωτογραφίες, θα λέγαμε δεν ανεβάζει. Αν ανέβαζε σκυθρωπή, θα λέγαμε ότι παριστάνει στενοχωρημένη».

TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αθηνά Οικονομάκου: «Ίσως αν ο χωρισμός είχε επέλθει μήνες πριν, όντως τώρα χαμογελάς»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» για Θανάση Αλευρά – Ζερόμ Καλούτα – «Ήταν αδιάβαστοι, έκαναν λάθη και ανατρίχιαζα»

Τα λάθη που έκαναν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα στην εκφώνηση του α’ ημιτελικού της Eurovision σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα έκαναν συνεχή λάθη που δηλώνουν έλλειψη ευφυίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη Eurovision, ακόμα και σε αυτά που διάβαζαν έκαναν λάθη δηλαδή τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, σχολίασε: «Εδώ μιλάμε για το ένα λάθος μετά το άλλο, το οποίο δεν αντιλαμβάνονταν. Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας. Ή θα πάρουν κάποιον που θα γνωρίζει τη Eurovision, όπως η Πασχαλίδου και ο Καπουτζίδης ή αν πάρουν κάποιο καινούργιο, να κάτσουν να μελετήσουν να μάθουν τα πάντα να μην κάνουν άκομψο και ηλίθιο χιούμορ. Τι σχέση έχει η Eurovision με τη Euroleague; Μετά άλλη χώρα έλεγε ο ένας, άλλη ο άλλος. Δεν επιτρέπεται να πας εκεί και να μην ξέρεις τι είναι το Big Five».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε σε έντονο ύφος: «Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι… Εγώ συγχωρώ και το κακό χιούμορ και το λάθος στα σαρδάμ, αλλά το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ. Ήταν αδιάβαστοι. Πήραν μία δουλειά, πληρώθηκαν ή δεν πληρώθηκαν δεν το γνωρίζω… Θέλουμε από αυτούς τους ανθρώπους να είναι διαβασμένοι! Αν τώρα είναι γνώστες και φίλοι της Eurovision, ακόμα καλύτερα! Χθες, όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα».

 

YouTube video player
TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/giorgos-liagkas-kolafos-gia-thanasi-aleyra-zerom-kalouta-itan-adiavastoi-ekanan-lathi-kai-anatrixiaza/1514385/
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα μετά τη δεύτερη πρόβα

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2024 πραγματοποίησε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της στη σκηνή του Malmo Arena. Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της τα έδωσαν, με τις εικόνες και το σχετικό βίντεο να κάνουν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας με το «Ζάρι» και καθώς όλες οι χώρες περνούν από την εντυπωσιακή σκηνή της Eurovision, οι αποδόσεις στα γραφεία στοιχημάτων παίρνουν «φωτιά».

Η Ελλάδα, που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μέχρι την 7η θέση, υποχώρησε από την 8η στην 9η θέση, με την Ιρλανδία να συνεχίζει το εντυπωσιακό της πλασάρισμα ολοένα ψηλότερα.

Ωστόσο, εντυπωσιακή ήταν η επάνοδος της Κροατίας στην πρώτη θέση των στοιχημάτων μετά από κάποιες εβδομάδες και το μέχρι πρότινος απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision, Ελβετία, να περνά στη δεύτερη θέση. Η λαμπερή πρόβα της Ουκρανίας την ανέβασε από την 5η στην 3η θέση των προγνωστικών, με την Ιταλία να ακολουθεί τέταρτη και την Ολλανδία να υποχωρεί σημαντικά στην 5η θέση.

Με πληροφορίες από zappIT

TLIFE

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα μετά τη δεύτερη πρόβα

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ