Connect with us

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ψηλά τακούνια: Tα must have σχέδια του καλοκαιριού

Κάθε καλοκαίρι όλες μπαίνουμε στην διαδικασία των αγορών. Νέα ρούχα, νέα αξεσουάρ, νέα fashion items που θα μας ανανεώσουν και θα δώσουν στο στιλ μας πιο fashionale ύφος.

Με τόση όμως πληροφορία από τα media και τα social, πλέον είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις σε “it” κομμάτια που έχουν αξία τόσο την τρέχουσα σεζόν, αλλά θα δώσουν στο δικό σου προσωπικό στιλ αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

Έτσι σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στα πιο ωραία παπούτσια της σεζόν. Ναι φίλη μου πήγα στην αγορά, είδα, τσέκαρα και σου έφτιαξα ένα απολαυστικό ρεπορτάζ που τα έχει όλα: Πέδιλα, mules, πλατφόρμες, όλα ψηλοτάκουνα! Έτσι θα δεις, θα εμπνευστείς βλέποντας τα σχέδια που προτείνουν shoe brands αλλά και μεγάλοι οίκοι, ώστε να  είσαι έτοιμη για ένα ποιοτικό shopping, βρίσκοντας το σχέδιο που ταιριάζει στο δικό στιλ και το δικό σου budget!

Enjoy

Wedge H&M 37.99€

Πέδιλο Μarks & Spencer  39.99€

Πέδιλο Adam’s Shoes 49€

Πέδιλο Adam’s Shoes 52€

Μules Εnvie Shoes 69.90€

Πέδιλο Michael Kors Kalogirou 108€

Μules Τed Baker 165€

Platform πέδιλο Kurt Geiger 300€

Πέδιλο Jacquemus 580€

Πέδιλο Bottega Veneta 690€

Πέδιλο Christian Louboutin 695€

Μules Gucci 720€

Πέδιλο The Attico Kalogirou 770€

Μules Valentino 790€

Platform πέδιλο Jimmy Choo 825€

Platform  Prada 1050€

Πέδιλο Ferragamo 1050€

Πέδιλο Balenciaga 1090€

Μules Chanel 1300€

Πέδιλο Saint Laurent 1690€

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτή είναι η ιδανική δίαιτα για να απομακρύνεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου

Μετά τις γιορτές αλλά και το χειμώνα ο οργανισμός “γεμίζει” με τοξικές ουσίες που δεν αφήνουν το σώμα να λειτουργήσει σωστά με αποτέλεσμα να παίρνεις βάρος. Τώρα, τον τελευταίο μήνα της άνοιξης κι ένα βήμα πριν το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος να ακολουθήσεις ένα διατροφικό πλάνο αποτοξίνωσης.

Η αγαπημένη μας Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Γεωργίας Καπώλη, είναι και πάλι εδώ για να σου εξηγήσει όλα όσα έχουν να κάνουν με τις τοξίνες και να προτείνει ταυτόχρονα τη δίαιτα που θα σε βοηθήσει. 

Τι ακριβώς είναι η αποτοξίνωση;

Επί της ουσίας η αποτοξίνωση αφορά οτιδήποτε σχετικό με την αφαίρεση του «φόρτου» από το πεπτικό σύστημα, έτσι ώστε τα όργανα να μπορούν να εξαλείψουν τις αποθηκευμένες τοξίνες και τα απόβλητα. Μια αποτοξίνωση ή ο προτιμότερος όρος «διατροφική αποτοξίνωση» περιλαμβάνει γενικά ένα χρονικό διάστημα που να επιτρέπει την αποτοξίνωση του σώματος και τις διαδικασίες εξάλειψης τοξικών ουσιών δίνοντας την ευκαιρία στο σώμα να αποκαταστήσει τη βέλτιστη λειτουργία του. Η διαδικασία περιλαμβάνει συνήθως την ενσωμάτωση πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά φρέσκων τροφίμων, φρέσκους χυμούς.

Πώς ξέρω εάν πράγματι χρειάζομαι την αποτοξίνωση ή όχι;

Κάποια τυπικά συμπτώματα που υπογραμμίζουν την ανάγκη της αποτοξίνωσης περιλαμβάνουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, το «φούσκωμα» στην κοιλιά, τα σπυράκια που δεν φεύγουν, τη μειωμένη ελαστικότητα του δέρματος, τη δύσοσμία, την πρωινή ναυτία, την δυσκολία να χάσετε βάρος, τους πονοκεφάλους και τις αϋπνίες.

Βασικές αρχές διατροφής για αποτοξίνωση.

Donts/πρόσεχε τα:

  • Aλκοόλ
  • Zάχαρη
  • Aλάτι
  • Kάπνισμα
  • Eπεξεργασμένα τρόφιμα & junk food διότι περιέχουν χαμηλά επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών, ενώ είναι πλούσια σε συντηρητικά και άλλες επιβλαβή ουσίες.
  • Kορεσμένο λίπος από το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα γαριδάκια και τα γλυκά, βούτυρο, μαγιονέζα

Το top 10 των τροφίμων που αποτοξινώνουν τον οργανισμό 

  1.  Εσπεριδοειδή, μπρόκολο, φράουλες, αντίδια, παντζάρια, ντομάτες, κάρδαμο, μούρα: Είναι πλούσια στην πολύτιμη βιταμίνη C, που βοηθάει τον οργανισμό να παράγει γλουταθειόνη μια ουσία του ήπατος που απομακρύνει τις τοξίνες.
  2. Μην ξεχνάς την αγκινάρα: Τα δύο βασικά συστατικά της αγκινάρας είναι η σιλυμαρίνη και η κυναρίνη. Η σιλυμαρίνη είναι μία ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία, η οποία καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στο οργανισμό μας. Επίσης η σιλυμαρίνη έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί υγιές το ήπαρ . Το δεύτερο σημαντικό συστατικό της αγκινάρας η κυναρίνη διεγείρει την παραγωγή και έκκριση χολής και έτσι βελτιώνονται τα συμπτώματα των γαστρεντερικών προβλημάτων, όπως κοιλιακός πόνος, ναυτία, διάρροια ή δυσκοιλιότητα. Η κατανάλωση αγκινάρας αλλά και αφεψημάτων με εκχυλίσματα αγκινάρας, έχει διαπιστωθεί ότι έχουν αποτοξινωτική δράση, χάρη στη διουρητική δράση τους.
  3. Φασόλια σόγιας & αυγά: Είναι πλούσια σε λεκιθίνη, ένα σημαντικό συστατικό για τη λειτουργία του ήπατος και απαραίτητη για την καλή λειτουργία της χολής.
  4. Σκόρδο: Έχει αντισηπτική και αντιική δράση, λόγω της αυξημένης του περιεκτικότητας σε αλυσίνη. Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των ηπατικών ενζύμων και στη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Συστήνεται να καταναλώνεται ωμό.
  5. Λαχανάκια Βρυξελών: Το σύνολο των αντιοξειδωτικών και φυτικών ινών που περιέχουν τονώνουν τη λειτουργία του ήπατος (συκωτιού), το οποίο έχει σημαντικό ρόλο στην αποτοξίνωση του οργανισμού, μιας και μέσω αυτού ποικίλες τοξίνες μεταβολίζονται σε ακίνδυνα για τον οργανισμό προϊόντα, τα οποία στη συνέχεια απεκκρίνονται στην χολή ή στα ούρα.
  6. Παντζάρια: Ένα από τα σπουδαιότερα λαχανικά για την αποτοξίνωση του οργανισμού από τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες, εφόσον βοηθάει το συκώτι να μεταβολίσει τα λιπαρά και τον οργανισμό να απαλλαγεί από τις τοξίνες του.
  7. Αβοκάντο, πορτοκάλι, ξηροί καρποί, πίτουρο, σύκα, δαμάσκηνα, μπανάνα, πατάτες βραστές, ντομάτα ωμή, πιπεριές πράσινες ωμές, φασόλια, πράσο βρασμένο: Λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας της σε κάλιο, μειώνουν την κατακράτηση υγρών, αυξάνοντας τη διούρηση και αποβάλλοντας τοξίνες από τον οργανισμό.
  8. Τρόφιμα ολικής αλέσεως (δημητριακά, ζυμαρικά, καστανό ρύζι, φαγόπυρο): Η αυξημένη περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες  καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και ευνοεί την καλή λειτουργία του εντέρου. Το φαγόπυρο μπορούμε να το βρούμε ωμό (βράζεται όπως το ρύζι σε αναλογία 1 φλιτζάνι φαγόπυρου προς 2 φλιτζάνια νερό), σε μορφή αλευριού, αλλά και φρυγανισμένο (ονομάζεται Kasha).
  9. Γιαούρτι: Είναι πλούσιο σε προβιοτικούς οργανισμούς, που επιδρούν θετικά στο πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Παρότι αναπαράγονται στον ανθρώπινο οργανισμό, εντούτοις διάφοροι παράγοντες, όπως το στρες, η κακή διατροφή και οι ασθένειες μειώνουν τον αριθμό τους στο ανθρώπινο σώμα.
  10. Ρόκα: Το πράσινο χρώμα της μαρτυρά το αυξημένο περιεχόμενο σε χλωροφύλλη και μαγνήσιο, τα οποία ενισχύουν τη σωστή λειτουργία πάνω από 300 μεταβολικών δράσεων στον οργανισμό. Επίσης, η χλωροφύλλη προστατεύει από τις αφλατοξίνες, που συχνά συναντώνται σε μουχλιασμένα δημητριακά και όσπρια, και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στο γενετικό υλικό (DNA) και στο συκώτι.

*Μαζί με  κάθε μεσημεριανό να πίνετε πριν και μετά 1 ποτήρι πράσινο τσάι

Η ΔΙΑΙΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα 1,5 % & 4 κ.σ. νιφάδες δημητριακών ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, 1κ.γ. λιναρόσπορο, καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 5 φράουλες  & 10 ανάλατα αμύγδαλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Αγκινάρες αλά πολίτα, 4-6 ελιές, 1 μερίδα τυρί

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 2αποξ. βερίκοκα

ΒΡΑΔΥ: 2 καλαμάκια κοτόπουλο & σαλάτα χόρτα & 1 φέτα ψωμί

ΤΡΙΤΗ:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 αυγό βραστό & 2 ρυζογκοφρέτες & 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 2 φέτες ανανά

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Μακαρόνια ολική αλέσεως με σάλτσα ντομάτας & 1 μερίδα τυρί & 6 ελιές & σαλάτα χόρτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1φλ. κεφίρ & 5 φράουλες

ΒΡΑΔΥ: Μανιτάρια ψητά & σαλάτα ρόκα- αβοκάντο & 1κ.γ. λιναρόσπορο ή σουσάμι & μπαλσάμικο

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα 1,5 % & 4 κ.σ. νιφάδες δημητριακών ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, 1κ.γ. λιναρόσπορο, καφές  στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 10 κεράσια & 10 ανάλατα κάσιους

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα Σαρδέλες ψητές, 1 πατάτα βραστή & παντζάρια & 6 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Smoothieμε ρόφημα αμυγδάλου ή κεφίρ & 1 μπανάνα

ΒΡΑΔΥ: Τορτίγια ολικής με τυρί & σαλάτα ρόκα-καρότο- αβοκάντο

ΠΕΜΠΤΗ:

ΠΡΩΙΝΟ: 2 ρυζογκοφρέτες με 1κ.γλ. ταχίνι ολικής αλέσεως με μέλι & 1 ποτήρι γάλα 1,5 %, Καφές στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 ακτινίδιο & 10 ανάλατα αμύγδαλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα φακές & 1 αυγό βραστό & 4 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι με κανέλα & 2 φέτες ανανά

ΒΡΑΔΥ: Μανιτάρια ψητά & σαλάτα ρόκα & αβοκάντο & κρητική γραβιέρα light

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα 1,5 % & 4 κ.σ. νιφάδες δημητριακών ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, 1κ.γ. λιναρόσπορο, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 10 κεράσια & 10 ανάλατοι ξηροί καρποί

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα Μπιφτέκια γαλοπούλας με παντζάρια

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Smoothie με κεφίρ ή ρόφημα αμυγδάλου & μπανάνα

ΒΡΑΔΥ: Τορτίγια ολικής & ανθότυρο & σαλάτα ρόκα-καρότο- αβοκάντο

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΡΩΙΝΟ: 2 παξιμάδια κρίθινα ολικής αλέσεως & 1κ.γλ. φυστικοβούτυρο & 1 ποτήρι γάλα 1,5 %, Καφές στιγμιαίος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ & 10 ανάλατα αμύγδαλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: γεμιστές πιπεριές με  καστανό ρύζι, 1 μερίδα τυρί & 4 ελιές

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι 2% & 2 βερίκοκα & κανέλα

ΒΡΑΔΥ: 1 αυγό βραστό & τυρί & σαλάτα καρότο – ρόκα & αβοκάντο & κρητική γραβιέρα light

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα & 1 μπάρα δημητριακών ολικής αλέσεως με σιτάρι & βρόμη, Καφές στιγμιαίος

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 6-8 ανάλατα αμύγδαλα & 3 αποξηραμένα σύκα &  1 φλ. ρόφημα κρόκου Κοζάνης

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 μερίδα Κοτόπουλο ψητό & παντζάρια, ψητή γλυκοπατάτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 2 cream crackers σίκαλης & κρητική γραβιέρα light

ΒΡΑΔΥ: 1 γιαούρτι 2% & 1 κ.γλ. μέλι & κανέλα & 1 μήλο.

TLIFE

Αυτή είναι η ιδανική δίαιτα για να απομακρύνεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Dad bob: Είναι η τάση που προτείνουν οι celebrity hairstylists το φετινό καλοκαίρι

Γνωρίζεις ήδη ότι το bob είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Ένα κούρεμα με απίθανη εξέλιξη μέσα στις δεκαετίας κι εκείνο που λατρεύουν οι Γαλλίδες από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Και τώρα, στην εποχή των social media είναι ακόμη πιο εύκολο να ανακαλύπτουμε τις τάσεις στο bob που κάθε σεζόν μας αφήνουν άφωνες.

Stars, super models και it girls έχουν κόψει τα μαλλιά τους σε bob. Ακόμη κι εκείνες που έμειναν πιστές για χρόνια στα μακριά, κυματιστά τους μαλλιά. Οι celebrity hairstylist, με τη σειρά τους, δημιουργούν τέλεια bob με τελευταίο στη σειρά το “Dad Bob“.

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Τι είναι το “dad bob”

Ουσιαστικά είναι ελαφρώς μακρύτερο από το κλασικό french bob ή το jawbone. Τα μαλλιά έχουν τέλεια κίνηση και φόρμα που θυμίζει πολύ το 90’s look με χαλαρή και άνετη όψη. Όσον αφορά στο μήκος κινείται ανάμεσα στο πηγούνι και την κλείδα που σημαίνει ότι ναι μεν θεωρείται ένα κοντό κούρεμα αλλά παράλληλα είναι ευέλικτο στο styling που σημαίνει ότι μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα κομψό half up ή να το αναβαθμίσεις με αξεσουάρ όπως κορδέλες και pins. Σε αντίθεση με άλλα bob styles, το συγκεκριμένο ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου αλλά και τύπους μαλλιών.  

 

An

 

An

 

TLIFE

Dad bob: Είναι η τάση που προτείνουν οι celebrity hairstylists το φετινό καλοκαίρι

 

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Γιατί πρέπει να «χτίσεις» μια αντηλιακή συλλογή και ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι

H χρήση του αντηλιακού, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι κανόνας απαράβατος. Τα οφέλη του δείκτη προστασίας είναι πολλά και τόσο δερματολόγοι όσο και facialists μας τα υπενθυμίζουν όσο πιο συχνά γίνεται. Εκτός από τον βασικό του ρόλο που είναι η προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία βοηθά επίσης στην υπερμελάγχρωση, εξουδετερώνει τα σημάδια που προκαλεί η περιβαλλοντική ρύπανση και οι υπόλοιποι εξωτερικοί παράγοντες ενώ προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα ώστε να μην αντιδρά στις επιθέσεις. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο ή τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην καθημερινή περιποίηση είναι η χρήση αντηλιακού ευρέος φάσματος. Είναι το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας αμέσως μετά την ενυδάτωση και πριν την εφαρμογή του φον ντε τεν. Συνιστούν αντηλιακό ευρέος φάσματος με ελάχιστο SPF30.

Πώς επιλέγεις το σωστό αντηλιακό 

Βασική προϋπόθεση πριν επιλέξεις το αντηλιακό σου είναι να γνωρίζεις τον τύπο αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Αν για παράδειγμα το δέρμα σου είναι ξηρό χρειάζεσαι προϊόν σε μορφή κρέμας που προσφέρει εκτός από προστασία, πλούσια και βαθιά ενυδάτωση. Αν πάλι έχεις λιπαρό, το προϊόν που σου ταιριάζει δεν περιέχει έλαια και προσφέρει ματ φινίρισμα. Η ενυδατική κρέμα με χρώμα και SPF σε προστατεύει και από το μπλε φως αλλά έχεις ευαίσθητο ή με τάση ακμής δέρμα καλό είναι να χρησιμοποιείς κλασικό αντηλιακό χωρίς χρώμα ή ακόμη καλύτερα να ζητήσεις τη γνώμη δερματολόγου. 

Και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σου αποκαλύψω την άποψη των ειδικών που προτείνουν να αποκτήσεις μια συλλογή αντηλιακών αν θέλεις να νοιώθεις απόλυτη ασφάλεια από την ακτινοβολία και παράλληλα να δείχνει το δέρμα σου άψογο. 

Αν φοράς μακιγιάζ καθημερινά θα χρειαστείς προϊόν με ματ βάση. Αν πάλι είσαι “no make up” τύπος στοχεύεις στη σωστή ενυδάτωση. Και συνεχίζουν: Το αντηλιακό χειλιών είναι απαραίτητο από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο μιας και πρόκειται για μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μάτια. Ένα απαλό αντηλιακό σε μορφή στικ είναι κατάλληλο και για την περιοχή των ματιών όπως επίσης και των αυτιών που σχεδόν πάντα ξεχνάς. 

Το κλασικό αντηλιακό προσώπου είναι ήδη στο νεσεσέρ σου.

Στη συνέχεια εκείνα που θα ολοκληρώσουν τη συλλογή σου ανάλογα με τις καθημερινές σου συνήθειες. 

 

Μάτια

Skin Ceuticals Mineral Eye UV Defense SPF30: Aντηλιακό ματιών που προστατεύει, διορθώνει και βελτιστοποιεί την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και του κινητού βλεφάρου. Ειδικά σχεδιασμένο για τη μοναδική δομή της πιο λεπτής και ευαίσθητης επιδερμίδας του ματιού, παρέχει ευρέως φάσματος SPF 30 χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Ενιαίες χρωστικές βελτιστοποιούν τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα τα ceramides θρέφουν την περιοχή, δημιουργώντας μια ιδανική βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Lierac Sunissime Soin Protecteur Yeux Anti-Age Global SPF 50: Αντηλιακό και αντιρυτιδικό Stick Ματιών Πολύ Υψηλής Προστασίας με 100% φυσικά φίλτρα στη σύνθεσή του που προσφέρει εξαιρετικά ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία ενώ το υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του  ενυδατώνει και λειαίνει την περιοχή.

Χείλη 

Avene Αντηλιακό στικ χειλιών SPF 50+:  Προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία στα ευαίσθητα χείλη. Πρόκειται για μία φροντίδα 2-σε-1 που προστατεύει και ενυδατώνει ταυτόχρονα. Περιέχει ένα σύστημα φίλτρων για πολύ ευρεία προστασία από τις UVB-UVA, αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με Προβιταμίνη Ε και Θειαλιδίνη για κυτταρική προστασία από το οξειδωτικό στρες και κερί μέλισσας, συστατικό γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Πρόσωπο 

Lancaster Sun Perfect Highlighting Primer SPF30: Ένα προϊόν κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν έναν γρήγορο, αποτελεσματικό τρόπο προετοιμασίας της επιδερμίδας για την έκθεση στον ήλιο και για την τοποθέτηση του μακιγιάζ. Λειτουργεί  ως αντηλιακό αλλά και βάση για το μακιγιάζ ενώ είναι εμπλουτισμένο με αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος, η αντιγηραντική του σύνθεση βοηθά στην αποτροπή της εμφάνισης ρυτίδων και δυσχρωμιών.

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30: Ορός  όρος με μεταλλικά στοιχεία, χρώμα που προσφέρει ήπια κάλυψη και SPF 30. Η σύνθεσή του περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου χωρίς χρήση νανοτεχνολογίας, μείγμα Υαλουρονικών Οξέων, φυτικό Σκουλένιο και Νιασιναμίδη που λειαίνουν τις λεπτές γραμμές. Δημιουργεί έναν φυσικό φραγμό στο πλαίσιο της περιποίησης της επιδερμίδας θωρακίζοντας την υγρασία.

Supergoop Glow Stick Sunscreen SPF50 PA++++: Ένα αντηλιακό που προσφέρει ενυδάτωση και χρησιμοποιείται παράλληλα ως highlighter για λάμψη σε πρόσωπο, ντεκολτέ και ώμους. Με Vegan σύνθεση και χωρίς γλουτένη είναι ιδανικό για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

 

 

TLIFE

Γιατί πρέπει να «χτίσεις» μια αντηλιακή συλλογή και ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ