Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: «Επικοινωνεί περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε μία ανάγκη που έχει η καθεμία από εμάς»

Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ α τετ στον Alpha Κύπρου σχολίασαν στο Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 8/1. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε ότι η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα έχει καρδιά μικρού παιδιού αλλά το λάθος που κατά τη γνώμη της κάνει -και της το έχει πει και ιδιωτικά- είναι ότι επικοινωνεί την ανάγκη της περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Έχω μία εδραιωμένη άποψη τον τελευταίο καιρό που τα έχουμε πει περισσότερο. Είναι ένα κορίτσι που θέλει πολύ απλά πράγματα, δηλαδή το να δημιουργήσει οικογένεια, όπως μπορεί να θέλει το κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας. Επειδή την έχω γνωρίσει καλύτερα… Έχει μία ψυχή μικρού παιδιού, που καμιά φορά επικοινωνεί περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε μία ανάγκη που έχει η καθεμία από εμάς. Και προσωπικά γνωρίζοντάς την, και πόσο καλό παιδί είναι, και πόσο γενναιόδωρη με τους συνεργάτες της, θεωρώ ότι της αξίζει να είναι ευτυχισμένη και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής.

Το μόνο λάθος που κάνει και της το έχω πει και κατ’ ιδίαν είναι ότι καμιά φορά επικοινωνεί πολύ περισσότερο αυτή την ανάγκη της, με τους έξω και εκεί βρίσκουν χώρο οι κακοπροαίρετοι και γράφουν μηνύματα και βάζουν ταμπελίτσες. Δεν θέλει κάτι διαφορετικό από ό,τι θέλει η μέση Ελληνίδα».

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Αν κι εγώ ξέρω ότι τις τελευταίες της σχέσεις, δεν τις έμαθε κανένας. Μία που ξέρω εγώ μπορεί  και να ήταν σοβαρή και είχε επιλέξει να την προστατέψει. Εγώ θα πω πως από ό,τι γνωρίζω, υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή της –ένας άνθρωπος από αυτά που ξέρω εγώ- που η ίδια το προστάτεψε πάρα πολύ. Θέλω να πω, αν θέλει μπορεί. Το θέμα είναι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να είναι ευτυχισμένη».

YouTube video player

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Εριέττα Κούρκουλου: Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας – Το ισχυρό μήνυμά της για το φετινό Πάσχα

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ακολουθήσει έναν vegan τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τελείως τα ζωικά προϊόντα.

Έτσι και το φετινό Πάσχα δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για τη διατροφή της, μιας και ως είθισται μετά την Ανάσταση, ο κόσμος τρώει τεράστιες ποσότητες κρέατος. Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στέλνει το δικό της μήνυμα για το Πάσχα.

«Γιατί δεν τρως κρέας;» Με ρωτούν… «Γιατί δεν είναι απαραίτητο.» Απαντώ. Δεν είναι απαραίτητο να υποφέρει κανένας για να ζήσω εγώ. Δεν είναι απαραίτητο να πεθάνει κανένα πλάσμα για να επιβιώσω και αφού δεν είναι απαραίτητο, το να έτρωγα κρέας θα σήμαινε ότι δίνω μεγαλύτερη αξία στην γευστική μου απόλαυση, από τι δίνω στην ζωή – και εγώ λατρεύω την ζωή… σέβομαι και εκτιμώ την ζωή – και όχι μόνο την δική μου.

Καλό Πάσχα με αγάπη και ενσυναίσθηση – γιατί αυτό μας δίδαξε και εκείνος!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

TLIFE

Εριέττα Κούρκουλου: Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας – Το ισχυρό μήνυμά της για το φετινό Πάσχα

 

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Έργο τέχνης για ακόμη μία χρονιά ο viral Επιτάφιος της Αγίας Κυριακής, γεμάτος τριαντάφυλλα και βιολέτες

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και σε όλες τις εκκλησίες ο Επιτάφιος περιμένει στολισμένος τους πιστούς. Στη Μύκονο για ακόμη μια φορά ο στολισμός του Επιταφίου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το περσινό Πάσχα ο Επιτάφιος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής στην Μύκονο έγινε viral. Στολισμένος με σπάνια λουλούδια και πολύ γούστο ήταν πραγματικό έργο τέχνης.

Ο Χρήστος και η Ελώνα από το ανθοπωλείο Filanthis στόλισαν πέρυσι και θα στολίσουν και φέτος την ξυλόγλυπτη κατασκευή.

Ο Χρήστος ο οποίος εδώ και 20 χρόνια κάνει την δουλειά του ανθοδέτη με πολλή αγάπη και μεράκι δήλωσε στο Mykonos Live TV: «Απαιτούνται το λιγότερο έξι με επτά ώρες για τον στολισμό του Επιταφίου. Αρχικά χρειάζεται να έχεις ένα σχέδιο στο μυαλό σου για να δεις ποια λουλούδια ταιριάζουν. Τα χρώματα είναι σταθερά: λευκό, μπορντώ, μωβ, λιλά. Στον φετινό Επιτάφιο θα χρησιμοποιήσουμε βιολέτες και θα κάνουμε μια γιρλάντα με λευκά τριαντάφυλλα».

Στην ερώτηση αν ο ιερέας του ναού παρεμβαίνει στον στολισμό απάντησε πως «μέχρι πρότινος έλεγε την γνώμη του αλλά πέρυσι μας άφησε να κάνουμε ό,τι θελουμε και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό»!

Πηγή: mykonoslive.tv

NEWSIT

Ο viral Επιτάφιος – έργο τέχνης στη Μύκονο, γεμάτος τριαντάφυλλα και βιολέτες

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Την πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο εξασφάλισε η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο αεροδρόμιο και πολύ ευγενικά απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την αλλαγή στην προσωπική της ζωή, θέλοντας να μη δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα του διαζυγίου της.

«Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε η Αθηνά Οικονομάκου και αποχώρησε.

TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ