Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Το grunge και δραματικό make up look στις πιο εντυπωσιακές του εκδοχές

H Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024 φτάνει στο τέλος της κι αν υπάρχει ένα look που την καθόρισε αυτό είναι το grunge eye make up. Δραματικό και έντονο πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που είδαμε μέχρι τώρα.

Όπως καταλαβαίνεις το “clean girl” look μένει στην άκρη και τη θέση του παίρνουν οι σκούρες αποχρώσεις και το smudge εφέ.

Jason Wu και Helmut Lang είναι δύο μόνο από τους οίκους που επαναφέρουν το grunge στο προσκήνιο και στη συνέχεια θα δεις τι ακριβώς εννοώ.

 

Jason Wu: Ένα μικρό έργο τέχνης στα μάτια με τη μαύρη σκιά να σχηματίζει “φτερά” στην εξωτερική γωνία του ματιού. Με glitter που χαρίζει μια extreme glam πινελιά είναι ένα από τα πιο extravagant eye make up looks της σεζόν.

 

Helmut Lang: Μεταμοντέρνο και smudgy θυμίζει σκηνές από το Mad Max. Ο make up artist Daniel Sallstrom και η ομάδα του χρησιμοποίησαν kohl liner και painsicks για να δημιουργήσουν το εναλλακτικό smoky.

 

Prabal Gurung: Dark Romance είναι η αισθητική του look. Τόσο τα μάτια όσο και τα χείλη έχουν μοναδική ένταση. Ο make up artist Romero Jennings δημιούργησε oil slicke eyes με σκιές, kohl και painsticks αλλά και gloss για το φινίρισμα. Τα χείλη είναι glass και κόκκινα.

 

Anna Sui: Κάνει την ανατροπή αποδεικνύοντας ότι το grunge δεν είναι αποκλειστικά και μόνο συνώνυμο του μαύρου. Η θρυλική make up artist Dame Pat McGrath έκανε και πάλι το θαύμα της απλώνοντας σκιές σε burgundy απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο σε ένα διαφορετικό smoky eyes. Ολοκλήρωσε το dramatic look με την πιο γοητευτική, σκούρα κόκκινη απόχρωση στα χείλη και επιδερμίδα που μοιάζει με πορσελάνη.

 

Altuzarra: H Diane Kendal στα παρασκήνια του show απλώνει σκοτεινές γκρι σκιές για να δημιουργήσει ένα elegant grunge μακιγιάζ. Αρχικά δείχνει με μαύρο αλλά στο τέλος έχει καταφέρει ένα gradient εφέ που θα δούμε πολύ το επόμενο φθινόπωρο. Το μακιγιάζ καθορίζει μια μικρή λεπτομέρεια: Η λεπτή γραμμή που σχηματίζει στα φρύδια.

TLIFE

Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Το grunge και δραματικό make up look στις πιο εντυπωσιακές του εκδοχές

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Μεξικό – Φωτογραφίες

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποφεύγει να πει το παραμικρό για την προσωπική του ζωή ωστόσο, είναι πλέον γεγονός πως έχει γυρίσει οριστικά κεφάλαιο.

Οι φήμες πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Influencer Μαρίας Παπαγεωργίου κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν τους έχουμε δει ποτέ να φωτογραφίζονται μαζί, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος όποτε ρωτάτε γι’ αυτό το θέμα δε δίνει καμία απάντηση, τονίζοντας πως δεν αφορά κανέναν το τι κάνει στα προσωπικά του.

Οι αναρτήσεις όμως του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαρίας Παπαγεωργίου από τα ίδια μέρη προδίδουν πως όχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά και ότι περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Τις τελευταίες ημέρες οι δυο τους βρίσκονται στο Μεξικό, όπου πρόκειται να γιορτάσουν και το Πάσχα.

Τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπούν τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και η κούκλα influencer, και οι διακοπές του Πάσχα ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για τους δυο τους να ταξιδέψουν σε έναν εξωτικό προορισμό όπως είναι το Μεξικό.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:05

 

TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/konstantinos-vasalos-maria-papageorgiou-ta-nea-mageytika-stigmiotypa-apo-to-taksidi-tous-sto-meksiko-fotografies/1513383/
Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους – Φωτογραφίες

Την κόρη τους βάφτισαν την Κυριακή 28/4 η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Το ζευγάρι έδωσε στην κόρη του το όνομα Αθηνά και γιόρτασε το μυστήριο με ένα μεγάλο πάρτι παρουσία όλων των καλών τους φίλων και συγγενών.

H βάφτιση έγινε στον εξωτερικό χώρο του πολυτελούς σπιτιού της οικογένειας όπου είχε στηθεί μια μεγάλη κατασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το γλέντι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού, ήταν οι καλοί τους φίλοι Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντας Πατίτσας καθώς και η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη. Μάλιστα, μέσα από τα social media δημοσιεύθηκαν και κάποια στιγμιότυπα στα οποία η ευτυχία του ζευγαριού είναι ολοφάνερη.

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:09

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:09

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:22

TLIFE

Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους – Φωτογραφίες

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι «πραγματικά πολύ άρρωστος»: «Ξεσκονίζουν» τα σχέδια για την κηδεία του

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον βασιλιά Κάρολο, καθώς ο καρκίνος δεν υποχωρεί και η υγεία του επιδεινώνεται. Πλέον η βασιλική οικογένεια φαίνεται να «ξεσκονίζει» το σχέδιο για την κηδεία του…

Σημειώνεται πως εδώ και λίγους μήνες έχει γίνει γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο χωρίς να έχει γίνει γνωστό το είδος του καρκίνου. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα έκαναν λόγο για καρκίνο στο πάγκρεας με προσδόκιμο ζωής το πολύ 2 χρόνια.

Δημοσίευμα του thedailybeast.com σημειώνει πως πλέον το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξετάζει τα σχέδια για την κηδεία του 75χρονου μονάρχη, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή.

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να το νικήσει και επενδύουν τα πάντα σε αυτό. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί», δήλωσε στο dailybeast πηγή που περιγράφεται ως παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, πολιτικοί σχολιαστές και δημοσιογράφοι που καλύπτουν τη βασιλική οικογένεια σημειώνουν πώς ο βασιλιάς «ανταποκρίνεται πολύ καλά» στη θεραπεία.

Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι

Το σχέδιο εκατοντάδων σελίδων για την κηδεία του βασιλιά Καρόλου ονομάζεται «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι. «Τα σχέδια έχουν ‘ξεσκονιστεί’ και ενημερώνονται ενεργά. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς, δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο» δήλωσε πρώην υπάλληλος του παλατιού στο Daily Beast.

Τα εξαιρετικά λεπτομερή έγγραφα δημιουργήθηκαν την επομένη ημέρα από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο Daily Beast ότι η «επιχείρηση Γέφυρα Μενάι» ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι πρόκειται για τυπική διαδικασία και ότι «θα ήταν παράλογο να εξάγει κανείς οποιαδήποτε συμπεράσματα» από αυτό το γεγονός.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν επικαιροποιημένα σχέδια για την κηδεία τους που κατηγοριοποιούνται με κωδικούς που βασίζονται σε γέφυρες. Για παράδειγμα το σχέδιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ονομάστηκε «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

NEWSIT

Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι «πραγματικά πολύ άρρωστος»: «Ξεσκονίζουν» τα σχέδια για την κηδεία του

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ