Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Γενέθλια για τον γιο της! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Αθηνά Οικονομάκου και την οικογένειά της.

Ο λόγος που κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή είναι τα γενέθλια του γιου της, Μάξιμου.

Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου, είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, και σήμερα γίνεται έξι ετών. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας φροντίζει να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της και να τους αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται, αφού για εκείνη η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του γιου της, Μάξιμου, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε, «Χρόνια σου πολλά μικρέ μου πρίγκιπα!!!! Είσαι το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή μου, ο έρωτας μου, η ανάστασή μου».

Φωτογραφίες: instagram

TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου: Γενέθλια για τον γιο της! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα μετά τη δεύτερη πρόβα

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2024 πραγματοποίησε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της στη σκηνή του Malmo Arena. Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της τα έδωσαν, με τις εικόνες και το σχετικό βίντεο να κάνουν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας με το «Ζάρι» και καθώς όλες οι χώρες περνούν από την εντυπωσιακή σκηνή της Eurovision, οι αποδόσεις στα γραφεία στοιχημάτων παίρνουν «φωτιά».

Η Ελλάδα, που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μέχρι την 7η θέση, υποχώρησε από την 8η στην 9η θέση, με την Ιρλανδία να συνεχίζει το εντυπωσιακό της πλασάρισμα ολοένα ψηλότερα.

Ωστόσο, εντυπωσιακή ήταν η επάνοδος της Κροατίας στην πρώτη θέση των στοιχημάτων μετά από κάποιες εβδομάδες και το μέχρι πρότινος απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision, Ελβετία, να περνά στη δεύτερη θέση. Η λαμπερή πρόβα της Ουκρανίας την ανέβασε από την 5η στην 3η θέση των προγνωστικών, με την Ιταλία να ακολουθεί τέταρτη και την Ολλανδία να υποχωρεί σημαντικά στην 5η θέση.

Με πληροφορίες από zappIT

TLIFE

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα μετά τη δεύτερη πρόβα

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Αντωνά: Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι έπεσε θύμα χάκερ – Φωτογραφία

Σύγχυση προκάλεσε χθες η Μαρία Αντωνά, δημοσιεύοντας ένα Instagram Story… κόλαφο κατά του πρώην συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη. Ωστόσο λίγο αργότερα η παρουσιάστρια ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα χάκερ και δεν έγραψε εκείνη αυτά τα λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Πολλοί δεν πίστεψαν απευθείας ότι όντως ο λογαριασμός της χακαρίστηκε από αγνώστους, μιας και η Μαρία Αντωνά πήρε ξανά την πρόσβαση αρκετά γρήγορα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, ωστόσο, δημοσίευσε ένα μήνυμα που δέχτηκε από την πρώην συνεργάτιδά της χθες το απόγευμα, το οποίο αποδεικνύει ότι έπεσε θύμα χάκερ, μιας και η Μαρία Αντωνά δεν θα έστελνε ποτέ κάτι τέτοιο…

«Της χάκαραν το προφίλ της Μαρίας! Ιδού και για τους δύσπιστους!» έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα, κάνοντας screenshot τη συνομιλία της με την Μαρία Αντωνά.

TLIFE

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/maria-antona-to-minyma-stin-mpetty-maggira-pou-apodeiknyei-oti-epese-thyma-xaker-fotografia/1513555/

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Εριέττα Κούρκουλου: Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας – Το ισχυρό μήνυμά της για το φετινό Πάσχα

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ακολουθήσει έναν vegan τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τελείως τα ζωικά προϊόντα.

Έτσι και το φετινό Πάσχα δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για τη διατροφή της, μιας και ως είθισται μετά την Ανάσταση, ο κόσμος τρώει τεράστιες ποσότητες κρέατος. Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στέλνει το δικό της μήνυμα για το Πάσχα.

«Γιατί δεν τρως κρέας;» Με ρωτούν… «Γιατί δεν είναι απαραίτητο.» Απαντώ. Δεν είναι απαραίτητο να υποφέρει κανένας για να ζήσω εγώ. Δεν είναι απαραίτητο να πεθάνει κανένα πλάσμα για να επιβιώσω και αφού δεν είναι απαραίτητο, το να έτρωγα κρέας θα σήμαινε ότι δίνω μεγαλύτερη αξία στην γευστική μου απόλαυση, από τι δίνω στην ζωή – και εγώ λατρεύω την ζωή… σέβομαι και εκτιμώ την ζωή – και όχι μόνο την δική μου.

Καλό Πάσχα με αγάπη και ενσυναίσθηση – γιατί αυτό μας δίδαξε και εκείνος!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

TLIFE

Εριέττα Κούρκουλου: Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας – Το ισχυρό μήνυμά της για το φετινό Πάσχα

 

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ