Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος εποχής από το Mega – Οι μειώσεις και τα νέα δεδομένα που οδήγησαν την παρουσιάστρια να πάρει τη μεγάλη απόφαση

Εκτός Mega η Ελένη Μενεγάκη. Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο ZappIT, η παρουσιάστρια και ο σταθμός δεν θα προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας, με την Ελένη να αφήνει… ερωτηματικά για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις αποφάσεις που θα πάρει.

Ελένη Μενεγάκη – Οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE για να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους, ο σταθμός ζήτησε μια σειρά οικονομικών μειώσεων, τόσο στο  budget της εκπομπής, όσο και στις αμοιβές της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο θα άγγιζε το 40%.

Οι μειώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς ο σταθμός πρότεινε μειώσεις και στο budget των συνεργατών, αλλά και μια νέα «Ελένη» με συγκεκριμένο διαφημιστικό πακέτο και αλλαγές που θα προσαρμόζονταν με τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Ένας από τους βασικούς επίσης στόχους ήταν η ριζική ανανέωση της εκπομπής ώστε από την επόμενη σεζόν η «Ελένη» να καταφέρει να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό στην καθημερινή ζώνη.

Στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα των χαμηλών τηλεθεάσεων της εκπομπής, αφού και φέτος, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την ομάδα της, δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στους πίνακες της τηλεθέασης, κάτι που θα ενίσχυσε και το budget της εκπομπής.

Όλα τα παραπάνω βρήκαν αντίθετη την παρουσιάστρια, η οποία δεν δέχτηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του τηλεοπτικού σταθμού.

Ελένη Μενεγάκη – Η άρνηση και η έξοδος από το Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας λεπτομερώς τις προθέσεις του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους, δεν αποδέχτηκε τις μειώσεις, αφού το νέο budget την βρήκε αντίθετη από την πρώτη στιγμή, εκφράζοντας ανοιχτά την άρνησή της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει» το κλίμα ανάμεσά τους με την παρουσιάστρια να ετοιμάζεται πλέον να περάσει την πόρτα εξόδου του Mega με τη λήξη της σεζόν.

Την ίδια ώρα φουντώνουν τα ερωτηματικά για τους συνεργάτες της, τους οποίους η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε μόλις χθες για την απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με το Mega.

Κάτι το οποίο αντιλήφθηκαν και οι τηλεθεατές με το «μουδιασμένο» κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής.

 

YouTube video player
TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/eleni-menegaki-telos-epoxis-apo-to-Mega-oi-meioseis-kai-ta-nea-dedomena-pou-odigisan-tin-parousiastria-na-parei-ti-megali-apofasi/1509163/
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Την πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο εξασφάλισε η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο αεροδρόμιο και πολύ ευγενικά απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την αλλαγή στην προσωπική της ζωή, θέλοντας να μη δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα του διαζυγίου της.

«Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε η Αθηνά Οικονομάκου και αποχώρησε.

TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος: Χτύπησε στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, ο Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», καθώς ζαλίστηκε και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κάνουν οι γιατροί ράμματα.

Στον Λάκη Λαζόπουλο έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις  ενώ το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος των παραστάσεων του στο θέατρο, όταν όλος ο θίασος βρισκόταν σε κεντρικό εστιατόριο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναμένεται να πάρει σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, εξιτήριο.

 

YouTube video player
TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/sto-nosokomeio-o-lakis-lazopoulos-xtypise-sto-kefali/1512246/
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: Η απόφαση της δικαιοσύνης για την τραγωδία – Έξι μόνο ένοχοι

Η απόφαση της Δικαιοσύνης για την τραγωδία στο Μάτι έκρινε ότι ένοχοι είναι μόνο έξι πρόσωπα. Οι συγγενείς αντέδρασαν φωνάζοντας, «ντροπή σας», σύμφωνα με το newsit.gr.

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία. Συνολικά το δικαστήριο έκρινε ενόχους 6 από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους με συγγενείς θυμάτων που βρίσκονταν στην αίθουσα να φωνάζουν ντροπή σας προς το δικαστήριο .

Ειδικότερα με την απόφαση του το δικαστήριο ακολούθησε την εισαγγελική πρόταση και κήρυξε ενόχους τους Σωτήρη Τερζούδη τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής (ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια για την εκτροπή ελικοπτέρου) Βασίλη Ματθαιόπουλο τότε υπαρχηγό (ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο 9 ανθρώπων στη θάλασσα), Ιωάννη Φωστιέρης τότε επικεφαλής του ΕΣΚΕ (ανθρωποκτονία από αμέλεια) Νικόλαο Παναγιωτόπουλο τότε Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών (ανθρωποκτονία από αμέλεια για 102 ανθρώπων, σωματική βλάβη από αμέλεια 32 ανθρώπων), Χαράλαμπο Χιώνη τότε Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής (ανθρωποκτονία από αμέλεια για 102 ανθρώπων, σωματική βλάβη από αμέλεια 32 ανθρώπων) και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο κάτοικο από την αυλή του οποίου ξεκίνησε η φωτιά.

Αθώοι κρίθηκαν τα στελέχη της Πυροσβεστικής Χρήστος Γκολφίνος, Φίλιππος Παντελεάκος, Δαμιανός Παπαδόπουλος, Χρήστος Λάμπρης, Χρήστος Δροσόπουλος, Γεώργιος Πορτοζούδης και Στέφανος Κολοκούρης, ο τότε αξιωματικός στα Εναέρια Μέσα της ΕΛΑΣ Χαράλαμπος Συρογιάννης, ο τότε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, η τότε περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και οι τότε δήμαρχοι Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και Πεντέλης Δημήτριος-Στέργιος Καψάλης.

Αθώοι κρίθηκαν, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση οι Βάιος Θανασιάς τότε αντιδήμαρχο δήμου Μαραθώνα, Ευάγγελο Μπουρνούς τότε δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Αντώνη Παλπατζή τότε αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου.

TLIFE

Μάτι: Η απόφαση της δικαιοσύνης για την τραγωδία – Έξι μόνο ένοχοι

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ