Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κούγιας: Κόλαφος για τον Γιώργο Λιάγκα – «Να απολύσει αύριο κιόλας ο Κυριακού αυτό το σίχαμα»

Ανακοίνωση – κόλαφο εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον Γιώργο Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας τον «σίχαμα» και «επικίνδυνο άτομο» και κάνοντας έκκληση στον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει αύριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται  Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν».

 

TLIFE

Αλέξης Κούγιας: Κόλαφος για τον Γιώργο Λιάγκα – «Να απολύσει αύριο κιόλας ο Κυριακού αυτό το σίχαμα»

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης πανηγύρισε με τη… ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά από τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στη φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, για την επιτυχία της ομάδας που έχει στην καρδιά του.

Ο μικρός Γιαννάκης -με τη βοήθεια του πατέρα του- βρέθηκε κοντά στο βάθρο που στήθηκε στην Τούμπα και είδε πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ να τον αγκάλιαζαν πριν πάρουν θέση για την απονομή.

Μεταξύ αυτών κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος έδωσε μια πολύ τρυφερή αγκαλιά τον μικρό Γιαννάκη, με τον πιτσιρικά να “βγάζει” ένα τεράστιο χαμόγελο.

Θυμίζουμε ότι ο μικρός Γιαννάκης είδε από κοντά το Άρης – ΠΑΟΚ και μάλιστα είδε τον αρχηγό των γηπεδούχων, Χουλιάν Κουέστα, να του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά και μια φανέλα της ομάδας.

NEWSIT

ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες»

Το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube κανάλι του Raw House σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Breakfast@Star.

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του για όλους όσοι τον αντιμετώπιζαν μειονεκτικά επειδή δεν είναι δημοσιογράφος.

Η Ελένη Χατζίδου συζητώντας με του συνεργάτες της τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σχολίασε: «Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ μπορεί να είσαι σκληρόπετση, μπορεί να μην στο έχουν κάνει, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, μπορεί να μην το έχεις βιώσει έτσι.

Είναι κάτι που το θυμάται και τον έχει πληγώσει και παρόλο που είναι αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και περίμενα να το έχει ξεχάσει, είναι εδώ και το εκφράζει. Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6 και είσαι τώρα στα 7… Ε, δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες».

TLIFE

Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Νάνσυ Αντωνίου: «Κύριε Λιάγκα θεωρώ ανεπίκαιρο να σχολιάζετε κάτι τέτοιο ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας είναι στο νοσοκομείο»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε χθες μια αποκάλυψη στον αέρα του «Πρωινού» σχετικά με τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Νάνσυ Αντωνίου.

Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής στο Sfera:

«Διάβαζα τους τίτλους και τα περιοδικά. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δεν ήταν καλά ο Δημήτρης Σταρόβας με τη σύντροφό του. Με όλο τον σεβασμό κ. Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, την ώρα που ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο και ο άνθρωπός του είναι εκεί, αν ήταν καλά στη σχέση τους… Με όλο τον σεβασμό» είπε η Νάνσυ Αντωνίου.

Δες το απόσπασμα από το Happy Day:

TLIFE

Νάνσυ Αντωνίου: «Κύριε Λιάγκα θεωρώ ανεπίκαιρο να σχολιάζετε κάτι τέτοιο ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας είναι στο νοσοκομείο»

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ