Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο της μητέρας της – Η αποχή από τα ναρκωτικά και τα βίντεο στο Τik Tok

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή. Η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει πάρει την απόφαση να απέχει συνειδητά από την κοσμική ζωή και έχει αφιερωθεί σε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Μάλιστα, η 44χρονη ηθοποιός έχει κλείσει και τους λογαριασμούς της στα social media και έχει ανοίξει Tik Tok, όπου ανεβάζει καθημερινά βίντεο με συμβουλές ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου επικοινωνεί με τον κόσμο και μιλάει για τη νέα ζωή που κάνει μακριά από ναρκωτικά και τοξικές καταστάσεις.

Σε πολλά βίντεο, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δεν διστάζει να αναφερθεί στους εθισμούς της και πως πλέον βλέπει τη ζωή εντελώς διαφορετικά.

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως είναι να την πίνεις και να βουλώνεις τα συναισθήματά σου. Να κάνεις ναρκωτικά, να πίνεις αλκοόλ, να παίρνεις χάπια, να είσαι μονίμως μουδιασμένος. Αλλά γνωρίζω και πάρα πολύ καλά πως είναι να νιώθεις τα συναισθήματά σου, να τα βιώνεις στο 100%. Να νιώθεις απελευθερωμένος και να είσαι μακριά από εξαρτήσεις. Να μην εξαρτάσαι από τίποτα. Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα πια» εξομολογείται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7198502290565647621?lang=el-GR&referrer=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2Fmaria-eleni-lykourezou-i-nea-zoi-meta-ton-thanato-tis-miteras-tis-i-apoxi-apo-ta-narkotika-kai-ta-vinteo-sto-tik-Tok%2F1382212%2F

«Όταν άρχισα να πειθαρχώ με την τροφή μου, με το πώς να κοιμάμαι με τη ζωή μου, να βάζω όρια στην καθημερινότητά μου, να έχω πρόγραμμα, να ελέγχω τη ζωή μου, το που πάω, τι κάνω, τι ακούω, με ποιον μιλάω, με ποιον συναναστρέφομαι. Όταν άρχισα να πειθαρχώ σε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, άρχισα να βγάζω βάρη από πάνω μου και άρχισα να είμαι πιο ελεύθερη και να είμαι σε έναν πιο ουσιαστικό δρόμο, μοναχικό μεν αλλά πιο ουσιαστικό» αναφέρει η 44χρονη.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7200375033141693701?lang=el-GR&referrer=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2Fmaria-eleni-lykourezou-i-nea-zoi-meta-ton-thanato-tis-miteras-tis-i-apoxi-apo-ta-narkotika-kai-ta-vinteo-sto-tik-Tok%2F1382212%2F

«Κάνοντας όλα αυτά που έκανα για την τρέλα μου, για την περιπέτεια, γιατί ήθελα να δοκιμάσω, ήθελα να διαφέρω, γιατί κάτι δεν άρεσε σε μένα, γιατί πνιγόμουν, γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό. Νόμιζα ότι κάτι έκανα. Όταν κάνεις ναρκωτικά νομίζεις ότι είσαι κάποιος, ότι κάτι γίνεται, ότι κάπως την έχεις δει περισσότερο. Μετά όταν σταματήσεις συνειδητοποιείς ότι αγάπη μου γλυκιά και εσύ ένας άνθρωπος είσαι, ο οποίος ψάχνεται, την άκουγε γιατί δεν μπορούσε να την ακούσει με την πάρτι του. Ναρκωτικά, χάπια, αλκοόλ, οτιδήποτε μας αλλοιώνει, τα κρατάμε μακριά» λέει σε ένα άλλο βίντεο της στο Tik Tok.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7201898619111247109?lang=el-GR&referrer=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2Fmaria-eleni-lykourezou-i-nea-zoi-meta-ton-thanato-tis-miteras-tis-i-apoxi-apo-ta-narkotika-kai-ta-vinteo-sto-tik-Tok%2F1382212%2F

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Ζερόμ Καλούτα: Ποιος είναι ο 41χρονος καλλιτέχνης από το Κονγκό που παρουσίασε τη Eurovision και έχει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ

Το όνομα του Ζερόμ Καλούτα τις τελευταίες ημέρες έχει πρωταγωνιστήσει στα μίντια, και δυστυχώς όχι με τον πιο θετικό τρόπο.

Ο Ζερόμ Καλούτα, ήταν ο ένας εκ των δυο σχολιαστών της φετινής Eurovision, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ο ίδιος, όσο και ο Θανάσης Αλευράς αντιμετώπισαν τον ρόλο τους, έδειξε να βρίσκει αντίθετους τους περισσότερους.

Λάθη, αστοχίες, κακό χιούμορ και παραλείψεις, έγιναν η αφορμή για να γίνουν οι δυο καλλιτέχνες αποδέκτες πολλών αρνητικών σχολίων, με τον Ζερόμ Καλούτα ωστόσο να δηλώνει, «κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, διαβάσαμε περισσότερο απ’ ότι είχαμε διαβάσει στις Πανελλήνιες». (δες εδώ τις δηλώσεις του)

Ποιος είναι ο Ζερόμ Καλούτα;

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 2 Φεβρουαρίου του 1983 με ολόκληρο το όνομα του να είναι, Γεράσιμος Ενγκόιε Καλούτα, η καταγωγή του ωστόσο είναι από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Η μητέρα του ήρθε στην Ελλάδα το 1976-77 όπου γνωρίζει τον πατέρα του – επίσης Κονγκολέζος -, που ήταν στην Σχολή Ικάρων. Εκείνος γεννήθηκε το 1983, ο πατέρας του τελειώνει τις σπουδές του, χωρίζουν και επιστρέφει στο Κονγκό. Ο Ζερόμ θα πάει Γυμνάσιο στο Μαρσάλειο, και τα μαθητικά χρόνια θα είναι τα καλύτερα της ζωής του, αφού οι δασκάλες του ήταν “φανταστικές”.

Για πολλά χρόνια μεγάλωνε στην περιοχή των Αμπελόκηπων και όπως έχει πει, η Ελλάδα είναι το σπίτι του και το Κονγκό το εξοχικό του. Η Ελλάδα διαμόρφωσε τον χαρακτήρα που έχει σήμερα, το Κονγκό όμως είναι οι ρίζες του, το μέρος που γεννήθηκαν οι γονείς και η παππούδες του. Μάλιστα, θέλοντας να προσδιορίσει με κάποιο τρόπο τον εαυτό του, σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει τον στίχο των TXC, «Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει».

«Οι άνθρωποι για να καταλάβουμε κάτι, θέλουμε να το βάζουμε σε ράφια και σε κουτάκια. Αποφάσισα ότι δεν μπορώ να μπω σε ένα ράφι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μόνο Έλληνας ή μόνο Κονγκολέζος, είναι ψέμα. Άρα, πρέπει να πω την αλήθεια, ότι είμαι και τα δύο. Ένας Έλληνας με αφρικανικές ρίζες ή ένας Αφρικανός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι μια σύνθεση, λοιπόν» είχε δηλώσει για την καταγωγή του σε συνέντευξη του στην «Κ».

Το διαφορετικό του χρώμα, δε στάθηκε εμπόδιο για τον ίδιο ως παιδί, αντιθέτως ήταν ο λόγος για να τον προσέχουν και να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γύρω του.

Η μουσική υπήρχε στο σπίτι του από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μια μέρα, γύρω στην ηλικία των 5-6 ετών είδε στην τηλεόραση των Μάικλ Τζάκσον και αποφάσισε ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει στη ζωή του. Κι έτσι, γράφτηκε στο ωδείο, ενώ σε πολύ μικρή ηλικία εμφανίστηκε και στην εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη, «Γύρω γύρω όλοι».

Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στην Καλαμάτα, ωστόσο η μουσική συνέχισε να υπάρχει στη ζωή του. Φτιάχνει διάφορες μπάντες, παίζει ως Dj σε μαγαζιά και ξέρει ότι για να πετύχει χρειάζεται αρκετός χρόνος και προσπάθεια.

«Στα 23 παίρνω την απόφαση πως αυτό θα γίνει η δουλειά μου. Δεν γίνεται να τα σπάμε το Σάββατο μαζί στα κλαμπ και τη Δευτέρα να σερβίρεις, μου λένε οι φίλοι μου. Και γνωρίζω τον Σταμάτη Κραουνάκη. Μπαίνω στη Σπείρα Σπείρα και συνεργάζομαι μαζί του για επτά χρόνια. Αυτό είναι το σχολείο μου. Στο 3ο έτος λέω δεν είναι αυτή η δουλειά σου, μπορεί να ξέρεις να τρέξεις ένα εστιατόριο από όλα τα πόστα αλλά δεν…» έχει πει σε άλλη συνέντευξή του στο in.gr.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης είχε αποκαλύψει: «Δούλεψα σε κέντρο αποκατάστασης για άτομα με ψυχικά νοσήματα. Για πέντε χρόνια είχα την ομάδα μπάσκετ. Ήμουν προπονητής θεράπων. Αυτοί με φτιάξανε, σε σημείο που πολλά πράγματα δεν μπορούν να με σπάσουν πια μέσα στη ζωή.

Επανακαθόρισα τι σημαίνει πρόβλημα. Εκεί συναντώ κόσμο που το στίγμα της ψυχικής ασθένειας τους έχει περιθωριοποιήσει. Πάω και τους λέω: Παιδιά, δεν ξέρω τι έχετε και δεν με νοιάζει αλλά εδώ θα παίξουμε μπάσκετ. Αυτά όλα γίνονται κατά τη διάρκεια που είμαι στην ομάδα του Σταμάτη Κραουνάκη».

Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με επιτυχημένους ανθρώπους από το χώρο των τεχνών όπως τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, τους συνθέτες Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργο Θεοφάνους, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Φωκά Ευαγγελινό και την σκηνοθέτιδα Ελένη Γκασούκα.

Ο Ζερόμ Καλούτα έχει πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες, δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και έχει κυκλοφορήσει τους δικούς του προσωπικούς δίσκους με τις Warner Music Greece, Universal Music Greece/EMI καθώς και με την δική του δισκογραφική εταιρεία Afrogreco Music. Ακόμη έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα με την εξαμελή ορχήστρα του.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε πριν λίγους μήνες να προστεθεί ακόμη ένας ρόλος στο βιογραφικό του Ζερόμ Καλούτα, αυτός του παρουσιαστή. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό ο Ζερόμ Καλούτα είναι ο παρουσιαστής της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΡΤ, «Φτάσαμε», μια εκπομπή που μας ξεναγεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η τελευταία προσθήκη στο βιογραφικό του Ζερόμ Καλούτα, είναι η ανάληψη του ρόλου σχολιαστή στη φετινή Eurovision, που σε αντίθεση με ό,τι άλλο είχε κάνει μέχρι σήμερα, συγκέντρωσε πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

TLIFE
https://www.tlife.gr/fitness/diaita/i-diaita-pou-tha-se-voithisei-na-foreseis-to-magio-sou-me-aytopepoithisi/1514871/
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βγήκε ο Μπάμπι, το Μπάμπι… Αισθάνθηκα άβολα με τα παιδιά μου, έπρεπε να τους εξηγήσω»

Με αφορμή της δηλώσεις του Bambie Thug, εκπροσώπου της Ιρλανδίας στην φετινή Eurovision, το οποίο δηλώνει non binary, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τα μη δυαδικά άτομα και τον τρόπο που αυτοπροσδιορίζονται.

«Όλο αυτό το στιλάκι δεν μου αρέσει. Βγήκε ο Μπάμπι, το μπάμπι, ούτε εγώ ξέρω, έχω μπερδευτεί. Δηλαδή και με τα παιδιά μου αισθάνθηκα άβολα γιατί νόμιζα ότι ήταν ένα οικογενειακό πρόγραμμα. Ήμουν σε εξαιρετικά δύσκολη και άβολη θέση να εξηγήσω στους γιους μου τι γίνεται και γιατί είναι «το», «τι», «τα». Νομίζω αν με ακούν κι άλλοι γονείς, είχα μάθει και εγώ από παιδάκι ότι βλέπουμε Eurovision για τα τραγούδια. Τι εκπαίδευση πρέπει ακριβώς να κάνω;» τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Οι σύγχρονοι γονείς θα πρέπει να εκπαιδευτούν για να μάθουν να δίνουν απαντήσεις στα παιδιά τους. Τα πράγματα αλλάζουν» απάντησε ο Νίκος Μουρατίδης στον δημοσιογράφο.

TLIFE

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βγήκε ο Μπάμπι, το Μπάμπι… Αισθάνθηκα άβολα με τα παιδιά μου, έπρεπε να τους εξηγήσω»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Maestro: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει και εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια.

Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Η δεύτερη σεζόν της πρώτης ελληνικής παραγωγής που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix έρχεται στο MEGA, στις 16 Μαΐου, στις 22:40.

Τι θα δούμε στο 1ο Επεισόδιο με τίτλο «MOTHER»:

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει  ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

 

YouTube video player

 

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

TLIFE

Maestro: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ