Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά Δευτέρα: Οι 5 ωραιότερες συνταγές για το παραδοσιακό τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει κι αν έχεις σκοπό να την περάσεις οικογενειακά θα πρέπει να προετοιμαστείς ώστε το τραπέζι να είναι τέλειο και με τις απαραίτητες, παραδοσιακές συνταγές. Ο καιρός θα είναι υπέροχος άλλωστε που σημαίνει ότι ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι στην εξοχή μπορείς να στρώσεις στη βεράντα. 

Ταραμοσαλάτα, γίγαντες με φρέσκια ντομάτα, μια λαχταριστή γαριδομακαρονάδα, ριζότο με θαλασσινά και τα αγαπημένα ντολμαδάκια της μαμάς σου είναι οι 5 συνταγές που δεν πρέπει να λείπουν από το γεύμα της Καθαρά Δευτέρας. Εσύ απλά πρέπει να προμηθευτείς άμεσα τα υλικά και να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες. 

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει κι αν έχεις σκοπό να την περάσεις οικογενειακά θα πρέπει να προετοιμαστείς ώστε το τραπέζι να είναι τέλειο και με τις απαραίτητες, παραδοσιακές συνταγές. Ο καιρός θα είναι υπέροχος άλλωστε που σημαίνει ότι ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι στην εξοχή μπορείς να στρώσεις στη βεράντα. 

Ταραμοσαλάτα, γίγαντες με φρέσκια ντομάτα, μια λαχταριστή γαριδομακαρονάδα, ριζότο με θαλασσινά και τα αγαπημένα ντολμαδάκια της μαμάς σου είναι οι 5 συνταγές που δεν πρέπει να λείπουν από το γεύμα της Καθαρά Δευτέρας. Εσύ απλά πρέπει να προμηθευτείς άμεσα τα υλικά και να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες. 

Ταραμοσαλάτα 

Θα χρειαστείς: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ADVERTISING

  • 1 φλιτζάνι ταραμά
  • 380 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο
  • χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι

Εκτέλεση: 

  • Γεμίζεις ένα μπολ με νερό και βάζεις το ψωμί να μουλιάσει για 10-15 λεπτά
  • Αδειάζεις το νερό και στύβεις καλά το ψωμί
  • Ρίχνεις στο μπλέντερ το ψωμί, το ελαιόλαδο, το λιωμένο κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού και χτυπάς καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν 
  • Προσθέτεις τον ταραμά και συνεχίζεις να χτυπάς για 5 τουλάχιστον λεπτά
  • Τον τοποθετείς σε ένα μπολ και το βάζεις στο ψυγείο ή σερβίρεις αμέσως. 

Γίγαντες με φρέσκια ντομάτα 

Θα χρειαστείς: 

  • 1/2 κιλό γίγαντες μουλιασμένους στο νερό από το προηγούμενο βράδυ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1 σέλερι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • ½ μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση: 

  • Σουρώνεις καλά τους γίγαντες ρίχνεις νερό σε μια κατσαρόλα, προσθέτεις τους γίγαντες και τους αφήνεις να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 50 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν αφαιρώντας τον αφρό
  • Τους σουρώνεις μόλις είναι έτοιμοι και κρατάς 200 ml από το νερό
  • Ρίχνεις σε ένα μικρό τηγανάκι το μισό ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές, το σέλερι και τα καρότα και για 5 περίπου λεπτά
  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Βάζεις τους γίγαντες σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ταψί και προσθέτεις τα σοταρισμένα λαχανικά, τη ντομάτα κονκασέ, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το νερό από τους γίγαντες, τον άνηθο αλάτι και πιπέρι
  • Αφήνεις τους γίγαντες να ψηθούν για 1 περίπου ώρα.

Ντολμαδάκια 

Θα χρειαστείς: 

  • 70 αμπελόφυλλα
  • 2 φλ. ρύζι για πιλάφι
  • 2 μεσαία κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  •  8 κρεμμύδια χλωρά κομμένα σε ροδέλες
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • μερικά  φύλλα δυόσμο
  • 2 φλ. ελαιόλαδο
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση 

  • Βράζεις σε μια κατσαρόλα νερό με αλάτι και όταν πλέον ζεματάει βάζεις τα αμπελόφυλλα 3 περίπου λεπτά
  • Τα βγάζεις προσεχτικά ένα-ένα χρησιμοποιώντας την τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείς σε ένα μεγάλο πιάτο ή γυάλινο σκεύος
  • Κόβεις τα κοτσάνια και τις χοντρές ίνες
  • Σε μια μεσαία κατσαρόλα ρίχνεις ½ φλυτζάνι λάδι και σοτάρεις τα κρεμμύδια
  • Προσθέτεις τα μυρωδικά και το ρύζι, το ανακατεύεις για 1-2 λεπτά και ρίχνεις 2 φλιτζάνια νερό
  • Τα αφήνεις να βράσουν 5 περίπου λεπτά ανακατεύοντας για να μην κολλήσει και το βγάζεις από τη φωτιά
  • Παίρνεις ένα αμπελόφυλλο τη φορά στο χέρι σου, το τοποθετείς ανοιχτό σε ένα μεγάλο ξύλο κοπής έτσι ώστε η γυαλιστερή πλευρά να είναι προς τα κάτω και βάζεις στη μέση 1 κ.σ. γέμιση
  • Διπλώνεις αρχικά τα πλαϊνά μέρη με φορά προς τα μέσα προς τα μέσα και στη συνέχεια τα κλείνεις από πάνω ενώ τα ρολάρεις πάνω στο ξύλο κοπής απαλά
  • Το στρώσεις στον πάτο της κατσαρόλας, το ένα δίπλα στο άλλο και στη συνέχεια δημιουργείς και μια δεύτερη σειρά από πάνω
  • Αφού τοποθετήσεις όλα τα ντολμαδάκια στην κατσαρόλα ρίχνεις το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το χυμό από λεμόνια και χλιαρό νερό που θα τα σκεπάσει
  • Τοποθετείς ένα μεγάλο πιάτο πάνω από τους ντολμάδες ώστε να μην διαλυθούν και τους αφήνουν να βράσουν για 1 περίπου ώρα
  • Για να καταλάβεις αν είναι έτοιμη αφαιρείς έναν και δοκιμάζεις αν το φύλλο έχει μαλακώσεις και το ρύζι έχει βράσει 

Γαριδομακαρονάδα 

Θα χρειαστείς: 

  • 1 κιλό μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες 
  • 1/2 κιλό spaghetti
  • 1/2 κιλό ντοματίνια ψιλοκομμένα ή τριμμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδου σε πολύ μικρά κομμάτια
  • 60 ml ούζο
  • 1/4 κ. γλ. πάπρικα
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση 

  • Ρίχνεις νερό και αλάτι σε μια κατσαρόλα και βράζεις τα ζυμαρικά 2-3 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας
  • Σε μια δεύτερη κατσαρόλα σοτάρεις τα σκόρδα και τις γαρίδες για 1-2 λεπτά
  • Αφαιρείς τις γαρίδες και στην ίδια κατσαρόλα ρίχνεις το ούζο, τα ντοματίνια, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι
  • Αφήνεις τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 7 περίπου λεπτά και στη συνέχεια ρίχνεις μέσα τα ζυμαρικά
  • Ανακατεύεις καλά και αν είναι πηχτή η σάλτσα προσθέτεις νερό από την κατσαρόλα που έβρασες τα ζυμαρικά
  • Βγάζεις την κατσαρόλα από  τη φωτιά και προσθέτεις στα μακαρόνια με τη σάλτσα τις γαρίδες και το ξύσμα λεμονιού
  • Σερβίρεις στολίζοντας με τον μαϊντανό

Ριζότο με μύδια 

Θα χρειαστείς: 

  • 300 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 1 κ. μύδια
  • 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
  • 4 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 2 φλ. λευκό κρασί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 λίτρο ζεστό νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση: 

  • Πλένεις σχολαστικά τα μύδια και τα καθαρίζεις πετώντας τη μικρή φούντα που προεξέχει
  • Τα αξεπλένεις για ώρα με άφθονο νερό και πετάς όσα είναι ανοιχτά
  • Ρίχνεις σε μα κατσαρολα το βούτυροκαι σοτάρεις το κρεμμύδι για 3 περίπου λεπτά
  • Προσθέτεις το μαιντανό και τις 2 σκελίδες σκόρδου, ανακατεύεις καλά και σβήνεις με το 1 φλιτζάνι κρασί
  • Μόλις πάρει βράση προσθέτεις τα μύδια, σκεπάζεις την κατσαρόλα και τα αφήνεις να βράσουν για 4 περίπου λεπτά
  • Ελέγχεις αν έχουν ανοίξει και τα αφαιρείς από τη φωτιά
  • Σουρώνεις το ζωμό και τον κρατάς στην άκρη 
  • Σε μια καθαρή κατσαρόλα ρίχνεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις το υπόλοιπο κρεμμύδι και σκόρδο για 3 λεπτά
  • Προσθέτεις το ρύζι, ανακατεύεος για 1-2 λεπτά και σβήνεις με το υπόλοιπο κρασί
  • Μόλις εξατμιστεί ρίχνεις μια κουτάλα ζωμό από τα μύδια και το αφήνεις να βράσει μέχρι να απορροφηθεί
  • Προσθέτεις μία ακόμη κουτάλα ζωμό και περιμένεις να απορροφηθεί
  • Συνεχίζεις την ίδια διαδικασία με όλο το ζωμό
  • Λίγο πριν αφαιρέσεις την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτεις το ξύσμα λεμονιού,βούτυρο, ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλάτι
  • Ανακατεύεις καλά και ρίχνεις τα μύδια
  • Σερβίρεις ρίχνοντας πιπέρι.

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Ζερόμ Καλούτα: Ποιος είναι ο 41χρονος καλλιτέχνης από το Κονγκό που παρουσίασε τη Eurovision και έχει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ

Το όνομα του Ζερόμ Καλούτα τις τελευταίες ημέρες έχει πρωταγωνιστήσει στα μίντια, και δυστυχώς όχι με τον πιο θετικό τρόπο.

Ο Ζερόμ Καλούτα, ήταν ο ένας εκ των δυο σχολιαστών της φετινής Eurovision, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ο ίδιος, όσο και ο Θανάσης Αλευράς αντιμετώπισαν τον ρόλο τους, έδειξε να βρίσκει αντίθετους τους περισσότερους.

Λάθη, αστοχίες, κακό χιούμορ και παραλείψεις, έγιναν η αφορμή για να γίνουν οι δυο καλλιτέχνες αποδέκτες πολλών αρνητικών σχολίων, με τον Ζερόμ Καλούτα ωστόσο να δηλώνει, «κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, διαβάσαμε περισσότερο απ’ ότι είχαμε διαβάσει στις Πανελλήνιες». (δες εδώ τις δηλώσεις του)

Ποιος είναι ο Ζερόμ Καλούτα;

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 2 Φεβρουαρίου του 1983 με ολόκληρο το όνομα του να είναι, Γεράσιμος Ενγκόιε Καλούτα, η καταγωγή του ωστόσο είναι από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Η μητέρα του ήρθε στην Ελλάδα το 1976-77 όπου γνωρίζει τον πατέρα του – επίσης Κονγκολέζος -, που ήταν στην Σχολή Ικάρων. Εκείνος γεννήθηκε το 1983, ο πατέρας του τελειώνει τις σπουδές του, χωρίζουν και επιστρέφει στο Κονγκό. Ο Ζερόμ θα πάει Γυμνάσιο στο Μαρσάλειο, και τα μαθητικά χρόνια θα είναι τα καλύτερα της ζωής του, αφού οι δασκάλες του ήταν “φανταστικές”.

Για πολλά χρόνια μεγάλωνε στην περιοχή των Αμπελόκηπων και όπως έχει πει, η Ελλάδα είναι το σπίτι του και το Κονγκό το εξοχικό του. Η Ελλάδα διαμόρφωσε τον χαρακτήρα που έχει σήμερα, το Κονγκό όμως είναι οι ρίζες του, το μέρος που γεννήθηκαν οι γονείς και η παππούδες του. Μάλιστα, θέλοντας να προσδιορίσει με κάποιο τρόπο τον εαυτό του, σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει τον στίχο των TXC, «Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει».

«Οι άνθρωποι για να καταλάβουμε κάτι, θέλουμε να το βάζουμε σε ράφια και σε κουτάκια. Αποφάσισα ότι δεν μπορώ να μπω σε ένα ράφι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μόνο Έλληνας ή μόνο Κονγκολέζος, είναι ψέμα. Άρα, πρέπει να πω την αλήθεια, ότι είμαι και τα δύο. Ένας Έλληνας με αφρικανικές ρίζες ή ένας Αφρικανός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι μια σύνθεση, λοιπόν» είχε δηλώσει για την καταγωγή του σε συνέντευξη του στην «Κ».

Το διαφορετικό του χρώμα, δε στάθηκε εμπόδιο για τον ίδιο ως παιδί, αντιθέτως ήταν ο λόγος για να τον προσέχουν και να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γύρω του.

Η μουσική υπήρχε στο σπίτι του από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μια μέρα, γύρω στην ηλικία των 5-6 ετών είδε στην τηλεόραση των Μάικλ Τζάκσον και αποφάσισε ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει στη ζωή του. Κι έτσι, γράφτηκε στο ωδείο, ενώ σε πολύ μικρή ηλικία εμφανίστηκε και στην εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη, «Γύρω γύρω όλοι».

Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στην Καλαμάτα, ωστόσο η μουσική συνέχισε να υπάρχει στη ζωή του. Φτιάχνει διάφορες μπάντες, παίζει ως Dj σε μαγαζιά και ξέρει ότι για να πετύχει χρειάζεται αρκετός χρόνος και προσπάθεια.

«Στα 23 παίρνω την απόφαση πως αυτό θα γίνει η δουλειά μου. Δεν γίνεται να τα σπάμε το Σάββατο μαζί στα κλαμπ και τη Δευτέρα να σερβίρεις, μου λένε οι φίλοι μου. Και γνωρίζω τον Σταμάτη Κραουνάκη. Μπαίνω στη Σπείρα Σπείρα και συνεργάζομαι μαζί του για επτά χρόνια. Αυτό είναι το σχολείο μου. Στο 3ο έτος λέω δεν είναι αυτή η δουλειά σου, μπορεί να ξέρεις να τρέξεις ένα εστιατόριο από όλα τα πόστα αλλά δεν…» έχει πει σε άλλη συνέντευξή του στο in.gr.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης είχε αποκαλύψει: «Δούλεψα σε κέντρο αποκατάστασης για άτομα με ψυχικά νοσήματα. Για πέντε χρόνια είχα την ομάδα μπάσκετ. Ήμουν προπονητής θεράπων. Αυτοί με φτιάξανε, σε σημείο που πολλά πράγματα δεν μπορούν να με σπάσουν πια μέσα στη ζωή.

Επανακαθόρισα τι σημαίνει πρόβλημα. Εκεί συναντώ κόσμο που το στίγμα της ψυχικής ασθένειας τους έχει περιθωριοποιήσει. Πάω και τους λέω: Παιδιά, δεν ξέρω τι έχετε και δεν με νοιάζει αλλά εδώ θα παίξουμε μπάσκετ. Αυτά όλα γίνονται κατά τη διάρκεια που είμαι στην ομάδα του Σταμάτη Κραουνάκη».

Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με επιτυχημένους ανθρώπους από το χώρο των τεχνών όπως τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, τους συνθέτες Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργο Θεοφάνους, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Φωκά Ευαγγελινό και την σκηνοθέτιδα Ελένη Γκασούκα.

Ο Ζερόμ Καλούτα έχει πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες, δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και έχει κυκλοφορήσει τους δικούς του προσωπικούς δίσκους με τις Warner Music Greece, Universal Music Greece/EMI καθώς και με την δική του δισκογραφική εταιρεία Afrogreco Music. Ακόμη έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα με την εξαμελή ορχήστρα του.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε πριν λίγους μήνες να προστεθεί ακόμη ένας ρόλος στο βιογραφικό του Ζερόμ Καλούτα, αυτός του παρουσιαστή. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό ο Ζερόμ Καλούτα είναι ο παρουσιαστής της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΡΤ, «Φτάσαμε», μια εκπομπή που μας ξεναγεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η τελευταία προσθήκη στο βιογραφικό του Ζερόμ Καλούτα, είναι η ανάληψη του ρόλου σχολιαστή στη φετινή Eurovision, που σε αντίθεση με ό,τι άλλο είχε κάνει μέχρι σήμερα, συγκέντρωσε πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

TLIFE
https://www.tlife.gr/fitness/diaita/i-diaita-pou-tha-se-voithisei-na-foreseis-to-magio-sou-me-aytopepoithisi/1514871/
Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βγήκε ο Μπάμπι, το Μπάμπι… Αισθάνθηκα άβολα με τα παιδιά μου, έπρεπε να τους εξηγήσω»

Με αφορμή της δηλώσεις του Bambie Thug, εκπροσώπου της Ιρλανδίας στην φετινή Eurovision, το οποίο δηλώνει non binary, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τα μη δυαδικά άτομα και τον τρόπο που αυτοπροσδιορίζονται.

«Όλο αυτό το στιλάκι δεν μου αρέσει. Βγήκε ο Μπάμπι, το μπάμπι, ούτε εγώ ξέρω, έχω μπερδευτεί. Δηλαδή και με τα παιδιά μου αισθάνθηκα άβολα γιατί νόμιζα ότι ήταν ένα οικογενειακό πρόγραμμα. Ήμουν σε εξαιρετικά δύσκολη και άβολη θέση να εξηγήσω στους γιους μου τι γίνεται και γιατί είναι «το», «τι», «τα». Νομίζω αν με ακούν κι άλλοι γονείς, είχα μάθει και εγώ από παιδάκι ότι βλέπουμε Eurovision για τα τραγούδια. Τι εκπαίδευση πρέπει ακριβώς να κάνω;» τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Οι σύγχρονοι γονείς θα πρέπει να εκπαιδευτούν για να μάθουν να δίνουν απαντήσεις στα παιδιά τους. Τα πράγματα αλλάζουν» απάντησε ο Νίκος Μουρατίδης στον δημοσιογράφο.

TLIFE

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βγήκε ο Μπάμπι, το Μπάμπι… Αισθάνθηκα άβολα με τα παιδιά μου, έπρεπε να τους εξηγήσω»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Maestro: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει και εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια.

Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Η δεύτερη σεζόν της πρώτης ελληνικής παραγωγής που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix έρχεται στο MEGA, στις 16 Μαΐου, στις 22:40.

Τι θα δούμε στο 1ο Επεισόδιο με τίτλο «MOTHER»:

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει  ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

 

YouTube video player

 

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

TLIFE

Maestro: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ