Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Το «τερμάτισε» γυναίκα που παντρεύτηκε κούκλα – Ευνούχισε τον «σύζυγό» της επειδή την απατούσε

Όταν η Meirivone Rocha Moraes από την Βραζιλία παντρεύτηκε με κάθε επισημότητα μια πάνινη κούκλα κάποιοι είπαν ότι η γυναίκα απλά το… τερμάτισε. Αμ δε. Η Βραζιλιάνα πήγε το θέμα ακόμα παραπέρα και έσπασε όλα τα κοντέρ, καθώς ανακοίνωσε ότι ευνούχισε την κούκλα σύζυγό της, επειδή ισχυρίζεται ότι την απατούσε κατ’ εξακολούθηση.

Η γυναίκα από τη Βραζιλία, που με τον γάμο της με την κούκλα επιβεβαίωσε εκείνα τα μυθικά λόγια του Άντι Γουόρχολ, ο οποίος είχε πει πως «όλοι μπορούν να γίνουν διάσημοι για 15 λεπτά», απασχολούσε τα ΜΜΕ και μετά το… ιερό μυστήριο, καθώς συνέχεια έλεγε διάφορα για το σύζυγό της, όπως ότι τον είχαν απαγάγει ή ότι περιμένει παιδί από εκείνον και άλλες τέτοιες… ομορφιές.

Η γυναίκα από την Βραζιλία ήρθε και πάλι στην επιφάνεια μετά, καθώς είπε ότι η κούκλα – σύζυγός της ήταν… ζωηρός και λάτρης του ποδόγυρου, την είχε απατήσει πολλές φορές και το έκανε άλλη μια τώρα και αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά και να του… αφαιρέσει τον… ανδρισμό του.

Η Meirivone Rocha Moraes ισχυρίστηκε ότι ευνούχισε τον «σύζυγό» της, που τον έχει ονομάσει Marcelo επειδή την απάτησε και πάλι.

Η τιμωρία στον καναπέ

Η γυναίκα από την Βραζιλία αποφάσισε να τιμωρήσει και με άλλον τρόπο την ανδρική κούκλα μετά την… αφαίρεση του ανδρισμού της. Η Meirivone Rocha Moraes είπε ότι έδιωξε τον Marcelo από το συζυγικό κρεβάτι και τον έβαλε να κοιμάται μόνος του στον καναπέ.

https://youtube.com/watch?v=4fHE-n0KHM0%3Ffeature%3Doembed

Έτσι τον έπιασε να την απατά

Η Βραζιλιάνα αποκάλυψε και πως έπιασε την κούκλα – σύζυγό της να την απατά και τόνισε ότι ο ίδιος ο Marcelo της αποκάλυψε μέσω μηνύματος τα… τσιλιμπουρδίσματά του. «Μου έστειλε μήνυμα ένα βράδυ και παραδέχθηκε ότι με απατά. Εκείνο το βράδυ έγιναν πολύ άσχημα πράγματα και τον έβαλα να κοιμηθεί στον καναπέ».

Η τιμωρία όμως, αυτή δεν ήταν αρκετή για την κούκλα, διότι η γυναίκα του αποφάσισε να του αφαιρέσει και τον… ανδρισμό του.

«Είναι ένα λευκό ερωτικό βοήθημα, με μήκος 16 εκατοστά. Έτσι αποφάσισα να του το αφαιρέσω. Το έχω ξανακάνει. Φοβάμαι ότι άλλες γυναίκες θα θέλουν να αγγίξουν το μόριο του Marcelo, γι αυτό και το βάζω στο συρτάρι όταν βγαίνουμε έξω. Έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα να τον ποθήσουν άλλες γυναίκες», είπε.

Η Βραζιλιάνα συμπλήρωσε ότι ο Marcelo την έχει απατήσει και στο παρελθόν και μίλησε και για τα… πειστήρια του… εγκλήματος της κούκλας.

«Την τελευταία φορά βρήκα ένα ροζ εσώρουχο. Έμαθα ότι ο Marcelo ήταν με άλλη γυναίκα, αλλά όταν ρώτησα με ποια, δεν μου απάντησε. Είναι άτακτος, κυνηγάει γυναίκες και μετά μου λέει ψέματα ότι δεν συμβαίνει τίποτα», είπε η Meirivone Rocha Moraes

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Baby Reindeer – Richard Gadd: Για ένα πράγμα δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ – Παρελθόν τα ήσυχα βράδια σε παμπ

Το Baby Reindeer δεν χρειάζεται συστάσεις. Η μίνι σειρά του Netflix έχει καθηλώσει λόγω της συγκλονιστικής ιστορίας του δημιουργού της Richard Gadd, ο οποίος έπεσε θύμα stalker.

Η δραματική σειρά του Netflix αφηγείται την αληθινή ιστορία της καταδίωξης και της παρενόχλησης που υπέστη ο Σκωτσέζος κωμικός Richard Gadd από μια stalker που στη σειρά του Netflix χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Martha.

Στο «Μικρό Τραναδάκι» – το οποίο ξεκίνησε ως one-man show στο Edinburgh Fringe – ο Richard Gadd υποδύεται μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του με το όνομα Donny Dunn, έναν αγωνιζόμενο κωμικό και μπάρμαν που παρακολουθείται από μια γυναίκα με το όνομα Martha.

Οι δρόμοι του ζευγαριού διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά όταν ο Donny σέρβιρε στη μοναχική γυναίκα ένα δωρεάν φλιτζάνι τσάι στο μπαρ όπου εργαζόταν.

Μετά την κυκλοφορία της σειράς, ο Richard Gadd χρειάστηκε να ζητήσει πολλές φορές από τους θαυμαστές του να σταματήσουν να ψάχνουν την πραγματική Μάρθα αλλά και τον κωμικό που τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Την περασμένη εβδομάδα, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η «αληθινή Μάρθα» έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν.

Η 58χρονη γυναίκα αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει παρακολουθήσει τη σειρά αλλά ότι αναγνωρίζει τον εαυτό της ως «Μάρθα». Μάλιστα υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της στο διαδίκτυο από ανθρώπους που τη συνέδεσαν με την ηρωίδα της σειράς και ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Netflix αλλά και κατά του δημιουργού της σειράς Richard Gadd (Ρίτσαρντ Γκαντ).

Ο Richard αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι πραγματικές ταυτότητες των χαρακτήρων της δημοφιλούς σειράς του δεν είναι κάτι για το οποίο θέλει να μιλήσει ποτέ ξανά. «Δεν νομίζω ότι θα το σχολιάσω ποτέ ξανά», παραδέχτηκε ο κωμικός και ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Donny στη σειρά.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, μίλησε επίσης για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Όπως λέει ο ίδιος δεν είναι σε θέση να απολαύσει ένα ήσυχο βράδυ στην παμπ όπως συνήθιζε.

«Ήταν ένα χάος. Ο κόσμος ερχόταν συνέχεια, όλη την ώρα, μοιραζόταν ιστορίες και μιλούσε για την σειρά και για το πώς τους επηρέασε. Σκέφτηκα κάπως έτσι: “Ω, δεν μπορώ πραγματικά να πηγαίνω πια σε παμπ και να περιμένω να καθίσω ήσυχα σε μια γωνιά και να φάω κάτι”».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Baby Reindeer, μεταξύ των οποίων ο Richard, η Jessica Gunning, που υποδύεται τη Martha, και η Nava Mau βρέθηκαν πρόσφατα στο Λος Άντζελες σε περιοδεία προώθησης της σειράς.

Πληροφοφίες από Mirror

NEWSIT

Baby Reindeer – Richard Gadd: Για ένα πράγμα δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ – Παρελθόν τα ήσυχα βράδια σε παμπ

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Eurovision 2024: Εκνευρισμένος ο Μαργαρίτης Σχοινάς με την EBU – «Γιατί απαγόρευσε τη σημαία της ΕΕ;»

Την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με την απαγόρευση της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Eurovision εξέφρασε ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Μιλώντας στο Politico o Μαργαρίτης Σχοινάς σημείωσε: «Είναι εξωφρενικό αυτό που έκανε η EBU» και συνέχισε: «Δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση γιατί το κάνει αυτό η EBU. Και τι εξυπηρετεί αυτό; Λιγότερο από έναν μήνα από τις ευρωεκλογές, ποιος κερδίζει από την απαγόρευση της σημαίας της ΕΕ από τη Eurovision; Μόνο οι ευρωσκεπτικιστές και οι εχθροί της Ευρώπης».

Συνέχισε λέγοντας: «Θα μιλήσω μαζί τους (με τους ανθρώπους της EBU). Δεν θα το αφήσω αυτό να περάσει. Θα αναζητήσω εξηγήσεις και διευκρινίσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος της πρόεδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Είναι σίγουρα λυπηρό να απαγορεύεται η σημαία, που είναι η σημαία όλων των μελών της ΕΕ και άλλων μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, η οποία συχνά κυματίζει δίπλα στις εθνικές σημαίες σε δημόσια κτίρια».

Η EBU απάντησε πως δεν άλλαξε κάτι στην πολιτική της, ο καθένας μπορούσε να κυματίζει τη σημαία της χώρας του και του ουράνιου τόξου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το politico, πέρσι μπορούσε κανείς να διακρίνει και σημαίες της Ευρωπαϊκή Ένωσης, ενώ φέτος ήταν εξαφανισμένες.

NEWSIT

Εκνευρισμένος ο Μαργαρίτης Σχοινάς με την EBU: Γιατί απαγόρευσε τη σημαία της ΕΕ από τη Eurovision;

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι γκριμάτσες και τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ

Tα βλέμματα πάνω της κατάφερε να στρέψει η Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε μετά τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Η αρκετά ταλαιπωρημένη Μαρίνα Σάττι λόγω της ασθένειας που την ταλαιπωρούσε, φαίνεται πως δεν κατάφερε να κρύψει την κούρασή της.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου κι ενώ τον λόγο είχε το Ισραήλ, η Μαρίνα Σάττι έκανε γκριμάτσες, χασμουριόταν και κάποια στιγμή δε δίστασε να ρίξει το κεφάλι της πάνω στο τραπέζι και να κλείσει τα μάτια της, με τον διπλανό της να τη σκουντάει για να… ξυπνήσει.

Το εν λόγω βίντεο που προβλήθηκε στο Breakfast@Star έχει γίνει viral.

TLIFE

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι γκριμάτσες και τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ