Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Καταρρακωμένες η σύζυγος και η κόρη του τραγουδιστή στο τελευταίο αντίο

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή ανήμερα της Παραμονής των Χριστουγέννων και η απώλειά του βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η σορός του τραγουδιστή έφτασε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, για το τελευταίο αντίο. Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς εκεί για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή. Τραγική φιγούρα ο αδελφός του αλλά και οι δυο γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του Χριστίνα και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη.

Μητέρα και κόρη έφτασαν στην κηδεία, καταρρακωμένες, μη μπορώντας να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται να τελεστεί τρισάγιο στις 12:00 και η συνέχεια η σορός του λαϊκού τραγουδιστή θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkcenoro7&playlistId=v-cxz0sx9fh3qp

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Σάττι: Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λίγες ώρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision

Ένα βίντεο με ολόκληρη την χθεσινοβραδινή πρόβα της Μαρίνας Σάττι έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο αυτό, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς αρκετές αστάθιες στη φωνή της Μαρίνας Σάττι, η οποία πρόκειται να διαγωνιστεί απόψε το βράδυ 9/5 στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Μαρίνα Σάττι ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό και ήδη ακολουθεί θεραπεία προκειμένου απόψε το βράδυ να είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε, ότι η βραδινή της πρόβα ήταν αρκετά καλύτερη από τη μεσημεριανή, ενώ αποκάλυψε πως λόγω αυτών των προβλημάτων υγείας, η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε τις συνεντεύξεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει χθες.

TLIFE

Μαρίνα Σάττι: Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λίγες ώρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κούγιας: Κόλαφος για τον Γιώργο Λιάγκα – «Να απολύσει αύριο κιόλας ο Κυριακού αυτό το σίχαμα»

Ανακοίνωση – κόλαφο εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον Γιώργο Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας τον «σίχαμα» και «επικίνδυνο άτομο» και κάνοντας έκκληση στον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει αύριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται  Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν».

 

TLIFE

Αλέξης Κούγιας: Κόλαφος για τον Γιώργο Λιάγκα – «Να απολύσει αύριο κιόλας ο Κυριακού αυτό το σίχαμα»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής

Αυτήν την ώρα, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που την αγάπησαν μέσα από τους ρόλους της αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Κοιμητήριο ήταν ο πολυαγαπημένος της φίλος, Σταμάτης Φασουλής, με τον οποίο ξεκίνησαν παράλληλα την πορεία τους στην υποκριτική.

Στο πλευρό του η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στη Super Κατερίνα, ο Σταμάτης Φασουλής επιθυμούσε να μείνει για λίγα λεπτά μόνος με τη σορό της Άννας Παναγιωτοπούλου. Ήταν από τους πρώτους που έμαθαν τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού και στη συνέχεια ειδοποίησε τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

TLIFE

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ