Connect with us

ΟΜΟΡΦΙΑ

Καθαρά Δευτέρα: Όλα όσα πρέπει να έχει η βαλίτσα σου αυτό το 3ήμερο

Το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και όλο και κάποια εξόρμηση θα έχεις προγραμματίσει. Είτε εκμεταλλευτείς όλες τις ημέρες του 3ήμερου, είτε κάποιες από αυτές σημασία έχει να το απολαύσεις και να μην αναλώσεις το χρόνο σου προσπαθώντας να χωρέσεις όλη τη ντουλάπα στη βαλίτσα σου!Άλλωστε αυτές ο μέρες είναι χαλαρές και έχουν κυρίως ανοιξιάτικο και casual ύφος!

Βουνό, θάλασσα ή πόλη με καρναβαλικές εκδηλώσεις, σίγουρα αν φύγεις θα περάσεις τέλεια! Παρόλα αυτά, επειδή ειδικά αυτή η περίοδος είναι μεταβατική λόγω καιρού, η σωστή βαλίτσα είναι ένα θέμα. Εγώ θα στο κάνω ακόμη πιο εύκολο, αφού σου έχω ετοιμάσει ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τέλεια  casual look ιδανικά για το 3ήμερο ώστε να πα΄ρεις μαζί σου όλα όσα θα σου δώσουν στιλ fashionistas.

 

 

 

 

 

Tα σύνολα που βλέπουμε στηρίζονται σε βασικά ρούχα της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας με ανοιχτόχωμα look και πανωφόρια πιο ελαφριά.

 

 

 

 

Πουκάμισα, πουλόβερ στους ώμους και φούτερ κυριαρχούν στα styling του 3ήμέρου.

 

 

Ενα πολύ καλό tip για αυτό τον καιρό είναι και το layering, φοράς όσα θες και όταν ζεσταθείς κάνεις το σύνολο σου πιο ελαφρύ.

 

 

 

Μαντήλια, καπέλα, γυαλιά ηλίου είναι τα αξεουάρ που θα παίξουν δυνατά τώρα.

 

 

 

Φλατ παπούτσια και sneakers θα μπουν σίγουρα στην βαλίτσα σου!

TLIFE

Καθαρά Δευτέρα: Όλα όσα πρέπει να έχει η βαλίτσα σου αυτό το 3ήμερο

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αντηλιακό σε μορφή πούδρας: Γιατί πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου και 5 για να επιλέξεις

Η αντηλιακή προστασία είναι κανόνας που ακολουθείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μην ξεχνάς ότι η ηλιακή ακτινοβολία ευθύνεται για τις κηλίδες, τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και τον καρκίνο του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης ανήκει στην αντηλιακή σου κρέμα που είναι σε ρευστή ή σε μορφή στικ ανάλογα με τις συνήθειες αλλά και τον τρόπο που σε βολεύει να λειτουργείς.

Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να σου συστήσω την αγαπημένη αντηλιακή πούδρα που είναι κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες και σου επιτρέπει να την ανανεώνεις κάθε φορά που το θεωρείς απαραίτητο χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ.

Πρόκειται για το πιο εύχρηστο προϊόν προστασίας που εξαφανίζει τις γυαλάδες αφήνοντας τέλεια ματ όψη. Μπορείς να την ανανεώνεις όσες φορές θεωρείς ότι είναι απαραίτητο μέσα στην ημέρα ενώ μπορείς να επιλέξεις εκείνη που χαρίζει υπέροχη, ηλιοκαμένη.

Στη συνέχεια θα δεις τις 5 καλύτερες και το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις εκείνη που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σου από τώρα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού.

Jane Iredale Powder-Me SPF30 Dry SunscreenΑνάλαφρο φυσικό ευρέως φάσματος ξηρό αντηλιακό σε μορφή πούδρας  με SPF30 για πρόσωπο, σώμα και τριχωτό κεφαλής σε refiel συσκευασία και vegan kabuki brush.

Supergoop! (Re)setting 100% Mineral Powder Sunscreen SPF30 PA+++: Μια διαφανής πούδρα σταθεροποίησης με αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος και σύνθεση που αποτελείται από 100% φίλτρα μεταλλικών στοιχείων που σταθεροποιεί το μακιγιάζ, Λειαίνει την όψη της επιδερμίδας, εξουδετερώνει τις γυαλάδες και είναι κατάλληλη για εύκολη ανανέωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Isdin Mineral Brush on the go Facial Powder SPF 50

iS Clinical Perfect Tint Powder SPF40: Αντηλιακή πούδρα προσώπου με SPF 40 που χαρίζει κάλυψη, ευρέος φάσματος, ματ φινίρισμα και κάλυψη. Προστατεύει το δέρμα από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης, ενώ ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και απορροφά την επιφανειακή λιπαρότητα.

Science Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield SPF 30: Με τεχνολογία EnviroScreen®, αυτή η πανίσχυρη αντηλιακή ασπίδα με μεταλλικά στοιχεία, παρέχει πλήρη προστασία με εύκολη και βολική εφαρμογή ακόμη και εν κινήσει. Μπορείς να το εφαρμόσεις με ή χωρίς μακιγιάζ.

TLIFE

Αντηλιακό σε μορφή πούδρας: Γιατί πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου και 5 για να επιλέξεις

Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

Gym season: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν (πλέον) στο γυμναστήριο και εσύ θα πας με απόλυτο…στιλ!

Τα ψέματα τελείωσαν φίλη μου και ο Μάης είναι σίγουρα ο μήνας που όλες πάμε γυμναστήριο.Λίγο ότι είμαστε μετά το Πάσχα, λίγο ότι το πρώτο μπάνιο πλέον είναι μία ανάσα, πρέπει να μπεις σε gym mood και αυτό δεν παίρνει καμία αναβολή!

Από τώρα μέχρι το καλοκαίρι η προπόνηση πρέπει να μπει στο πρόγραμμά μας, αν θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα! Pilates, cross fit, yoga, τρέξιμο ή ποδήλατο οι επιλογές βεβαίως είναι πολλές. Ξέρεις πολύ καλά ότι για να αποδώσει η προπόνηση πρέπει να είσαι και σωστά ντυμένη. Τα ρούχα του γυμναστηρίου αποτελούν μία ειδική κατηγορία πλέον, με νέα υλικά που κάνουν τέλεια εφαρμογή και σε αφήνουν να χαρείς το μάθημα σου. Το χρώμα παίζει επίσης βασικό ρόλο, διότι τα όμορφα χρώματα θα σου ανεβάσουν και την διάθεση για να ξεκινήσεις με σωστό mood την γυμναστική σου.

Hailey Bieber-Picture by: Elder Ordonez / SplashNews.com
Splash News and Pictures

Τα γυμναστήρια μπορεί να μην έχουν συνήθως αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, αλλά είναι σημαντικό να ντυθείς κατάλληλα. Θέλεις να φορέσεις ρούχα που σου δίνουν την ελευθερία να κινηθείς αλλά σε κρατούν καλά καλυμμένο, κατασκευασμένα από υλικά που αναπνέουν, ελαφριά και άνετα.

Olivia Wilde-Picture by: / SplashNews.com
Splash News and Pictures

Eνα καλό κίνητρο εκτός από το αποτέλεσμα που εχεις βάλει εσύ προσωπικά σαν στόχο είναι και το στιλ που θα έχεις στο γυμναστήριο.Πίστεψε με ένα καινούργιο σύνολο και μερικά αξεσουάρ θα σε ανανεώσουν και θα σε βάλουν στην νέα σεζον του γυμναστηρίου με άλλον αέρα.

@rosiehw

 

Κολάν ή βερμούδες σορτσάκια ή φούτερ το τι θα συνδυάσεις είναι ένα παιχνίδι και αυτό που θα σου ανεβάσει την διάθεση πριν το γυμναστήριο και θα πας με άλλον αέρα.

@pinterest

Τα χρώματα φέτος κυριαρχούν, το κόκκινο και τα neon δημιουργούν εντυπωσιακά gym looks.Επίσης μπορείς να δώσεις ένταση με χρώμα στα sneakers ή με αξεσουάρ όπως  κορδέλα στα μαλλιά!

TLIFE
https://www.tlife.gr/moda/Gym-season-oloi-oi-dromoi-odigoun-pleon-sto-gymnastirio-kai-esy-tha-pas-me-apolyto-stil/1514474/
Continue Reading

ΟΜΟΡΦΙΑ

French Manicure: Οι 10 πιο εντυπωσιακές εκδοχές κατάλληλες για τις τολμηρές

To french manicure παραμένει μεγάλη τάση κι αν θέλεις να υιοθετήσεις την πιο εντυπωσιακή και ανοιξιάτικη version οι nail artitst έχουν δημιουργήσει απίθανα looks. Τα it girls με τη σειρά τους τα έχουν τολμήσει κι εσύ απλά θα ακολουθήσεις το παράδειγμα.

Ξεχνάς για λίγο την κλασική, λεπτή λευκή γραμμή στα tips και επιλέγεις τα πιο έντονα χρώματα αλλά και nail art. 

Δες στη συνέχεια τι εννοώ.

@celmatique

Dots στα ωραιότερα, καλοκαιρινά χρώματα δημιουργούν στα tips το πιο ευφάνταστο french manicure εφέ.

@imarninails

Baby blue και skinny french κατάλληλο για κοντά νύχια.

@nails_of_la

Pink & Red: Από το παστέλ μέχρι το ζωηρό κόκκινο σε ένα μανικιούρ ιδανικό για την εποχή.

@imarninails

Σοφιστικέ, παστέλ αποχρώσεις σε ένα μανικιούρ με v σχήμα στα tips.

@imarninails

Διαγώνιο “γαλλικό” μανικιούρ για όλα τα μήκη νυχιών.

@nailartbyqueenie

Chrome και εντυπωσιακό σε μπλε royale και μοβ.

@ognailsuk

Blue marble σε μακριά και almond shape νύχια.

@thehotblend

Glam και ιδανικό για νυφικό μανικιούρ.

@overglowedit

Pop Art: Ένα μικρό έργο τέχνης σε bright χρώματα.

@laurenladnier

Κλασικό μεν αλλά με μια μικροσκοπική φράουλα να χαρίζει την απαραίτητη χαριτωμένη πινελιά.

TLIFE

French Manicure: Οι 10 πιο εντυπωσιακές εκδοχές κατάλληλες για τις τολμηρές

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ