Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας; Η εμφάνιση που δεν… έπεισε και οι θεωρίες συνωμοσίας

Πληθώρα αντιδράσεων για την Κέιτ Μίντλετον, μετά το βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να ψωνίζει από παντοπωλείο, σύμφωνα με το TMZ και την Sun.

Επρόκειτο για την πρώτη δημόσια εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία φάνηκε «ευδιάθετη και χαμογελαστή».

Φαίνεται όμως, ότι ούτε αυτό το βίντεο έπεισε τους πιστούς ακολούθους της Κέιτ Μίντλετον, καθώς σε χιλιάδες σχόλια αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά.

Μάλιστα με χρήση εφαρμογής, «αποκάλυψαν» ότι πρόκειται για μία άλλη γυναίκα!

 

 

 

 

 

 

 

Ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για απαγωγή ή δολοφονία της!

 

TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/keit-mintleton-ti-symvainei-me-tin-prigkipissa-tis-oualias-i-emfanisi-pou-den-epeise-kai-oi-theories-synomosias/1500919/
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Met Gala 2024: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Το θέμα του φετινού Met Gala είναι “Sleeping Beauties” και οι celebrities υιοθέτησαν τα πιο εντυπωσιακά και ονειρικά beauty looks. Αν και οι “Ωραίες Κοιμωμένες” παραπέμπουν στο γνωστό παραμύθι, στην πραγματικότητα είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα “Garden of Time” του JG Ballard.

Το κόκκινο χαλί στο Metropolitan Museum είναι στρωμένο με λουλούδια και οι celebrities που λατρεύουν τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική βραδιά, αφιερωμένη στη μόδα, είναι εκεί φορώντας συγκλονιστικές δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων που συνδύασαν με εξίσου απίθανα make up looks και hairstyles.

Photo by John Shearer/WireImage

Jennifer Lopez: Οι peach αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά της ταιριάζουν τελικά πολύ. Τόνισε το βλέμμα με ασημί σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και καφέ μάσκαρα που απόψε έγινε trend. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα ψηλό bun, μικρό έργο τέχνης.

Photo by Theo Wargo/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images

Zendaya: Είναι το απόλυτο beauty icon και με το αποψινό της retro look το επιβεβαιώνει. Μοιάζει με star των 30’s χάρη στην πανδαισία χρωμάτων στα μάτια, matchy με την δημιουργία του οίκου Maison Margiela, τα skinny φρύδια αλλά και την σκούρα burgundy απόχρωση στα χείλη.

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Emma Chamberlain: Smoky eye σε chocolat απόχρωση, ίδια ακριβώς με την δαντελένια δημιουργία και nude κραγιόν με καφέ περίγραμμα.

Photo by Theo Wargo/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images

Sarah Jessica Parker: Παραμένει σταθερή στο minimal chic μακιγιάζ αλλά τα μαλλιά της είναι απλά ονειρεμένα. Μαζεμένα στο τέλειο half up με απίθανους κυματισμούς και ένα αξεσουάρ-κόσμημα.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Gigi Hadid: Με old Hollywood beauty look πραγματοποίησε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Τα bob μαλλιά της έχουν ρετρό κυματισμούς με χωρίστρα στο πλάι. Το κόκκινο κραγιόν ολοκληρώνει το ρετρό look με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Alexandra Daddario: Το dramatic eye make up look σε καφέ αποχρώσεις με το underliner θυμίζει την Κλεοπάτρα όπως επίσης και το εξεζητημένο αξεσουάρ στα μαλλιά της.

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Riley Keough: Παστέλ ροδακινί αποχρώσεις σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά και περίγραμμα στο εσωτερικό με λευκό μολύβι που χαρίζει μοναδική λάμψη.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Dove Cameron: Συνδυάζει τη μπρονζέ σκιά με shimmer εφέ στα μάτια με το κόκκινο, κλασικό χρώμα στα χείλη.

Photo by Aliah Anderson/Getty Images

Jessica Biel: Συνδυάζει τη ροζ με την ροδακινί σκιά υιοθετώντας ένας ονειρικό μακιγιάζ που συνδυάζει με τα ελεύθερα μαλλιά της που θυμίζουν νεράιδα.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Rita Ora: Με το απόλυτο wet look και icy blue σκιά στα μάτια. Ένα μεταμοντέρνο beauty look που η Ora υποστηρίζει μοναδικά.

Photo by Theo Wargo/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images

Penelope Cruz: Με 40’s διάθεση στόλισε το κυματιστό της bob με μια κορδέλα με φιόγκο, τόνισε τα μάτια της με σκιά σε γήινη απόχρωση και περίγραμμα με μαύρο μολύβι και τα χείλη με το πιο σοφιστικέ κόκκινο με καφέ υποτόνο κραγιόν.

Photo by Marleen Moise/Getty Images

Ariana Grande: Αντικαθιστά το εμβληματικό της winged liner με δύο μικροσκοπικά περιστέρια ενώ παραμένει σταθερή στην sleek αλογοουρά.

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Kendall Jenner: Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα αριστουργηματικό half up ενώ το μακιγιάζ της έχει τις πιο γοητευτικές καφέ αποχρώσεις.

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Kim Kardashian: Με τους αγαπημένους της γήινους τόνους στο μακιγιάζ και απόλυτα ανεπιτήδευτα τα icy blonde μαλλιά της.

Reuters

Amanda Seyfried: Το μοβ κραγιόν και το vintage αξεσουάρ στα μαλλιά της αξίζουν βραβείο.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Kylie Jenner: Spanish girl με τριαντάφυλλα στο sleek updo και διακριτικό make up look σε ροζ αποχρώσεις.

 

TLIFE

Met Gala 2024: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: H Πάουλα Μπαντόσα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό τους – «Μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις»

Με ανάρτησή της στα social media η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Στέφανο Τσιτσιπά την Κυριακή του Πάσχα.

Η 26χρονη Ισπανίδα τενίστρια λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, μίλησε στο tennis.com για την πορεία της στο τένις, ενώ απάντησε για τον χωρισμό της από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες μέρες για μένα, αλλά είμαι δυνατός άνθρωπος και προσπαθώ να διαχειριστώ τα πράγματα όσο μπορώ», είπε αρχικά η Πάουλα Μπαντόσα.

Ενώ πρόσθεσε: «Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Σε άλλες στιγμές, έχουμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα και μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις. Μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Μαρία (Σαράποβα) και του Γκριγκόρ (Ντιμιτρόφ), που γνωρίζεις τον σωστό άνθρωπο, αλλά ίσως τη λάθος στιγμή. Είναι κάπως έτσι».

Αναφερόμενη στο γεγονός, πως ανακοίνωσε το χωρισμό τους: «Δεν είναι εύκολο που από την αρχή η σχέση ήταν τόσο δημόσια. Είναι σαν να πρέπει να την τελειώσεις με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ξέρω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχω μεγάλη στήριξη από όλους, την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους φίλους μου. έχω στήριξη ακόμα και τη δική του ομάδα και οικογένεια. Όλοι μας στηρίζουν. Στην τελική, δεν συνέβη κάτι κακό, έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα βλεπόμαστε στο tour και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον», είπε η Πάουλα Μπαντόσα.

 

TLIFE

Στέφανος Τσιτσιπάς: H Πάουλα Μπαντόσα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό τους – «Μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις»

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Ελένη Φουρέιρα – Eurovision: Το BBC αποθέωσε την εμφάνισή της στη σκηνή του πρώτου ημιτελικού

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στον α’ ημιτελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου.

Η εκρηκτική pop star έκανε ένα εντυπωσιακό act για το Fuego με μία χορογραφία με την υπογραφή του Bill Roxenos και αμέσως έγινε… viral σε όλα τα social media.

Ακόμα και το BBC αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα και στη σχετική ανάρτηση που έκανε με απόσπασμα από την εμφάνισή της, έγραψε: «Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα φέρνει φωτιά στη Eurovision».

 

Χαμός στο διαδίκτυο από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα! Πήρε… φωτιά το X/Twitter

Δες μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν για την εκρηκτική pop star:

 

 

 

 

 

 

 

TLIFE
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/eleni-foureira-Eurovision-to-BBC-apotheose-tin-emfanisi-tis-sti-skini-tou-protou-imitelikou/1514393/
Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ