Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Η ιδιωτική ζωή της βασιλικής οικογένειας στο προσκήνιο: Tampongate, τόπλες Κέιτ και phone hacking

Η ζωή και τα έργα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ανέκαθεν απασχολούσαν τα μέσα, προξενώντας τεράστια περιέργεια για όλα όσα συμβαίνουν μπροστά αλλά και πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού.

Από το τηλεφώνημα – φάρσα της βασίλισσας Ελισάβετ και τις topless φωτογραφίες της Κέιτ, στο «Tampongate» και την άγρια καταδίωξη του αυτοκινήτου του Χάρι και της Μέγκαν, το δικαίωμα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας στην ιδιωτική ζωή έχει καταστρατηγηθεί ουκ ολίγες φορές με το Παλάτι να τρέχει και να μην φτάνει τα μαζέψει τα… ασσυμάζευτα.

Κι αν ένα ερώτημα υπάρχει στα χείλη αλλά και στη σκέψη πολλών τους τελευταίους μήνες κι αυτό δεν είναι άλλο από το «Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον;» αυτή η κρυψίνοια του παλατιού για την υγεία της όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά αντιθέτως δίνει τροφή σε φήμες και θεωρίες συνωμοσίας.

Και τώρα έρχεται να προστεθεί και η φημολογούμενη απόπειρα παραβίασης του ιατρικού φακέλου της πριγκίπισσας της Ουαλίας ενώ νοσηλευόταν τον Ιανουάριο, με τρεις εργαζόμενους της «The London Clinic» να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Ας δούμε τις φορές που η ιδιωτική ζωή της βασιλικής οικογένειας πήγε… περίπατο.

Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Κέιτ

Το 2012 η Βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον, στο King Edward VII στο Γουίνδσορ, με πρωινή ναυτία και ούσα έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ και ρώτησε την προσωπική της νοσοκόμα ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθεί την Κέιτ, χωρίς να ενοχλήσει.

Μάλιστα, ζήτησε και από τον Πρίγκιπα Κάρολο να την «πετάξει» μέχρι την κλινική.

Το τηλεφώνημα – φάρσα οργάνωσαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Mel Greig και Michael Christian, παριστάνοντας τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Κάρολο που μετά το ατόπημά τους βρέθηκαν εκτός «αέρα».

Η φάρσα πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις, καθώς όλα τα αρχεία του νοσοκομείου τέθηκαν υπό έλεγχο.

Η ινδικής καταγωγής νοσοκόμα Jacintha Saldanha βρέθηκε νεκρή στις 7 Δεκεμβρίου – τρεις ημέρες αφότου μετέφερε το τηλεφώνημα σε συνάδελφό της, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την ανάρρωση της Κέιτ.

Η έρευνα για τον θάνατο της 46χρονη νοσοκόμας και μητέρας δύο παιδιών αποκάλυψε ότι κατηγορούσε τον εαυτό της για την εκτροπή κλήσης, η οποία πίστευε ότι ήταν αληθινή. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτοκτόνησε.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έστειλε ένα συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένειας της νοσοκόμας μιλώντας για ένα «απίστευτα θλιβερό» γεγονός και ευχαριστώντας για τη φροντίδα που έλαβε η Κέιτ στο νοσοκομείο.

«Η Jacintha και οι συνάδελφοί της μας φρόντισαν εξαιρετικά καλά και λυπάμαι πολύ που κάποιος που νοιαζόταν τόσο πολύ για τους άλλους βρέθηκε σε μια τόσο απελπιστική κατάσταση» έγραψε ο Γουίλιαμ όπως αποκάλυψε αργότερα η οικογένεια της νοσοκόμας.

Οι topless φωτογραφίες της Κέιτ

Οι topless φωτογραφίες της Κέιτ – που τραβήχτηκαν ενώ εκείνη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν διακοπές στη νότια Γαλλία – δημοσιεύτηκαν σε γαλλικό έντυπο, το Closer, τον Σεπτέμβριο του 2012.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ λέγεται ότι αντέδρασαν με «θυμό και δυσπιστία» και σκέφτηκαν ότι «ξεπεράστηκε μια κόκκινη γραμμή».

Το βασιλικό ζεύγος χαρακτήρισε «τραγελαφική και αδικαιολόγητη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής».

Όμως η τότε εκδότης του εντύπου, δήλωσε ότι το ζευγάρι ήταν «ορατό από το δρόμο» και ότι οι εικόνες δεν ήταν «καθόλου ντροπιαστικές». Τραβήχτηκαν με φακό ζουμ καθώς χαλάρωναν έξω σε έναν πύργο που ανήκει στον ανιψιό της βασίλισσας, υποκόμη Linley.

Το πρωτοσέλιδο έδειχνε την Κέιτ γυμνόστηθη στη βεράντα του σπιτιού. Στο εσωτερικό του περιοδικού υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες της να κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία.

Οι βρετανικές εφημερίδες απέρριψαν προτάσεις για την αγορά των φωτογραφιών.

Η βασιλική οικογένεια κατέθεσε μήνυση για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και πήρε ασφαλιστικά μέτρα που απαγόρευαν την περαιτέρω χρήση των εικόνων.

Επίσης, άσκησαν αγωγή για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής κατά των εκδοτών του περιοδικού.

Δικαστήριο διέταξε το γαλλικό περιοδικό Closer να καταβάλει αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ (92.000 λίρες) στο ζευγάρι τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου μετά από μια «σοβαρή παραβίαση της ιδιωτικής ζωής» και δήλωσαν ότι «ήθελαν να καταστήσουν σαφές με έμφαση ότι αυτού του είδους η αδικαιολόγητη εισβολή δεν πρέπει να συμβαίνει».

Tampongate

Ένα αντίγραφο της διαβόητης τηλεφωνικής συνομιλίας γνωστής ως «Tampongate» μεταξύ του τότε πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς δημοσιεύθηκε το 1993 από πολλές βρετανικές εφημερίδες, αφού εμφανίστηκε σε αυστραλιανό περιοδικό.

Η ιστορία αναφερόταν στις λεπτομέρειες μιας προσωπικής συνομιλίας μεταξύ του μελλοντικού βασιλιά και της βασίλισσας, γεμάτης σεξουαλικά υπονοούμενα.

Το τηλεφώνημα μεταξύ του παράνομου τότε ζευγαριού, έγινε τον Δεκέμβριο του 1989, και σε αυτήν την 6λεπτη συνομιλία περιέγραφαν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις.

Καταγράφηκε από έναν παράνομο λάτρη του ραδιοφώνου που είχε πέσει πάνω στη συζήτηση χρησιμοποιώντας μια συσκευή σάρωσης υψηλής τεχνολογίας.

Η δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος, πρώτα στην Αυστραλία και στη συνέχεια στα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, ακολούθησε τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού βιβλίου του Andrew Morton που προέκυψε από τις απομαγνητοφωνήσεις των μαγνητοταινιών που του είχε περάσει λαθραία η πριγκίπισσα Νταϊάνα, και εξιστορούσε τη δική της πλευρά του γάμου της με τον Κάρολο.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ τον Δεκέμβριο του 1992 ότι ο τότε πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν αποφασίσει να χωρίσουν.

Ορδές μανιασμένων δημοσιογράφων και φωτογράφων με μεγάλους φακούς συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της Καμίλα στο Wiltshire, για να ρίξουν μία ματιά στην ερωμένη του Καρόλου.

Τηλεφωνικές υποκλοπές

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Χάρι κέρδισε σημαντική αποζημίωση σε υπόθεση υποκλοπών κατηγορώντας τον όμιλο Mirror Group Newspapers ότι συγκέντρωναν παράνομα πληροφορίες για εκείνον στα δημοσιεύματά τους.

Όπως αποδείχθηκε 15 από τα 33 άρθρα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο κρίθηκε ότι ήταν προϊόν τηλεφωνικής υποκλοπής ή άλλης παράνομης συλλογής πληροφοριών, όπως αποφάνθηκε το Ανώτατο Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, από το 1996 ως το 2010, εν γνώσει των διευθυντικών τους στελεχών, ο όμιλος παρακολουθούσε τα τηλεφωνήματά του.

Ο Δούκας του Σάσεξ, ως ο βασικός ενάγων κατά του εκδοτικού ομίλου, υποστηρίζει πως πάνω από 140 δημοσιεύματα την επίμαχη περίοδο περιείχαν λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή που δεν μπορεί παρά να βασίστηκαν σε υποκλοπές.

Ο δικαστής Timothy Fancourt δήλωσε ότι το τηλέφωνο του δούκα πιθανόν να παρακολουθείτο μόνο σε μικρό βαθμό και ότι «ελεγχόταν προσεκτικά από ορισμένα άτομα» από τα τέλη του 2003 έως τον Απρίλιο του 2009.

Πρόσθεσε όμως ότι υπήρχε η τάση του Δούκα να υποθέτει ότι όλα ήταν αποτέλεσμα hacking.

Ο δικαστής επιδίκασε στον πρίγκιπα το συνολικό ποσό των 140.600 λιρών.

Η πρακτική ήταν «ευρέως διαδεδομένη και συνήθης» από το 1998 και μετά, είπε ο δικαστής, ενώ η παρακολούθηση τηλεφωνημάτων «παρέμεινε σημαντικό εργαλείο στη δημοσιογραφία» και στις τρεις εφημερίδες – Daily Mirror, την Sunday Mirror και την Sunday People – από το 2006 έως το 2011.

Ο Χάρι χαιρέτισε την απόφαση στις 15 Δεκεμβρίου 2023 ως «δίκαιη» και έβαλε στο στόχαστρο ανώτερα στελέχη και συντάκτες, συμπεριλαμβανομένου του Πιρς Μόργκαν – ο οποίος ήταν υπεύθυνος στην Daily Mirror από το 1995 έως το 2004.

Απαντώντας ο Μόργκαν επέμεινε ότι δεν είχε ποτέ χακάρει το τηλέφωνό του.

Καταδίωξη με αυτοκίνητο από παπαράτσι

Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» με παπαράτσι, για περισσότερες από δύο ώρες, δήλωσε εκπρόσωπος του πρίγκιπα.

Το περιστατικό, το οποίο «ξύπνησε» μνήμες από το μοιραίο δυστύχημα της πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997, συνέβη αφού ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

Η Ashley Hansen, εκπρόσωπος Τύπου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, δήλωσε τότε στο Sky News:

«Ήταν απίστευτα φοβισμένοι και συγκλονισμένοι. Υπήρξαν αρκετές φορές που το αυτοκίνητο σταμάτησε και η ασφάλεια βγήκε έξω. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου η αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη με τους παπαράτσι και τους είχε ζητήσει να σταματήσουν ή να τους δώσουν χώρο, για να το κάνουν με ασφάλεια. Δυστυχώς αυτή η επιθυμία δεν έγινε σεβαστή».

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε το ζευγάρι και τη μητέρα της Μέγκαν, δήλωσε ότι οι φωτογράφοι προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφίες και να καταγράψουν βίντεο όσο το ζεύγος και η μητέρα της Μέγκαν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο είπε ότι δεν ένιωσε ποτέ ότι κινδύνευε και απέκρουσε τις προτάσεις ότι ήταν σαν μια καταδίωξη που θα έβλεπες στις ταινίες.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης υποβάθμισαν επίσης το περιστατικό λέγοντας ότι δεν πιστεύουν ότι η καταδίωξη ήταν «σχεδόν καταστροφική» και αντίθετα την περιέγραψαν ως «λίγο χαοτική σκηνή».

Ωστόσο, ήταν ένα ακόμη παράδειγμα του διαρκούς ενδιαφέροντος για τη ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας και των πιέσεων στην ιδιωτική τους ζωή…

Πληροφορίες από Skynews

TLIFE

Tampongate, τόπλες Κέιτ και phone hacking: Η ιδιωτική ζωή της βασιλικής οικογένειας στο προσκήνιο

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι «πραγματικά πολύ άρρωστος»: «Ξεσκονίζουν» τα σχέδια για την κηδεία του

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον βασιλιά Κάρολο, καθώς ο καρκίνος δεν υποχωρεί και η υγεία του επιδεινώνεται. Πλέον η βασιλική οικογένεια φαίνεται να «ξεσκονίζει» το σχέδιο για την κηδεία του…

Σημειώνεται πως εδώ και λίγους μήνες έχει γίνει γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο χωρίς να έχει γίνει γνωστό το είδος του καρκίνου. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα έκαναν λόγο για καρκίνο στο πάγκρεας με προσδόκιμο ζωής το πολύ 2 χρόνια.

Δημοσίευμα του thedailybeast.com σημειώνει πως πλέον το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξετάζει τα σχέδια για την κηδεία του 75χρονου μονάρχη, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή.

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να το νικήσει και επενδύουν τα πάντα σε αυτό. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί», δήλωσε στο dailybeast πηγή που περιγράφεται ως παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, πολιτικοί σχολιαστές και δημοσιογράφοι που καλύπτουν τη βασιλική οικογένεια σημειώνουν πώς ο βασιλιάς «ανταποκρίνεται πολύ καλά» στη θεραπεία.

Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι

Το σχέδιο εκατοντάδων σελίδων για την κηδεία του βασιλιά Καρόλου ονομάζεται «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι. «Τα σχέδια έχουν ‘ξεσκονιστεί’ και ενημερώνονται ενεργά. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς, δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο» δήλωσε πρώην υπάλληλος του παλατιού στο Daily Beast.

Τα εξαιρετικά λεπτομερή έγγραφα δημιουργήθηκαν την επομένη ημέρα από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο Daily Beast ότι η «επιχείρηση Γέφυρα Μενάι» ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι πρόκειται για τυπική διαδικασία και ότι «θα ήταν παράλογο να εξάγει κανείς οποιαδήποτε συμπεράσματα» από αυτό το γεγονός.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν επικαιροποιημένα σχέδια για την κηδεία τους που κατηγοριοποιούνται με κωδικούς που βασίζονται σε γέφυρες. Για παράδειγμα το σχέδιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ονομάστηκε «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

NEWSIT

Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι «πραγματικά πολύ άρρωστος»: «Ξεσκονίζουν» τα σχέδια για την κηδεία του

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι ο πρώην της Πάολο Λιούζο

Συντετριμμένη είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη καθώς νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι βρέθηκε ο πρώην σύντροφός της Πάολο Λιούζο.

Ο 41χρονος Πάολο Λιούζο, πρώην σύντροφος της κόρης του πρίγκιπα Άντριου, πριγκίπισσας Βεατρίκης, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με πηγή από την αστυνομία του Μαϊάμι, που μίλησε στον βρετανικό Τύπο, εικάζεται πως ο θάνατος του Λιούζο οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμι, Μάικλ Βέγκα, δήλωσε πως ο Λιούζο εντοπίστηκε νεκρός στις 7 Φεβρουαρίου, στις 3:22 το πρωί (τοπική ώρα) σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «citizenM Miami World Center».

Η αιτία του θανάτου δεν έχει αναφερθεί επίσημα αλλά ο αξιωματικός δήλωσε:

«Ερευνήθηκε ως θάνατος που οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη».

Φίλος του Λιούζο δήλωσε μετά τον θάνατό του:

«Ο Πάολο δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Αγαπούσε τα πάρτι και τον τζόγο. Είχε αρχίσει να κάνει χρήση πολλών φαρμακευτικών ναρκωτικών αρχικά αλλά αυτό αργότερα οδήγησε στην κοκαΐνη και σε σκληρότερα ναρκωτικά. Δανειζόταν πάντα χρήματα για να πληρώνει παλαιά δάνεια. Ήταν ένας φαύλος κύκλος».

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο Πάολο Λιούζο εργαζόταν ως σύμβουλος Τέχνης και δεν είχε παντρευτεί ποτέ. Ζούσε σε διαμέρισμα όχι μακριά από το ξενοδοχείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ και η κηδεία του τελέστηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Το ένοχο παρελθόν του και το ειδύλλιο με την πριγκίπισσα Βεατρίκη

Ο Λιούζο καταγόταν από το Woodbury της Νέας Υόρκης και κληρονόμησε μεγάλη περιουσία από τον Ιταλό πατέρα του Νίκο Λιούζο, επιχειρηματία, που έφυγε από τη ζωή το 2001 σε ηλικία 62 ετών.

Το αμφιλεγόμενο παρελθόν του playboy ξεκίνησε το 2002 όταν κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία συμφοιτητή του στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού.

Ο συμφοιτητής του, ο 19χρονος Jonathan R. Duchatellier, πέθανε κατά την διάρκεια καβγά που έλαβε χώρα στις 5 Μαΐου 2002 σε μια πολυκατοικία εκτός πανεπιστημιούπολης στην οδό Cambridge 510, στην οποία συμμετείχε ο Λιούζο.

Ο Πάολο Λιούζο – Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κατηγορία αργότερα μειώθηκε σε επίθεση και ο Λιούζο ποινή κοινωνικής εργασίας.

Ο Πάολο Λιούζο συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου του 2009 στην Αυστραλία όταν έριξε το πανάκριβο Audi που οδηγούσε σε φωτεινούς σηματοδότες. Την ίδια περίοδο, ο 27χρονος τότε άφησε απλήρωτους λογαριασμούς στο ξενοδοχείο του, σε εστιατόριο και σε καζίνο.

Κατηγορήθηκε για τροχαία παράβαση, απάτη και κατοχή κοκαΐνης.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 δολαρίων.

Με την πριγκίπισσα Βεατρίκη γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2005. Εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 24.

Κράτησαν τη σχέση μυστική για σχεδόν ένα χρόνο – αλλά χώρισαν τον Μάιο του 2006 όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, προκαλώντας αίσθηση.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα Φέργκιουσον ενθάρρυναν το ειδύλλιο της των δύο νέων, παρά την επτάχρονη διαφορά ηλικίας και το εγκληματικό παρελθόν του.

«Όλοι έχουμε τα δικά μας ταξίδια και πρέπει να μάθουμε τον δρόμο μας, αλλά η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι, σύντομα στα 18, με πολλούς φίλους συμπεριλαμβανομένου του Πάολο», είπε η μητέρα της όταν ξεκίνησε η σχέση.

Το βασιλικό ζευγάρι προσκάλεσε τον Λιούζο για οικογενειακές διακοπές στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο Verbier.

Ο Λιούζο είχε παραβεί τους όρους επιτήρησης καθώς του επιτρεπόταν τα ταξίδια στο εξωτερικό μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Η σχέση του με την νεαρή πριγκίπισσα πήρε μεγάλη δημοσιότητα και τα μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστό πως αδιαφορεί για τους όρους της επιτήρησής του.

Στον Λιούζο είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος εξόδου από τις ΗΠΑ για τρία χρόνια αλλά επειδή τον αγνόησε του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών επιπλέον.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μετά από αυτό αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους.

Το 2007 έφερε σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια ισχυριζόμενος ότι κάπνιζαν μαριχουάνα παρουσία της πριγκίπισσας Βεατρίκης, της αδελφής της πριγκίπισσας Ευγενίας και της μητέρας τους Σάρα Φέργκιουσον, ενώ έκαναν διακοπές στην Τζαμάικα.

Ο playboy ομολόγησε επίσης ότι απάτησε τη πριγκίπισσα Βεατρίκη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους – και ισχυρίστηκε ότι εκείνη ότι ήθελε να τον συστήσει στη βασίλισσα.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη φέρεται να ήταν αποκαρδιωμένη όταν έληξε το ειδύλλιό τους και επέστρεψε στο Goldsmiths, το οποίο ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι – Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2020 τον επιχειρηματία του real estate Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη την Σιένα Ελίζαμπεθ, 3 ετών.

Πληροφορίες από Dailymail

NEWSIT

Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον θάνατο του πρώην της Πάολο Λιούζο – Με «πλούσιο» παρελθόν ο playboy

 

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: Αθλητής του MMA κλώτσησε ring girl και το πλήθος τον λίντσαρε – Τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό

Ο Ali Heibati τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το Hard Fighting Championship (HFC) μετά από ένα σοβαρό περιστατικό σε αγώνα MMA στη Μόσχα.

Ο μαχητής του ΜΜΑ Ali Heibati, κλώτσησε ένα ring girl κατά τη διάρκεια του τουρνουά Hardcore MMA στη Μόσχα. Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα του με τον Arkady Osipyan.

Ο Heibati κλώτσησε τη μια κοπέλα του ρινγκ, καθώς περνούσε από δίπλα του, κρατώντας μια κάρτα που σήμανε την έναρξη του πρώτου γύρου.

Η γυναίκα γύρισε έκπληκτη και εξέφρασε την οργή της πριν επέμβει ο διαιτητής για να τους χωρίσει.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο διαιτητής αναγκάστηκε να προειδοποιήσει τον Heibati για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο Heibati έχασε τον αγώνα από τον Osipyan στον πρώτο γύρο, με τον αγώνα να διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν τον τερματίσει ο διαιτητής.

Καθώς ο Osipyan επέστρεψε στη γωνία του, ο Heibati σηκώθηκε και άρχισε να επιτίθεται στον αντίπαλό του, καταφέρνοντας αρκετά χτυπήματα ενώ ο Osipyan είχε γυρίσει την πλάτη του. Αρκετοί έσπευσαν στο κλουβί για να χωρίσουν τους δύο άνδρες καθώς περίμεναν την επίσημη απόφαση.

Μετά τον αγώνα, ο Heibati άρπαξε το μικρόφωνο, δείχνοντας απογοητευμένος από κάτι που του είπαν. Στη συνέχεια έριξε άλλη μια κλωτσιά, αυτή τη φορά προς έναν σχολιαστή, πριν ανταλλάξει έντονες κουβέντες μαζί του.

Βίντεο μάλιστα, δείχνει τον Heibati να δέχεται επίθεση από το οργισμένο πλήθος.

Μετά το περιστατικό, ο αθλητής απολογήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του με ανάρτησή του στα social media.

 

Έγραψε: “Γεια σε όλους. Αυτό είναι για τη Μαρία. Δεν φέρθηκα σωστά μαζί της. Έμεινα εκεί στο κλουβί και ήθελα απλά να βγω έξω και να παλέψω.

“Ήμουν σφιγμένος και, όπως καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, τα συναισθήματα ξεχυλίζουν στον αγώνα, οπότε πριν από τον αγώνα φέρθηκα άσχημα στην Μαρία. Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Είμαι παντρεμένος, οπότε σέβομαι το γυναικείο φύλο. Εκείνη έκανε τη δουλειά της και εγώ, μετά τον αγώνα, δεν παραδέχτηκα ούτε την ενοχή μου, γιατί με χτύπησαν και στο κεφάλι. Πείτε στη Μαρία ότι λυπάμαι”.

Παρά την προσπάθειά του να επανορθώσει, ο Heibati έλαβε ισόβιο αποκλεισμό από την HFC.

NEWSIT

Αθλητής του MMA στη Μόσχα κλώτσησε ring girl και το πλήθος τον λίντσαρε – Τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ