Connect with us

Business

15 Habits that could be hurting your business relationships

Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi.

Photo: Shutterstock

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus.

Nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat”

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur.

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Business

Μπασκετικό υπερθέαμα με Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια & Παναθηναϊκός AKTOR – Βιλερμπάν και τη «μάχη» του Άρη για πρόκριση στους «8» του EuroCup στο Novasports!

Πανδαισία με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τις εντός έδρας αναμετρήσεις των «αιωνίων» στην 28η αγωνιστική
Όλες οι αναμετρήσεις ζωντανά και αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports και φυσικά οι Playmakers καλύπτουν όλη τη δραστηριότητα
Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Arena Riga της Λετονίας την ουκρανική Προμετέι σε νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στους «8» του EuoCup
Πλούσιο θέαμα και στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA
Κάθε Τρίτη στις 22:30 στο Novasports4 το lifestyle show The Skweek show by Tony Parker

 

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, με τις «μάχες» των «αιωνίων» για την 28η αγωνιστική και η προσπάθεια του Άρη για πρόκριση στην οκτάδα του EuroCup θα κριθούν αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports!
Ο Παναθηναϊκός AKTOR του Εργκίν Αταμάν μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από τη Μαδρίτη και την επικράτηση κόντρα στη Ρεάλ, υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη γαλλική Βιλερμπάν (8/3, 21:15) επιδιώκοντας να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό του. Μία ημέρα νωρίτερα (7/3, 22:00) ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το διπλό στο Κάουνας κόντρα Ζάλγκιρις υποδέχεται στο ΣΕΦ την ιταλική Βίρτους Μπολόνια με αποκλειστικός στόχο το ροζ φύλλο αγώνα. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν LIVE και όλους τους υπόλοιπους αγώνες της EuroLeague με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο-Παρτίζαν, Βαλένθια – Μπαρτσελόνα.

Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου, η Δώρα Παντέλη και όλη η δημοσιογραφική ομάδα αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

Με στόχο την πρόκριση στους «8» ο Άρης κόντρα στην Προμετέι (6/3, 19:00)

Στο EuroCup όλα τα βλέμματα στρέφονται στην προσπάθεια του Άρη για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Οι «κίτρινοι» του Γιάννη Καστρίτη, μετά την επίτευξη του αρχικού στόχου που ήταν η πρόκριση από τη φάση των ομίλων, τώρα θα διεκδικήσουν την Τετάρτη 6/3 (19:00) σε νοκ άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στην Arena Riga της Λετονίας κόντρα την ουκρανική Προμετέι το εισιτήριο για την οκτάδα του EuroCup.

 

Η Δώρα Παντέλη, κάθε Τετάρτη στις 22:30 στο Novasports4, μέσα από την εκπομπή «Ανάλυσέ το» υποδέχεται στο studio της Novibet εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ και μαζί σχολιάζουν και αναλύουν την αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague.

Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challenge https://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα! Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup .

Παράλληλα, οι φίλοι του κολεγιακού πρωταθλήματος NCAA θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικό θέαμα με τους αγώνες Arkansas-Alabama, Oklahoma-Texas και Sun Belt Conference Championship.

Και φυσικά κάθε Τρίτη στις 22:30 στο Novasports4 στις οθόνες των συνδρομητών του Novasports έρχεται το περίφημο The Skweek show by Tony Parker. Ένα καινοτόμο lifestyle show με άρωμα και….ήχο μπάσκετ, καθώς Skweek, σημαίνει το τρίξιμο του παπουτσιού στο παρκέ. Βάζοντας στο επίκεντρο την αυθεντικότητα, ο Tony Parker, 4 φορές πρωταθλητής στο NBA και 6 φορές NBA All Star, προσκαλεί τους φίλους του να μοιραστούν προσωπικές ιστορίες και να εμπνεύσουν τους λάτρεις του μπάσκετ παγκοσμίως. Στο επεισόδιο της Τρίτης 5/3 καλεσμένος είναι ο John Dovi.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (5-12/3) έχει ως εξής στο Novasports:

Τρίτη 5 Μαρτίου
20:30 EuroCup – Eighthfinals: Ουλμ-Μπανταλόνα Novasports Start σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Τετάρτη 6 Μαρτίου
19:00 EuroCup: Προμετέι- Άρης Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
20:00 EuroCup: Λόντον Λάιονς-Άνκαρα Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
22:00 EuroCup: Γκραν Κανάρια-Μπεσίκτας Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

Πέμπτη 7 Μαρτίου
19:30 EuroLeague – 28η αγωνιστική: Αναντολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου Novasports6 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου
20:00 EuroLeague: Μονακό-Ερυθρός Αστέρας Novasports Start σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή
21:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου
21:05 EuroLeague: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζάλγκιρις Κάουνας Novasports2 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
21:30 EuroLeague: Βαλένθια-Μπαρτσελόνα Novasports5 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
22:00 EuroLeague: Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη
24:00 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Παρασκευή 8 Μαρτίου
20:00 Playmakers Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου
21:15 EuroLeague: Παναθηναϊκός AKTOR-Βιλερμπάν Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη
21:30 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Παρτίζαν Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Άλμπα Βερολίνου Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
23:15 Playmakers Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Σάββατο 9 Μαρτίου
19:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Arkansas-Alabama Novasports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
21:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Oklahoma-Texas Novasports4 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

Ξημερώματα Τρίτης 13 Μαρτίου
01:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA– Sun Belt Conference Championship Novasports4

Continue Reading

Business

Novasports: Ποδαρικό στο 2024 με υπερθέαμα «διαβολοβδομάδας» σε EuroLeague & Stoiximan Super League με Άρης – ΠΑΟΚ, εμβόλιμη LaLiga, Coppa Italia με Μίλαν, Γιουβέντους, Trophee des Champions Παρί – Τουλούζ! 

Μπασκετική πανδαισία με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τη «Διαβολοβδομάδα…Νο5», και τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο & Μπασκόνια-Παναθηναϊκός AKTOR (18η αγ.) και Ολυμπιακός – Μονακό & Βαλένθια – Παναθηναϊκός AKTOR (19η αγ.) – Όλες οι αναμετρήσεις ζωντανά και αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports, μεταξύ αυτών και τα «αιώνια» ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης & Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν και φυσικά οι Playmakers καλύπτουν όλη τη δραστηριότητα
Ποδοσφαιρική πανδαισία με διπλή αγωνιστική στην Stoiximan Super League και τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Άρης, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, Ατρόμητος-Κηφισιά (16η αγ.) και το «El Classico» της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός – Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (17η αγ.)
Πλούσιο θέαμα με εμβόλιμη LaLiga EA Sports και τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα, Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα, Coppa Italia με Μίλαν – Κάλιαρι, Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα, Ρόμα-Κρεμονέζε, Αταλάντα – Σασουόλο και το Trophee des Champions ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ
Μπείτε στο eon.nova.gr, αποκτήστε το δικό σας κωδικό και απολαύστε δωρεάν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της ΕΟΝ συμπεριλαμβανομένων των διοργανώσεων ποδοσφαίρου (Stoiximan Super League, LaLiga EA Sports, Coppa Italia), μπάσκετ (EuroLeague, NCAA) και τένις (WTA) που μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports

Το 2024 έρχεται να προσφέρει μοναδικό, συναρπαστικό αποκλειστικό υπερθέαμα στο γήπεδο, στο παρκέ και στο κορτ του Novasports! Από τις πρώτες μέρες του νέου έτους έρχεται μπασκετική πανδαισία με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την EuroLeague και τη «Διαβολοβδομάδα…Νο5», και τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο & Μπασκόνια-Παναθηναϊκός AKTOR (18η αγ.) και Ολυμπιακός – Μονακό & Βαλένθια – Παναθηναϊκός AKTOR (19η αγ.), καθώς και τα μεγάλα ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης & Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν. Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr. Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challenge https://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα! Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup.

Την ίδια στιγμή ακολουθεί ποδοσφαιρική πανδαισία με διπλή αγωνιστική στην Stoiximan Super League και τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Άρης, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, Ατρόμητος-Κηφισιά (16η αγ.) και το «El Classico» της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός – Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (17η αγ.). Οι αγώνες θα πλαισιωθούν και με τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» και «Novasports Football Club», «Monday Football Club».

Πλούσιο θέαμα όμως έχουμε και με εμβόλιμη LaLiga EA Sports και τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα, Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα, Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, Coppa Italia με Μίλαν – Κάλιαρι, Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα, Ρόμα-Κρεμονέζε, Αταλάντα – Σασουόλο και το Trophee des Champions ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ.

Αγωνιστική δράση όμως έχουμε και στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του NCAA αλλά και στα τουρνουά τένις WTA 250 ASB Classic & WTA 500 Brisbane International.

Μάλιστα, όλο το συναρπαστικό θέαμα είναι διαθέσιμο σε όλους, καθώς η Nova προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα έως τις 10 Ιανουαρίου, στο πλούσιο περιεχόμενο της ΕΟΝ! Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό και να παρακολουθήσουν κορυφαίο κινηματογραφικό, παιδικό και αθλητικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων και των διοργανώσεων μπάσκετ (EuroLeague, EuroCup) και ποδοσφαίρου (Super League, LaLiga EA Sports, Coppa Italia, κ.α.) που μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (2-8/1) έχει ως εξής στο Novasports:

Τρίτη 2 Ιανουαρίου
18:00 LaLiga EA Sports – 19η αγωνιστική: Χετάφε-Βαγιεκάνο Novasports1 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη
19:45 EuroLeague – 18η αγωνιστική: Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας Novasports2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
20:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης
20:00 EuroLeague: Ζάλγκιρις Κάουνας-Άλμπα Βερολίνου Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου
20:15 LaLiga EA Sports: Ρεάλ Σοσιεδάδ-Αλαβές Novasports1 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
21:05 EuroLeague: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό Novasports5 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
21:15 EuroLeague: Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο Novasports Prime σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, σχόλιο και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη
21:30 Premier League – 20η αγωνιστική: Γουέστ Χαμ-Μπράιτον Novasports Premier League σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
21:45 EuroLeague: Παρτίζαν-Βιλερμπάν Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
22:00 Coppa Italia – Φάση των «16»: Μίλαν-Κάλιαρι Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
22:30 LaLiga EA Sports: Βαλένθια-Βιγιαρεάλ Novasports1 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
23:15 Playmakers, B’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου
15:40 Λίγο πριν τη σέντρα Αστέρας Τρίπολης-Άρης Novasports Prime
16:00 Stoiximan Super League – 16η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Άρης Novasports Prime σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Νταλούκα και Ευγένιου Δαδαλιάρα
18:00 LaLiga EA Sports: Γρανάδα-Κάδιθ Novasports Start σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
19:00 H Ώρα των πρωταθλητών, A’ μέρος Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Χριστίνα Κομίνη
19:00 Coppa Italia: Αταλάντα-Σασουόλο Novasports2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
20:00 Stoiximan Super League: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Αποστόλη Λάμπου
20:15 LaLiga EA Sports: Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα Novasports1 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
20:15 LaLiga: Θέλτα-Μπέτις Novasports News σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου
20:30 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης
20:30 EuroLeague: Βαλένθια-Αναντολού Εφές Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Παναθηναϊκός AKTOR Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Μπάγερν Μονάχου Novasports6 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή
21:45 Trophee des Champions: Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ Novasports3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
22:00 Coppa Italia: Ρόμα-Κρεμονέζε Novasports2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
22:00 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
22:15 H Ώρα των πρωταθλητών, B’ μέρος Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη
22:30 LaLiga EA Sports: Χιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης Novasports1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
23:30 Playmakers, B’ μέρος στο Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου
18:00 LaLiga: Οσασούνα-Αλμερία Novasports1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
19:00 Stoiximan Super League: Ατρόμητος-Κηφισιά Novasports Prime σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου
19:45 EuroLeague: Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports6 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
20:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης
20:15 LaLiga EA Sports: Σεβίλλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο Novasports1 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
21:00 Novasports Football Club Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο
21:00 EuroLeague – 19η αγωνιστική: Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν Novasports5σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή
21:00 EuroLeague: Βιλερμπάν-Ζάλγκιρις Κάουνας Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
21:15 EuroLeague: Ολυμπιακός-Μονακό Novaports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, σχόλιο και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη, στο ρεπορτάζ και ο Θάνος Σολούκος
22:00 Coppa Italia: Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα Novasports2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
22:30 LaLiga EA Sports: Λας Πάλμας-Μπαρτσελόνα Novasports1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
23:15 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου
01:00 WTA 250 ASB Classic – Α’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
02:45 WTA 250 ASB Classic – Β’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη
03:00 WTA 500 Brisbane International – Α’ Προημιτελικός Novasports6 σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου
04:30 WTA 250 ASB Classic – Γ’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη
04:45 WTA 500 Brisbane International – Β’ Προημιτελικός Novasports6 σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου
06:30 WTA 500 Brisbane International – Γ’ Προημιτελικός Novasports6 σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη
07:30 WTA 250 ASB Classic – Δ’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου
10:30 WTA 500 Brisbane International – Δ’ Προημιτελικός Novasports6 σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη
20:00 EuroLeague: Άλμπα Βερολίνου-Βίρτους Μπολόνια Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
20:30 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης
21:30 EuroLeague: Βαλένθια-Παναθηναϊκός AKTOR Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
21:30 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
21:30 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου Novasports6 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή
21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές Novasports4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
23:30 Playmakers Β΄ Μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

Φώτα Σάββατο 6 Ιανουαρίου

04:00 WTA 250 ASB Classic – Α’ Hμιτελικός Novasports Start σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη
05:00 WTA 500 Brisbane International – Α’ Hμιτελικός Novasports6 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
06:30 WTA 250 ASB Classic – Β’ Hμιτελικός Novasports Start σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη
10:30 WTA 500 Brisbane International – B’ Hμιτελικός Novasports6 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
19:30 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Kentucky-Florida Novasports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

01:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Duke-Notre Dame Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου
06:00 WTA 250 ASB Classic – Τελικός Novasports Start σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
06:30 WTA 500 Brisbane International – Tελικός Novasports6 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη
15:00 Stoiximan Super League – 17η αγωνιστική: Πανσερραϊκός-Κηφισιά Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη
17:30 Stoiximan Super League: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου
18:30 H Ώρα των πρωταθλητών, A’ μέρος Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη
19:30 Stoiximan Super League: Άρης-ΠΑΟΚ Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Κωστή Μπότσαρη
20:00 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA: Wichita St-Temple Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
21:45 H Ώρα των πρωταθλητών, B’ μέρος Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου
20:00 Monday Football Club Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο

Continue Reading

Business

Ο ΠΑΟΚ «σφραγίζει» την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League αποκλειστικά στο Novasports!

  • Ο «Δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται (Πέμπτη 31/8, 20:30, Novasports Prime) στο γήπεδο της Τούμπας την Χαρτς στον επαναληπτικό αγώνα της νίκης του με 2-1 στην Σκωτία

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τους ομίλους UEFA Europa Conference League και αυτό θα γίνει αποκλειστικά στο Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ – Χαρτς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχοντας ως αβαντάζ τη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία και με τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει στις 20:00 από το γήπεδο της Τούμπας με τον Γιάννη Πάγκο και τη Λίλα Κουντουριώτη για να ακολουθήσει στις 20:30 η μετάδοση του αγώνα από το Novasports Prime. Το Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο τους δύο αγώνες του «Δικέφαλου» του Βορρά στην προσπάθεια που κάνει για ευρωπαϊκή διάκριση.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις έχουν ως εξής στο Novasports:

Πέμπτη 31 Αυγούστου-Επαναληπτικός αγώνας

20:00 Pre Game Show στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιάννη Πάγκο και τη Λίλα Κουντουριώτη

20:30 ΠΑΟΚ-Χαρτς Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ