Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιακή σε βραδινή εμφάνιση στο kick off πάρτι του Colourday Festival

Στις 16 Ιουνίου το Colourday Festival επιστρέφει με ένα μεγάλο show στο ΟΑΚΑ, μια φεστιβαλική εμπειρία γεμάτη παλμό και χρώμα.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βενετία Καμάρα και ο Άγγελος Πάτσης (Πλάκα Έχει) είναι οι τρεις παρουσιαστές για το φετινό Colourday Festival.

Η Δέσποινα, Βανδή ετοιμάζει άλλη μια δυναμική εμφάνισή της στο stage που θα συζητηθεί, ενώ ο Stan, η Αναστασία, οι Kings και η  Daphne Lawrence είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες και μουσικούς πού θα συμμετέχουν επί σκηνής στο φετινό Colourday Festival.

Το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μάϊου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το kick off πάρτι του Colourday Festival σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανατίζοντας την άφιξη της Δέσποινας Βανδή, δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Stan.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

TLIFE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΛΛΑΔΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη Μαρίνα Σάττι και την ερώτηση που είχε ζητήσει να μην τεθεί ποτέ

Μια αποκάλυψη για τη Μαρίνα Σάττι έκανε το πρωί της Παρασκευής 26/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

Παρακολουθώντας το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρίνα Σάττι στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης 25/4, κατά το οποίο ξέσπασε σε λυγμούς με την αναφορά στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, είπε πως από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα της τραγουδίστριας, η ίδια μέσω των συνεργατών της είχε παρακαλέσει ευγενικά τους δημοσιογράφους να μην της θέσουν καμία σχετική ερώτηση ούτε να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που δε μπορεί να διαχειριστεί.

«Σε όλες τις τελευταίες συνεντεύξεις που έχει δώσει μάς έχει ζητηθεί, πολύ ευγενικά, να μην ερωτηθεί τίποτα για τον θάνατο του μπαμπά της, ούτε να τις εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας γιατί τα χάνει…», αποκάλυψε η οικοδέσποινα του «Happy Day», για την Μαρίνα Σάττι.

TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη Μαρίνα Σάττι και την ερώτηση που είχε ζητήσει να μην τεθεί ποτέ

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους – Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»

Το μήνυμα πως «τίποτα δεν θα γίνει αναπάντητο» έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με τον θάνατο του πατέρα του, ενώ την ίδια ώρα κάλεσε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να βγει δημόσια να πει ότι έχει δίκιο.

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους» διεμήνυσε ο Γιάννης Καλλιάνος σε νέες δηλώσεις του για τον θάνατο του πατέρα του, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Όσοι πήραν ελαφρά την περίπτωση του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι γιατροί», είπε ο ίδιος.

Ο ίδιος σημείωσε πως τον πήραν τηλέφωνο τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Στη συνέχεια, σε νέα παρέμβασή του στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο ίδιος ξέσπασε και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, δηλώνοντας «απορώ πως δεν βγαίνει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο».

«Καλώ τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγει να πει όσα του έλεγα», τόνισε ο ίδιος.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο Άδωνις Γεωργιάδης του είπε στο τηλέφωνο: «Γιάννη, έχει γίνει ιατρικό συμβούλιο και ο πατέρας σου πάει εξαιρετικά».

«Ο Άδωνις ο φίλος να πει δημόσια όσα μου είπε, ότι οι γιατροί του έλεγαν ότι πάει εξαιρετικά και τρεις ημέρες μετά ο πατέρας μου πέθανε».

«Θα ήταν λάθος η διασωλήνωση»

Την ίδια ώρα, ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής, στον οποίο έχει αναφερθεί προσωπικά ο Γιάννης Καλλιάνος, απαντά στις κατηγορίες, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων του Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη.

Ο ίδιος τονίζει ότι οι γιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου και πως θα ήταν λάθος η διασωλήνωση του ασθενούς, καθώς η αποσωλήνωσή του θα ήταν αδύνατη.

Πιο αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Ο εντολέας μας Ι.Κ., Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, εκφράζει την ειλικρινή του λύπη για τον θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου. Όλοι οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας, που είχε ο αποθανών, όπως επιτάσσει το ιατρικό τους καθήκον και όπως λειτουργούν σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως.

Η πολυπλοκότητα των προβλημάτων υγείας του αποθανόντος επέβαλε τη συνεργασία καρδιολόγου, πνευμονολόγου, νεφρολόγου, λοιμωξιολόγου και εντατικολόγου. Η επιστημονική άποψη όλων των ανωτέρω ήταν ότι η τυχόν διασωλήνωση του ασθενούς, χωρίς να υπάρχει απόλυτη ένδειξη, θα αποτελούσε εσφαλμένη ιατρική πράξη, καθώς η αποσωλήνωσή του θα ήταν πρακτικώς αδύνατη.

Η εισαγωγή ασθενών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) διέπεται από αυστηρούς ιατρικούς κανόνες, που ισχύουν για όλους τους ανθρώπους, και η σχετική απόφαση λαμβάνεται από όλους τους θεράποντες ιατρούς. Η εισαγωγή στην Μ.Ε.Θ. μη διασωληνωμένου ασθενούς, που δεν πληρούσε τις ιατρικές προϋποθέσεις και συγχρόνως ήταν συγγενής Βουλευτού, θα αποτελούσε ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση. Κατά τη διάρκεια της 23ης Απριλίου, ο ασθενής παρουσίασε επιδείνωση και αποφασίστηκε η εισαγωγή στη Μ.Ε.Θ. στις 18.30, αφού προηγήθηκε η διασωλήνωσή του. Δυστυχώς η λίαν επιβαρυμένη υγεία του δεν επέτρεψε την αποφυγή του μοιραίου».

 

NEWSIT

«Να βγει τώρα ο φίλος Άδωνις Γεωργιάδης να πει ότι έχω δίκιο» – Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του – Τι απαντά ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν σοκαριστικό και μου στοίχισε – Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω»

Την Τραϊάνα Ανανία συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο.

Η ηθοποιός, που μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας, κατά την οποία ήταν παρούσα, είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα θέλοντας να ξεπεράσει το σοκ αυτού που είχε συμβεί.

Πλέον, η Τραϊάνα Ανανία δείχνει να είναι καλύτερα και στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε για το πως βίωσε η ίδια όλη αυτή τη κατάσταση.

«Χαλάρωσα λίγο είναι η αλήθεια. Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, δεν είχα βιώσει κάτι αντίστοιχο και μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω. Ακόμα το ξεπερνάω. Ήταν σοκαριστικό. Μου στοίχισε. Πάει καλύτερα ο Δημήτρης, και γι’ αυτό περίμενα, και είχα υπομονή. Ήθελα όλοι μας να έχουμε υπομονή, να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, να μην πιέζουμε πράγματα.

Κι εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλήσω. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανέναν λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους για να μιλήσει. Μετά από όλο αυτό, δούλεψα πάρα πολύ το μέσα μου και νομίζω ότι με άλλαξε κι εμένα αυτό το γεγονός. Με το J2US δίνουμε ραντεβού του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο και στο Breakfast@Star.

TLIFE

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν σοκαριστικό και μου στοίχισε – Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω»

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ