Απάντηση στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της μέσα από το Mega Καλημέρα.

Η εκπομπή, στο ξεκίνημά της, προέβαλε ένα βίντεο με τις δηλώσεις τόσο του παρουσιαστή, τη φάρσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς και τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου. Αμέσως μετά, ο διευθυντής του zappIT, Γιώργος Σκρομπόλας ξεκαθάρισε ότι από τον αέρα της εκπομπής του Mega, ουδέποτε ειπώθηκε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά η διάθεση του πρώτου και οι κουβέντες που έχει κάνει για να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.

«Από πέρσι δεν λέγαμε, αν θυμάμαι καλά, ότι η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα σπάσει στα δύο, θα πάει ο Γιώργος μέχρι τις 11.30 -όπως έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος-  και ότι μετά θα ξεκινούσε η ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά που τελικά πήγε στον ΣΚΑΪ; Η Μαρία Κορινθίου δεν δήλωσε πρόσφατα ότι δεν ξέρει τι θα κάνει του χρόνου και το κομμάτι 11.30 με 13.00 ενδεχομένως, όπως διαρρέεται από το ρεπορτάζ, να ανοίξει και να είναι διαθέσιμο για κάποιον άλλον; Τα θυμάμαι λάθος ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Θανάση Πάτρα να αναρωτιέται, επίσης, γιατί ο Γιώργος Λιάγκας είναι τόσο θυμωμένος.

«Έχει δίκιο σε ένα πράγμα, αν κάποιος συνάδελφος έχει βγει κι έχει πει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να φάει την ώρα ή την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Γι’ αυτό έχει απόλυτο δίκιο που εκρήγνυται. Κι εμείς διαβάζουμε κι ακούμε τα χιλιάδες πράγματα αλλά δεν βγαίνουμε να ξεσπάμε. Αν έχει βρεθεί συνάδελφος που έχει πει ή έχει υπονοηθεί ότι θα του πάρουν την εκπομπή –γιατί αυτό είναι ανήθικο- πραγματικά έχει δίκιο κι είμαι με το μέρος του» συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.

TLIFE